PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Sziasztok!
Szamy, tényleg, Fehérváron hova mentek? Én úgy tudom, csak Győrben meg Pesten van még meddőségi kp. Vagy lesz Fehérváron is? Kaposváron most fog indulni a Kaáli.
Vroni, megvan már a neve a kicsinek?
Kara, ne aggódj ennyire, szerintem NAGYON korán teszteltél, még semmit nem jelent,hogy negatív! Amúgy a múltkor nekem is szúrkált az egyik petefészkem végig,én is azt hittem,ciszta lesz, de nem volt, csak a sárgatest. Gondolom mivel nem egy tüsző érik meg,azért érezhetjük jobban. Én holnap tesztelek, mivel kiszámoltam,és az lesz a 12. napom, eddig akkor kellett mennem Tapolcára, gondolom akkor már valós eredményt kapok. Azért félek tőle, olyan rossz mindig a nega. tesztet nézegetni. :(
Csillag, voltatok tegnap Tapolcán? Mi volt? Indulhat a lombik?
Mimike, te nem voltál még tesztelni,vagy mi a helyzet veled?
Kata, igazad van a dokikkal kapcsolatban szerintem, főleg ha tudod,hogy ott olyan orvosok vannak,akikben meg tudsz bízni. Sajna ahova én járok, ott csak egy normális nődoki van a 4-ből. :S
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Vronikám, szerintem természetes, hogy ennyire bevagyunk tojva a szüléstől, legalábbis én még nem találkoztam olyannal aki ne így érzett volna!
Nem fogadtam se orvost, se szülésznőt, pedig mindkettőre lett volna lehetőség,de úgy gondolom, hogy az ügyeletesnek is kutya kötelessége ellátnia és ha ezt mégsem tenné...hát...nem ismertek micsoda hárpia tudok ám lenni és nagy pofájú :-P az elején, mikor bekerültem a siófoki kórházba a bevérzés miatt, akkor is normálisak voltak velem, akinek meg volt fogadott dokija, arra a másik orvos rá se nézett...ezért is döntöttem így! Szamykém, Drága és hova mentek új meddőségibe? Irigyellek Visegrád miatt nagyon!
Puszi mindenkinek
Sziasztok lányok!
Mindenkinek kitartás!
Ronikám, mi lesz a neve ennek a hölgynek?
Katám, megint meleg van! Pihenj sokat!!!!
Szerdán megyünk a másik meddőségibe! Tapolcáról megjöttek a papírok! Nem mondok semmit!
Attól tartok, az új doki nem fogja elfogadni:(((
Nem baj, akkor kezdjük újra a vizsgálatokat.
Ebben a hónapban, peteéréskor elmegyünk Visegrádra, hátha a jó levegő, a romantika........!
Puszi mindenkinek.
Katám, hol fogsz szülni, Siófokon? Szülésznőt választhattál? Vizesedés? Fájások? Bocs ám, hogy ennyit kérdezek.
Én éjjel a szülést álmomban átugrottam, csak azt álmodtam, hogy hazajöhettünk a kórházból, és a kislányunk lent aludt az egyik szobában, mi meg fent és végigaludta az éjszakát, úgyhogy mi is nyugodtan pihenhettünk. :-) Gondolom Esztikénk is örülne egy ilyen éjszakának. :-)
Én már most tartok a szüléstől, pedig még csak szombaton töltjük be a 29. hetet, de egyre jobban félek. Férjemet győzködöm, hogy bejöhetne velem, ne legyek egyedül, még ha akkor nem is lesz benn, mikor már jön a baba, csak előtte, az is nagy segítség lenne. Abba a hiszembe van, hogy majd benn lesz a doki, de hát fel kellett világosítanom (nem tudom máshol ez hogy van), hogy a doki csak közbe-közbe benéz, meg a ha baj van, bejön, meg a végén. Főleg, ha több szülés is van egyszerre, akkor meg még a szülésznő is ha futkározik, én meg "szenvedjek" ott magamba. Jobb lenne már túl lenni rajt, de úgy, hogy nem 29. hétre, hanem mondjuk 38-40 hétre születik a kisbabánk, utána is lesz úgyis izgulni való, hogy mit hogyan kell csinálni, miért sír, meg ilyenek, ettől is félek.
Tegnap babaruhákat válogattunk egyik ismerősnél, hát, azt nem is lehet válogatni, hiszen mindegyik olyan aranyos. Szerencsére több helyről ígértek, de biztos nem bírom ki, hogy ne vegyek én is neki. Jövő hét után elvileg megcsináljuk a fürdő felújítást (hátam közepére se kívánom, de az se jó, ha még halasztgatom), utána mondta a férjecském, hogy elmegyünk bevásárolgatni, meg összerakni a babaszobát (na jó, mi is ott fogunk aludni egy darabig). Babonából sem akarom nagyon előbb kialakítani a kis kuckót, de azt sem szeretném, ha előbb jön a kisasszony és még nincs minden a helyén.
Na, de most megyek, főzni kéne vmi ebédet.
Puszi mindenkinek.
Vroni, Kata nagyon köszönöm a valászotokat.
Csal ennyit tudok mondani tényleg ...köszönöm puszika kara
U:I megyek ágybadőlni megint éjszakás voltam :(.
Kara, nyugi, keddig még sok minden változhat, és ha még akkor is negatív, míg meg nem jön piri, addig lehet reménykedni. Én se reménykedtem a 2. negatív tesztnél, aztán csak nem jött piri, csak nem jött, aztán hogy is jött volna, mikor már úton volt a kisbabánk. Pedig nekem PCO-m van, menszeszem a laparoszkóp után jött meg spontán, amúgy mióta a fog.gátlót abbahagytam, csak gyógyszer segítségével jött meg, úgyhogy még mikor 1 hét után sem jelentkezett, akkor sem gondoltam arra, hogy baba van a dologban. És mikor mentem Tapolcára, T. doki láthatóan örült. Igaz, hogy olyan személytelennek érzi az ember, meg monotonnak, de a sikernek ők is tudnak örülni (T. doki biztos). Ja, és lehet, hogy inszem-párti, de akkor, mikor 2.-ra negatívat teszteltem, mondta, ha gondoljuk, bejelentkezhetünk májusra lombikra (ez febr.-ban volt), addig meg még belefér egy inszem. Pedig a férjem eredményei szerencsére rendbe voltak (bár neki is csökkent a szám, még így, hogy egészséges is), csak az én PCO-m miatt kellett szuriznom magam, ami meg mindig azt mondta, hogy jól használ, először már tizes ikreket jósolt. Úgyhogy ne veszd el a hited, és ez mindenki másnak is mondom. Igaz, hogy az inszem olyan, mintha otthon összebújnátok a párotokkal, csak kicsit megválogatják a katonákat, meg segítik az útjukat, de akinél más baj nincs, sikerülnie kell, mivel nem 1 petesejttel indul neki minden egyes alkalommal (de pl. 5-ből 1 előbb utóbb mindenképp babát eredményez). Na jó, nem azt mondom, hogy mindenki menjen végig a 6 inszemen, mert azt szerintem lelkileg sem lehet kibírni, hiszen már úgy megy oda mindenki, hogy min. 1 éve próbálkozik, és addig minden hónap úgy telik, hogy megjön vagy nem jön, sikerült vagy nem sikerült, és már azt is meg lehet élni nagyon rosszul, hát még akkor, ha ilyen steril körülmények között nem jön össze a rásegítéssel. Talán ezért is mondják a legtöbb helyen (mint ahogy Győrben is), hogy 3 inszemnek látják értelmét és utána nem kínozzák tovább az ember lelkét, próbálják meg a lombikot, aminek nagyobbak az esélyei.
Bocsánat a sok okoskodásért, most belelendültem az írásba, talán nem lett összevisszaság.
Puszi
Sziasztok Lányok!
Vronikám, kérdésedre válaszolva, igen, már összepakoltam mindent és várom a pillanatot, bármennyire is félek tőle! Esztikém, elhiszem, hogy kivagy egy kicsit, ez természetes, viszont az jó, hogy nincs nagy baj a kis gézengúzokkal! Apás szülésre készülünk, de kikötöttem,hogy csak a fejemnél lehet a Zuram, nem kell neki látnia az egész menetet:-D Kara, én nem úgy tapasztaltam, hogy Török dokikánk inszem pártis lenne...nekem legalábbis a harmadik inszem után, márha nem sikerült volna, felajánlotta a lombikot, annak ellenére, hogy biológiailag mindketten rendben vagyunk és szerintem nyugodtan kérdezz tőle bármit. Tudom, hogy nem egy nyájas emberke, de nemis ez a lényeg!!!És tudom, hogy nem vigasztal senkit sem, de mi mielőtt belevágtunk volna, kb. fél éven keresztül nyomoztam a számomra "legsikeresebbnek" látszó intézet után, így jutottam el Tapolcára...sajnos a statisztikák szerint máshol sem nagyobb a sikerarány:-S Kérlek Benneteket, hogy bízzatok a sikerben, nagyon sokat számít!!! Egyébként a siker előtt én is az esélytelenek nyugalmával mentem tesztelni :-D!!!!
Millió puszi
Sziasztok köszönöm a bíztatást....
Hát én nem érzek semmit, lőttem is egy tesztet ma reggel tudom korai természetesen negatív....
Kezdek nem hinni ebben az inszemes dologban, és most hogy az elmúlt pár alkalommal T. doki látott azt sem tudom mi lesz tovább.
Cs doki 2 max 3 inszemet mondott, hallottam T doki meg inszem párti, de párom eredményei az elmúlt 2 inszemkor nem voltak olyan kimagaslóak....értelmetlennek látom a további inszem próbálkozást, de félek a lombiktól is ....
na meg megint T doki fog látni ---tartok tőle megkérdezni is- a hoygan továbbot, a múltkor kicsit mogorva volt mikor fel mertem tenni neki egy kérdést...olyan érzésem volt mintha ne akarjak belszólni....pedig tényleg érdeklődtem csupán....
na mindegy kiderül, de pontika szavaival élve én is az esélytelenek nyugalmával várom a tesztelést, és bár csak a második volt, ugyanúgy utálom a 17ei tesztelős napot amikor arcomba kapom majd hát sajnos nem sikerült.
nem akartam senkit lehangolni ....írásommal üdv Kara
Sziasztok Lányok!
Hát végre sikerült leülnöm a gép elé, :)),a Manók teljesen lefárasztanak!! Akinek egyszerre több pici gyereke van, azelőtt le a kalappal, nem tudom hogy csinálja:) De én marha fáradt vagyok, alig pihizek éjjel is!! De hát ez van, majd csak lesz jobb is!!
Olvaslak ám Titeket, de tegnap nem volt erőm írni, zuhantam be az ágyba, és próbáltam aludni, több kevesebb sikerrel!
Drukkolok továbbra is, mielőbbi babásodást kívánok, még aki előtte van!!! A kismamiknak meg kitartást ebben a nagy melegben!! Katám, már nem sok van hátra, nagyon izgulsz??
Mi tegnap voltunk kontrollon a picúrokkal. Minden okés, Levikémet kell figyelgetni, mert valóban lágyéksérv gyanús, de még nem jött ki neki! Remélem erre nem kerül sor!! Hunorkám, meg olyan sírós, hogy csak na, most egy újabb gyógyit, ill.nem is gyógyszer, javasolt a dokinéni. Remélem ez beválik a hasfájásra!
Vért majd jövő héten vesznek, tegnap nem akarták megszúrni Őket!! Pedig jobb lett volna ha túlesünk rajta! Hátra van még néhány vizsgálat is, de majd csak túlleszünk mindenen!
Most megyek, teszek veszek, mert nemsokára tuti ébrednek a kispasik:))
Puszika
Hát, nem is tudom, talán igazad lehet, de nem nagyon merek hinni benne,hogy sikerülhet. Tudod te is, milyen ez. Mindenesetre tegnap nagyon sz.rul voltam egész nap, főleg délutánra már nagyon fájt a derekam. Hétvégén kiderül, mostmár ezt a pár napot kibírom valahogy, bár már azért izgulok kicsit,hogy mi van,olyan jó lenne,ha végre mi is örülhetnénk.
Remélem minden ok lesz ma,és kezditek a lombikot! :)
Puszi mindenkinek, és köszönöm a jeleket. :)
Hú, ebből negyede még tényleg nem jutott volna eszembe! Köszönöm!
Gondolom Te már startra kész, összepakolva várod, mikor kell menni. Azt mondják, azt érzi az ember, de én már most tartok tőle, hogy hogy fogom érezni, hogy menni kell, pedig én remélem, hogy az még arrébb van.
Apás szülésre készültök?
Puszi!
Vronikám, kérésed számomra parancs :-D
Kismamának:
- mindenféle okirat! Ezt viszont az utolsó pillanatban kell majd hozzáraknod, mivel addig is használod őket, de ezeket tényleg ne felejtsd el! Ezek: személyi igazolvány, TAJ kártya, terhesgondozási kiskönyv, házassági anyakönyvi kivonat, vagy apasági elismerő nyilatkozat
- kényelmes hálóing, de lehet, hogy a kórházit kell viselned
- szőlőcukor
- papucs
- WC papír
- zsebkendő
- kis ruhadarab törölgetni az arcodat, kezedet, nyakadat (többet is vihetsz)
- törölköző
- hajgumi
- zokni, bugyi, bár lehet, hogy ezekre nem lesz szükséged
- esetleg zenehallgatáshoz discman
- testápoló vagy olaj vajúdás alatt derekat masszírozni
- szülés után a megfigyelőben innivaló
Kispapának, kísérőnek:
- inni és ennivaló
- mobiltelefon
- fényképezőgép, kamera + elemek!
A babának az 56-os néret valószínűleg megfelel majd:
- hordozó vagy pólya
- body
- rugdalózó
- kising
- kis sapka (nyáron is)
- zokni vagy harisnya
- kis takaró
- télen kocsikabát
Puszi!
2.) Kórházi csomag a kórházban töltött napokra, gyermekágyas időszakra
- egészségügyi betét: a legnagyobb nedvszívású, éjszakai, esetleg tenna lady
- köntös
- bugyi (a legmegfelelőbbek erre az eldobhatós nagyméretű bugyik, vagy otthon a régi készlet, amit nem sajnálsz, de a lényeg, hogy legyen belőle sok), meleg zoknik
- kényelmes szoptatós hálóing legalább 4 db, de eleinte úgyis a kórházit kell viselned
- szoptatós melltartók, melltartó betét
- mellbimbó védő
- mellápolási kenőcs
- aranyér kenőcs
- mellszívó
- törölköző min. 2 db
- tisztasági csomag, benne tusfürdő, fogkefe, fogkrém, wc papír, fésű, sampon, hajszárító,
- kés, villa, kanál, pohár,
- kispárna
- pzs
- szoptatós tea filterek
- innivaló első napra való, amíg nem tudsz felkelni
- telefon + töltő! + fülhallgató hozzá, hogy tudj rádiót, zenét hallgatni
- pénz
- könyv szoptatásról, első napokról a babáról biztosan egy csomó kérdés felmerül benned, legyen miből elolvasnod, egyéb olvasgatni való
- textil pelenka legalább 6 db (baba alá, ha folyik a a tej, letörölni, melltartóbetétként haználni, büfiztetni stb)
- pelenka a babának (van ahol adnak, van ahol csak pár darabot, vagy egyet sem)
- popsikrém, popsi törlő
- zacskók szennyesnek, ennek-annak
- esetleg homeopátiás szerek
- úszógumi ráülni (gátmetszés miatt lehet, hogy csak ezzel fog menni
Sziasztok!
Pontika, nem pont egy hete volt az inszem???? Mert akkor jó eséllyel most ágyazódik be a kicsike, ezt erősen alátámasztja az idő és a tény, hogy sose szokott ilyenkor fájni a pocid. Ne legyél már negatív, annyira szép eredménye volt az inszemednek, tessék pozitívan hozzáállni!!!! Irgumburgum szedtevetteteremtette stb. :-)
Kata, ha már így jóslásokba bocsájtkozunk, szerintem 25-e előtt nem jelenztkezik be a kislurkó, túl kényelmes az a pocak neki. (na persze az én jóslataim eddig a nemekre pl. nem jöttek be, majd ezt is meglátjuk .) Kitartás, és valahogy próbálj meg nem rettegni a szüléstől, rendben lesz minden, és 2 ismerősöm is van fejenként 2-2 gyerekkel , akik a siófoki kórházban szültek, gondolom Te is ott fogsz, hát csak jót hallottam tőlük! Nyugi, egészséges kisfiad lesz a karjaidban hamarosan!!!!
Szamy, sajnálom, h. most nem sikerült, de majd legközelebb. Mindenesetre a rendszer működik nálad, és ez nagyon fontos!!!
Kara, a harmadik és a negyedik után az egyik oldal nekem is nagyon fájt, én is a cisztától féltem, de nem volt semmi, nem lesz neked sem.
Vroni, az a védőnő egy kretén, már bocsánat. A vérnyomásmérése no comment, azt már minősíteni sem lehet, de a múltkori 5 kiló is durva, azért 5 kiló le vagy felvándorlását rövid idő alatt mindenki megérzi, szerintem. Majd ha odaadja a listát, azért pillants rá, mielőtt elteszed, hátha a hétvégi bevásárlólistáját nyomja a kezedbe :-)
Mi holnap go Tapolca, remélem otthagyunk 28ezer forintot, mert az azt jelenti, h. minden okés, és jöhet a lombik. Puszi mindenkinek!
Csajok,úgy néz ki, mégis el tudok menni hétfőn, úgyhogy nem kértem át magam keddre! Olyan mensis érzéseim vannak,nem tudom miért,ilyenkor soha nem szokott fájni a hasam. :( Biztos nem sikerült megint, és meg fog jönni. Már előre utálom a teszt napját, tudom,hogy milyen rossz lesz megnint utána.
Kata, kitartást az utolsó hétre (én is úgy gondolom, jövő hét lesz a ti hetetek). És ne félj, minden rendben lesz! Muszáj,hogy rendbe legyen!
Kara, te mikor tesztelsz otthon? Ha jól emlékszem egy nappal vagy utánam,ugye?
Szamy,fel a fejjel, majd a következő hónap sikerül! Drukkolok érte.
Vroni, biztos nehéz most neked,és a sok egyedüllét nem tesz jót szerintem sem. Azért ha már meglesz a baba akkor nem lesz időd annyit agyalni a dolgokon.
Puszi mindenkinek
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy ennyire aggódtok Barnikámért, jól esik. Lehet igaza lesz Szamykénknek, mert egyre inkább érzem már, hogy a vége felé közeledek. Pontika, az hogy izgulok-e, nem kifejezés, szabályosan rettegek már a szülés gondolatától is, nem magam miatt, hanem Barnus végett, hogy neki nehogy bántódása essen és hogy minden rendben legyen! Vronikám, sajnos az én védőnőm sem a legtutibb, bár tudom, hogy ez nem vigasztal, ha gondolod szívesen küldök listát, hogy miket kell beszerezni! Kara, drukkolok ezerrel neked, remélem sikerült!!! Drága Szamykém, sajnálom és csodállak a kitartásodért!!!
Millió puszi mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Olvasom rendszeresen az írásokat!
Kara, nagyon drukkolok!!!!!
Katám a jövő hét lesz a ti hetetek, majd meglátod!
Ronikám, örülök, hogy picit többet írtál, talán picit jobban vagy!
Mindenkinek babás hónapot!
Sajna nekem ma reggel megjött! Na de semmi gond, majd ebben a hónapban!
sziasztok,
olvaslak tieteket minden nap, csak nagyon nem tudok írni...várjuk a tesztelést ...5-én volt az inszem még korai teszteleni, sajna semmi jelét nem érzem a terhességnek, sőt fájdogál a bal egyke petefészkem, remélem nem cysta lesz belőle....reménykedem...
pussz mindenkinek Kara
Sziasztok!
Katám, remélem nem felejtetted el, Szamykénk szerint jövő héten kell Barnuskának megszületni, úgyhogy a hétre még ne tervezd a kórházba futást. :-)
Én ma voltam védőnőnél, hát, tőle sem leszek okosabb, az biztos. Megmérte a vérnyomásom, 88/40. Arra egyáltalán nem gondolt, hogy nem jól mérte, csak azt kérdezte élek-e még. Na, megmértem én is itthon 118/73. Azért van egy kis különbség. Ugyanúgy jártam, mint a kilókkal. Múltkor 5 kg-val kevesebb voltam, most meg mondja, hogy sikerült visszaszednem azt az 5 kg-t. Mondtam neki, hogy rossz a mérlege, mert én ahogy itthon méreszkedem, múltkor nem fogytam annyit és most sem híztam annyit. Szívhangot sem akart hallgatni, én mondtam, hogy hát nem hallgatjuk meg?! Na, így meghallgattuk, hamar meg is találta. Csak azt a listát felejtettem el megkérdezni, hogy mikor adja -ha ad-, hogy miket kéne beszerezni, támpontnak mégiscsak jó lenne.
Most meg még vmit akartam írni, de ki is ment a fejemből. Úgy látszik, nem csak fizikailag fáradok el hamarabb, hanem agyilag is. Mondjuk aludni még most sem nagyon tudok, meg az egyedüllét sem jó napközben...
Na jó, nem panaszkodok, inkább fürdök és fekszek.
Mindenkinek kitartás, drukkolok Nektek!
Puszi!
Sziasztok Lányok!
Édesek vagytok, de még egyben vagyunk, csak hosszú hétvégére vendégeim voltak és nem nagyon volt időm jönni, most meg apa van itthon egész héten :-D
Millió puszi mindenkinek!!!
Ok, akkor odatelefonálok holnap, kedden legalább nincsenek olyan sokan, meg úgyis tesztelek előtte itthon, vasárnapra tervezem. Köszi a drukkot! :) Remélem meghozza a hatását ;) 2 nap múlva mész Tapolcára, és megindul az igazi baba-project nálatok! Gondolom várod már.
Én is arra gondoltam,hogy Kata hogy eltűnt, hátha Barnus megunta a pocakban lebegést! :D
Dehogy gáz, mész kedden és kész, csak szólj oda telón. Drukkolok!!!!
Kata, nagyon eltűntél, csak nem ...??? :-)
Sziasztok!
Szerintetek gáz,ha nem tudok hétfőn menni tesztelni a PRI-be? Gondolom mehetek kedden is, nem? Muszály bejönnöm dolgozni, sajna. :S
Mimike, te mikor is tesztelsz? Neked valamikor most kell majd,nem ?
Puszi mindenkinek.
Sziasztok Lányok!!
Ismét csak lopva ülök ide, a srácok jelenleg alszanak, de náluk egyik pillanatról a másikra történnek a dolgok!:)) Minden okés nálunk, holnap megyünk a kórházba kontrollra, már előre félek tőle, mert vért is vesznek, és nagyon sajnálom a babáimat, szenvedtek már eleget!:(
Nekem meg tegnap bejelentkezett a régi jó piri:))
Fáj is a hasam,:( azért kíváncsi leszek, hogy beáll-e a normál ciklus, vagy ismét összevisszaság lesz, a Pco miatt....Hát nem tudom, de ennek is a végére kéne már járnom, de most semmi időm ilyenre..
Mindenkire gondolok ám,drukkolok, mint mindig!!
Kismamiknak pocisimit küldök!! Szép hetet!
puszika
Esztikém, Drágák a kissrácok nagyon! Érdekes,hogy a képeken is látszik, mennyire összetartanak...édesek, imádni valók!!!
Puszi mindenkinek, holnap bővebb leszek, de ma rohadt fáradt vagyok!
Sziasztok!
Esztike, NAGGGYON ÉDESEK A BABÓK! :) Olyan jó, hogy tudtál feltenni képet róluk.
Vroni, sok erőt és kitartást kívánok neked, mást ilyenkor nem nagyon lehet. Szerintem jó,ha le tudod foglalni magad, ha meg meglesz a baba, akkor tényleg kevesebb időd marad ilyesmire.
Csillag, jó is, hogy befejezitek a házat, mert nemsokára kelleni fog egy csomó a hely a babáknak. :)(Egyszer azt olvastam valahol,hogy amíg nincs minden kialakítva arra, hogy készen álljon a baba fogadására,addig nem is jön a baba. Nem mintha mi vettünk volna már kiságyat,sztem ilyenkor még senki nem készül úgy, de gondolom ilyenekre gondolt a cikkíró,hogy legyen egy kifejezett babaszoba meg ilyesmi, na mindegy, csak érdekességképpen írtam,lehet,h hülyeség!)
Rinike, ügyi vagy,hogy így kitartasz, azért egy diéta is megterhelő idegileg. Én most pont úgy érzek,mint te,hogy nem idegeskedek most először,mert tudom,h lesz baba,majd,valamikor.
Betti, sajnálom,hogy halasztanotok kell.:( Azért még spontán is összejöhet,lehet nem is kell lombik majd.
Szamy, én teljesen egyetértek veled Tapolcával kapcsolatban,én is mindig így éreztem,hogy egy futószalagon megy az egész, függetlenül az egyéni problémáktól. :S De kérdés,hogy vajon máshol másképp van? Van egy ismerős pár,ők végigmentek Tapolcán 5 lombikon (nem sikerült egy sem), most Pestre járnak.
Velem nem történik semmi extra, sokat dolgozok, nincs időm gondolkodni rajta,hogy sikerült-e. Valahogy az esélytelenek nyugalmával várom a 16-át. Azt hiszem,nekünk is a lombik lesz majd a megoldás.
Puszi mindenkinek!
Sziasztok!!
Nagyon köszönöm Nektek a gratulációkat, és a jeleket!! Még ismeretlenektől is kapok időnként,nagyon jól esik:)))
Én is ilyen babókat kívánok Nektek!!!
Most megint mennem kell,Hunorka elemében van:))
Puszika
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..