Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott fasírozott recept

Rakott fasírozott recept

Elkészítési idő 90 perc

A Rakott fasírozott hozzávalói:
1kg burgonya
Bacon(tepsi aljára,és a tetejére hogy fedjen)
1kg darált hus.
Kk fokhagymakrém
Kk vöröshagymakrém
Izlés szerint só,bors
(Áztatott zsemle,kenyér nem szükséges)
Olaj


A Rakott fasírozott elkészítési módja:
Héjában megfőzöm a burgonyát!Felkarikázom! A fasirthoz valót begyúrom. Tepsi alját kikenem olajjal,teszek rá annyi bacont ami befedi az alját,ráteszek 2 sor karikázott burgonyát,rásimitom a fasirtot,befedem 2 sor burgonyával,majd ismét annyi baconal,ami befedi az egészet! Mehet a sütőbe kb 40-50 perc,de sütőfüggő:)

Sóval csínján,mert a hagymakrémek és a bacon is sós!


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott fasírozott elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook