Eperkenyér recept

Az Eperkenyér hozzávalói:
30 dkg eper,
20 dkg liszt,
6 dkg cukor,
2 evőkanál sütőpor,
1 mokkás kanál őrölt fahéj,
5 dkg vaj,
1 tojás,
1 tojás sárgája,
fél citrom héja


Az Eperkenyér elkészítési módja:
Először az epret szétnyomkodjuk egy villával, majd az összes hozzávalóval összegyúrjuk, és alaposan összedolgozzuk. Kivajazott őzgerinc formában, előmelegített közép meleg sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Sülés után kiborítjuk, porcukorral meghintjük, és félbevágott eperszemekkel díszítjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az eperkenyér elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook