Pszichopaták (beszélgetés)
A blog maga szól a sorozatgyilkosokról, nem az a post, amit belinkeltem. Az elvonatkoztat, és általánosan írja le, hogy pontosan mi is számít antiszociális személyiségzavarnak meg pszichopátiának.
Ez a pasi-csajos dolog még nem biztos, hogy betege szintű, inkább csak önzőség, képmutatás stb.
Viszont a Kaméleont most már én is meg fogom nézni.
Szia! Nagyon sok cikket olvastam itt az interneten. Egyszerűen csak beírtam a keresőbe..
www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=5108
Szóval ki is a pszichopata? Mit kell tennie valakinek, h igaz legyen rá ez a kifejezés?
Szerintetek?
Na igen.
Bírom, mikor valaki deviánsnak állít be egy másik embert, azért mert ő maga az...
Bár ez már picit eltér a fórum lényegétől.
Szia! Hol van az a cikk, amit olvastál? Pár hónapja találtam ezt a blogot:
Itt elég részletesen kifejti, hogy miről is van szó, a végén van egy dokumentumfilm is. Bár ő inkább a sorozatgyilkosokkal kapcsolatos dolgokról ír.
Néha jól jönne szociopatának lenni, eléggé túl tudok kombinálni dolgokat. De ha mindenki elvesztené az empátiáját mások felé, akkor darabokra hullana a társadalom.
én egy fél percet se láttam idáig. még a bemutatót is elkapcsolom. teljesen kizárom :D a híradót is csak heti egyszer max. tv-t alapból ritkán nézek :D elkerülnek..
bár itt a hoxán néha előbukkan 1-1 pszichomókus XD
Az ember hogy tulelje ,muszaly hogy önzö is legyen , maskulönben eltaposnak !
A kerdes csak az mifele modszerekhez nyulsz es milyen modon hogy ,megszerezz valamit ?
Szoval nyugi a pszichopatat is tönkre lehet tenni , erre van az idegosztaly....
Alapjáraton az átlagos mezei pszichopaták nem túl veszélyesek. Nem mindenkit a GYilkos elmélból szalajtottak.
Pl pszichopata sorozatgyilkos kicsiny hazánkban elvétve akad.
de pszichopatának nevezhető az is, aki képtelen az érzésekre. pl a "kaméleon" típusú pasik (nemtom láttátok e azt a filmet,tanulságos).
akik simán átgázolnak embereken bűntudat nélkül.
na ők is pszichopaták. vhol megrekedtek fejlődéslélektani szempontból.
Attól függ mennyire komoly az állapot. Időnként belőlem is kitör némi szociopata vonással keveredve de így vagyok egész. kezelni nem kő. :D
mellesleg az a szociális illetve társadalmi helyzet amibe belekerül (vagy belekényszerítik) az ember nem is csoda hogy kitör az állat és pl lemészárolja az egész családját, fegyvert visz az iskolába és lövöldöz vagy szimplán nekiesik valakinek az utcán..
nincs ellenszere sajna
További ajánlott fórumok:
- Találkoztál már pszichopata/nárcisztikus emberrel?
- A pszichopaták tisztelik egymást? Hogyan viszonyulnak egymáshoz?
- Szerintetek a pszichopatákat ki kellene szűrni és nyilvántartani?
- Azok az emberek, akik hirtelen dühbe gurulnak minden apróságon, kivörösödik fejük, pszichopaták?
- A BDSM-et a nárcisztikusok és a pszichopaták csinálják?
- Tényleg pszichopata az exem? Az én történetem