Próbálkozzunk együtt! (Tapasztalatok, ötletek...) (beszélgetés)
Sziasztok!
A tegnap estéből ma este lett, mert tegnap már nem volt hozzá erőm...
Szia Ollijohi!!
:)
Én is mindig szoktam olvasni a ti fórumotokat.Néha írogatok oda is, de legtöbbször sajnos vagy még túl korán van, vagy már túl későn.Mindig lemaradok rólatok.Sajnos én napközben nem jutok gép közelébe...:(
De követem az eseményeket, és nagyon örülök, hogy veled minden ok, (na persze a fejfájást kivéve, de az meg remélhetőleg elmúlik hamarosan...:) )
Sziasztok!
Látom ada75 nyitottál egy új fórumot, mindenkinek kitartást és sok-sok babyt kívánok az elkövetkezendő hónapokban.Majd, azért olvasgatlak Titeket.
:)
Ez lehet, hogy jelent valamit...!?
Szivesen. Gyere nyugodtan, hátha együtt könnyebb lesz...!
Na, mos rohanok, mert késésben vagyok. Sziasztok!
Micsoda véletlen, Gabriella a nevem:)))
Egyébként köszönöm szépen az infókat, majd még jövök ha nem baj!
Én a Gabriel ovu-tesztet vettem, mert csak az volt a gyógyszertárban.Le van benne írva, hogy hogyan kell használni, de röviden a lényeg:
Olyan, mint egy terhességi teszt, csak ez a peteérés meghatározására szolgál. A ciklus hosszától függően kell elkezdeni használni (ez is részletesen le van írva). Ha pozitívat tesztelsz vele, akkor a következő 24 órában valószínűleg leválik a pete. Ekkor kell együtt lenni a pároddal...:)
Úgy legyen, majd szorítok!!!
Én is megyek, vár a meló.Délután remélem időben végzek...
Sziasztok!!
Januártól , már élesben fog menni nálunk is .
Remélem , hogy hamar sikerülni fog. :-)
Na megyek tovább pucolom , az ablakokat, :-(((
Néha bekukk :-))))
Egyáltalán nem hülye kérdések!!!!!
Ezeken mindannyian átestünk az elején.Egy csomó minden nekem sem volt egyértelmű, de már kezd világosodni:)
Attól még szurkálhat a hasad, ha nincs peteérésed, és akár a doki is tévedhet...:)
Én most vettem ovulációs tesztet, a többiek nagyon dícsérték...
Tegnap próbáltam ki...
Nem is szabad feladni . Kitartás.
Reméljuk , hogy az anyósod álma , bejön :-))))
Szoritok , erősen :-))))
Nekem már nagyon is éles...
Sajna már 16 hónapja. De nem adjuk fel!!!
Vasárnap azzal hívott fel az anyósom, hogy álmodott.Azt álmodta: lány unokája született...:)
Remélem nem csalnak az álmai:)
Én ezt minden hónapban éreztem, de a dokim azt mondta hogy nincs peteérésem! Mellesleg azokon a napokon soha nem bújtunk össze a párommal mert szúrt a pocim! Létezik hogy ezért nem esek teherbe?
(ne nézzetek hülyének a primitív kérdésekért, csak már nagyon össze vagyok zavarodva) :(((
Pedig vagyok ám, csak nincs mindig időm írogatni , csak gyorsan elolvasom amit írtok , és már rohanok is tovább.
13. napon vagyok , de még nem éles a dolog , még másfél ciklus , és mehet élesben :-)))
Szia!
Szerintem igen, olyasmi érzés, mint mikor meg akar jönni.Szurkálást érzel a petefészekben...
Szia Tilli! Régen hallottam felőled...:)
Eredmény? Hol tartatok?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- Nem találok bébiszittert gyermek hazahozására, 4 hónapja próbálkozom. Ötletek?
- Online társkeresőn próbálkozók tapasztalatai
- Aki próbálkozik vagy próbálkozott mellnöveléssel ossza meg velem tapasztalatait.
- Devizahitelesek! Próbálkoztatok már, érdeklődtetek a hitelkiváltásról? Mik a tapasztalatok?