Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykamell szelet tejfölös lilahagymás mártással recept

Pulykamell szelet tejfölös lilahagymás mártással recept

A Pulykamell szelet tejfölös lilahagymás mártással hozzávalói:
1kg pulykamell
fekete és fehér bors

mustár
1 db tömlőssajt
30dkg baconszalonna

A mártáshoz:
4 közepes fej lilahagyma
2dl tejföl
1ek cukor
1ek liszt


A Pulykamell szelet tejfölös lilahagymás mártással elkészítési módja:
A felszeletelt húst sózzuk, borsozzuk mindkét borssal, egy hőálló tálba tesszük, megkenjük vékonyan mustárral és 1,5 dl vizet öntünk alá és fóliával lefedve forró sütőbe tesszük, amikor már majdnem kész megkenjük a sajttal és minden szeletre szalonnát teszünk, szép pirosra sütjük. Mártás:a hagymát felkarikázzuk olajon megsütjük,a tejfölbe belekeverjük a lisztet a hagymához adjuk a cukrot, a tejfölt, s felforraljuk. Burgonyapürét adunk hozzá.

Burgonyapürét adunk hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykamell szelet tejfölös lilahagymás mártással elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook