Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Rakott, tejfölös, lecsós krinolin recept

Rakott, tejfölös, lecsós krinolin recept

A Rakott, tejfölös, lecsós krinolin hozzávalói:
50 dkg főtt csuszatészta,
50 dkg krinolin,
7 keményre főzött tojás,
2 vöröshagyma,
2 paradicsom,
2 húsos, zöld vagy piros paprika,
2 vastaghúsú paradicsompaprika,
20 dkg füstölt szalonna,
3 pohár tejföl,
1 evőkanál pirospaprika,
őrölt bors,
só,
paradicsompüré,
kakukkfű,
petrezselyemzöld


A Rakott, tejfölös, lecsós krinolin elkészítési módja:
A kifőtt tésztát összekeverjük a kisütött szalonna zsírjával és a tejföllel. A krinolint összevágjuk, és lecsósan megfőzzük, befűszerezzük. Az előkészített tálba rétegezve lerakjuk. A tetőt rátesszük, és kb 45 percig sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A rakott, tejfölös, lecsós krinolin elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook