Próbálkozzak idősebbel? (beszélgetés)
Nem hiszem, de nagy az Isten állatkertje..
Ezt megint nem lehet általánosítani.
Ha valakire haragszom, azt nem képzelem el különféle pozitúrákban.
Más nem egy középkori kínzó alkalmatosságban.
Lehet vki nagyon félreértelmezte a ‘na, várj csak, majd rád jár a rúd!’-at?? 😂
De az ‘ideggel’ is van egy ilyen kifejezés.
Mellesleg a csimpánzok minden vitát azzal zárnak le, azaz a fejlődésben megrekedt kis homo erectus-t lehet, csak az ősi vér űzi. De passz.
😄😄😄
Pasik...
De ő nem volt töketlen az tuti.
A fiam pont macskás face...ok csoportban ismerte meg a szemüveges barátnőjét.
Írtad, picit csálék a fogaid, lehet ezért nem mosolyogsz sokat? Egy férfi ismerősöm mondta egyszer, van olyan típus, akit a férfiak nem mernek leszólítani. Na ilyenkor kell a mosoly, ha szimpatikus valaki.
Az öregeknek meg kell halni, fiatal pedig meghalhat.
(By Anyu)
Azért zavart sok minden okozhat. Nem tudom elképzelni, hogy erről hogyan készítettek volna megbízható statisztikát. Viszont igen, előbb-utóbb ez is probléma lehet, meg összességében az öregedés nem egy kellemes dolog, sok egyéb szempontból sem.
"A nők néha elfelejtik, hogy a férfi nem egy gép, nem egy technikai eszköz, amit-akit gombnyomásra, bármikor csúcsra lehet járatni."
Ez is nagyon igaz sztem.
Minden második férfi potenciazavarral küzd negyven év felett
Mondjuk nem feltétlenül, ismerek olyan pasikat is, akik simán bevállalták a gyereket, azért, mert a nő szeretett volna. Bár ez nem csak idősebb pasi-fiatalabb nő esetén van így.
Meg azért ez a gyerektéma sztem elég érzékeny terület, nem biztos, hogy mindenki akar, nem biztos, hogy mindenkinek lehet... szóval, érdemes nyitottnak lenni én mindig azt mondom.
Persze,vannak kivételek,de a nagy átlag 40-es férfi azért nem olyan, hogy az annyira kívánatos lenne egy fiatalabb nőnek.
Sok 40+ férfi pedig,ha keres is párt, ő maga már túl van a családalapításon, nagyobb gyerekei vannak és esze ágában nincs újra büfiztetni,pelenkázni.
Meg azért majd 60 évesen viaskodjon egy kamasszal.
És minél idősebb valaki,annál több csomagja van.
Mondjuk sztem ez pont 1 idősebb pasi javára is írható, mert aki 40+-osan is tök jól tartja magát, az valószínűleg ilyen típus, és később is figyelni fog magára.
Ismerek olyan 50-es pasit, hogy... :D
A gyerekvállalás az tényleg gáz, viszont, jó esetben, stabilabb egzisztenciával is rendelkeznek.
Meg soknak már gyereke van, mindig ott lesz a volt feleség is... szóval 1 csomó olyan dolgot vállalsz a nyakadba, ami nem igazán éri meg, ha nem 5 csillagos a pasi, sztem.
Értem, de ha jó életet tud biztosítani számotokra, akkor nem sokat számít.
De mindezt Neked kell eldönteni.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?