Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Lebbencsleves kolbásszal recept

Lebbencsleves kolbásszal recept

A Lebbencsleves kolbásszal hozzávalói:
1 szál füstölt kolbász
5 dkg füstölt szalonna
4 szem közepes burgonya
2 zöldpaprika
1 paradicsom
1 vöröshagyma
csuszatészta
pirospaprika, só


A Lebbencsleves kolbásszal elkészítési módja:
A kis kockákra vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát és megfuttatjuk.Meghintjük pirospaprikával, felöntjük 2l vízzel és felforraljuk. Beletesszük a kockákra vágott burgonyát, a karikákra vágott kolbászt, az apróra vágott paprikát és paradicsomot kevés sóval ízesítjük, majd lassú forralással készre főzzük. Mikor a burgonya már majdnem megpuhult, hozzáadjuk a szárazon világosbarnára pirított csuszatésztát és még pár percig forraljuk. Tálaláskor ízlés szerint erős paprikával ízesíthetjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A lebbencsleves kolbásszal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook