PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Húú,akkor ez már lehet,hogy valami előjel?:)))Remélem:)))
Én meg déltől,egész estig csak eszek,és eszek..Pedig nem szoktam ennyit enni:),már múlt szerda óta híztam 1 kilót..Pusssz
Zsana,hogy telt a tegnapi napod?Sikerült gatyába ráznod a lakást:)?
Én végre mostam egyet,meg kezdésnek kipakoltam a mosogatógépből..Aztán szinte húzott vissza az ágy:)Tegnap este éreztem alul a pocimnál valami furi szurkálást,kb 2 percig,mintha tűvel szurkálták volna..Aztán ezen kívűl semmit nem érzek...pusssz
Sajna ezer dolgom van, nem tudok lelépni a melóhelyemről. Ráadásul nagyon rezeg a léc, hogy elküldenek, remélem nem én rám kerül a sor.
Az avivát csinálom, mindjárt neki is feszülök, nagyon durva! És még fogyni is lehet tőle :-) Érdemes kipróbálni!
Jaj csajok, nem rég telefonáltak a kórházból, a gasztro rendelésről... csütörtökön mentem volna (karácsonykor kértem időpontot!!!) calici járvány van az osztályon és átrakták az időpontomat márc. 10-re!!! Ez nagyon gáz! Azért is, mert laktóz vizsgálatot akartam csináltatni még a beültetés előtt :-( Valószínű mecsináltatom a gyerek osztályon.
Eróka szerintem ha tudsz ne menj be dolgozni,jelents beteget és akkor talán péntekre jobban leszel. Persze ha olyan a munkahelyed és megteheted. Tényleg az avivamódszer csinálod??
Mindenkinek megy ám a drukk ezerrel!!!
Sziasztok!
Huu, de cefetül vagyok... Kezdek beteg lenni, nátha, köhögés, láz... pénteken mennénk pihizni Sárvárra, kedden meg Tapolcára, nem tudom mi lesz!?
Szia Kriszta!
Érdekes, eddig még csak 3 meg 5 napos visszaültetésről hallottam.
Ma van az 5. napom ebben a menetben, ahogy te írtad.
Már türelmetlenül várom, hogy megjöjjön, és végre továbbléphessünk. A legrosszabb a várakozás ilyenkor. Hát még abban a szakaszban, ahol te is tartasz. :-)
Szia Andus!
Nálam 48 óra múlva ültették vissza őket,ezért is voltak csak 2 és 4 sejtesek.Azért 2 naposan,mert péntekre esett,és hétvégén nem csinálnak beültetést.Hétfőre pedig már túl sok idő telt volna el,az sem jó.Kicsit el is voltam kenődve,mert a többieknél 8 sejtesekről hallottam,és ehhez mértem az én kis 4 sejteseimet,és teljesen kiborúltam amikor kellett hívnunk a biológust reggel.Azonnal hívtam a dokimat..De azt mondta a doki,hogy 48 órásan a 4 sejtes az maximálisan jó:)Amúgy nagyjából 72 óra az átlag visszaültetés.
Szerintem átállhatsz egyik napról a másikra,nekem is úgy kellett:)Most hol tartasz így a 2.menetben?
Puszi
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon szorítok mindenkinek, akinek aktuális.....
Nekünk egyébként elsőre 20 sejtet szívtak le, de csak 9 indult osztódásnak, és a végén 3 maradt. Szóval nem lett fagyibabánk. A 3-ból 2 nyolc sejtes volt, ami ha jól tudom jónak számít. Ilyenkor az ember keresi a kérdéseket, hogy vajon akkor miért nem sikerült???
Őszintén szólva nagyon "kelletlenül" vágtam bele ebbe a második menetbe. Mert most már az van bennem, hogy miért épp most sikerülne... persze tudom ám, hogy hülyeség. :-)
Az egyébként mitől függ, hogy hány naposan ültetik vissza őket? Én a harmadik napon kaptam vissza. És beülti után 6-7 nappal teszteltem egy nagyon halvány pozitívat, és madarat lehetett volna velem fogatni. Aztán másnap csináltam egy reggeli tesztet, ami már negatív lett, és szép lassan meg is szűntek az addigi tünetek.
Kriszta: akkor szerinted álljak át egyik napról a másikra reggelre? Vagy szép lassan? Nagyon drukkolok ám neked is. :-)
Zsana: neked is mennek a drukkok. Neked nincs gondod a hüvelygéllel? Én már nagyon készen voltam tőle, még a pisilés is gondot okozott pár nap után.
Csillag: neked is nagyon szorítok. Össze kell hogy jöjjön, nem igaz? :-)
Szia Zsana!Nekem sem lett lefagyasztva,ez kicsit bántott..2 lett amire azt mondták,hogy szebb,1 ami annyira nem,a másik kettőt pedig nem volt értelme megtartani.Ezért kértük vissza az első hármat,hogy azt az annyira nem szépet ne kelljen megsemmisíteni:)Hátha mégis ő lesz a befutó:))Mert azt mondta a doki,hogy nem jelent semmit,hogy hány sejtes,vagy szép-e,mert a nem túl szépből is született már baba:)
Nekem 18.-án kell visszamennem,érdekes,hogy ekkora különbség van,pedig egy napon volt a beültetésünk..Kíváncsi vagyok az eredményedre,de biztosan sikerűlnie kell:)))puszi
Szia Andus,üdv a csapatban:)
Én az első gonapeptylemet este adtam be,mivel aznap,hogy felírta a doki,rendelésre estére jött meg.De az én orvosom azt mondta,hogy álljak át a reggelre.De nem tudom,hogy miért,mert nem kérdeztem meg.Sőt,utánna a Gonalt is reggel kellett beadnom.Amúgy esténként nekem is volt haspuffadásom,meg bélgörcsök,de nem tudom,hogy mitől.. Néha még most is vannak,de most a hüvelygél az oka:)Az Espumizan gyöngyöket kismama is használhatja,talán próbáld ki,hátha segít.Puszi
Csillag gondolok Rád szerdán és megy a drukk ezerrel:-)
Igen kezdem Én is újból,majd ha megjön a menzeszem akkor kell telefonálnom de az nemtudom mikor lesz mert a múltkori óta már nemtudom mikor fog megjönni ugye akkor is 10nappal előbb megjött.
Sziasztok!
Kriszta, a 2 beülti közt 3 hónap, de sikerülne kell!!!
Adnud, üdv, a haspuffadás nem hiszem, h. attól volt, a reggeli órákról meg én még nem hallottam, nekem mindig azt mondták, mindegy mikor, csak a nap ugyanazon órájában. Csak ügyesen, sok sikert neked is!
Prego, kezdesz Te is újra?
Zsana, Ábelanyu, nektek is nagyon szorítok!!!
Én holnap megyek Pestre, a drukkokat szerdára kérem :-), nem tudom, ma tudok-e még jönni , úgyhogy szép hetet mindenkinek, ha minden rendben van, akkor csüt. biztos jelentkezem. Ne halljak panaszt senkire :-)))
Sziasztok!
Sziasztok!
Még új vagyok ezen a fórumon, de mi is Tapolcára járunk, ezért gondoltam, hogy csatlakozom hozzátok.
A második lombikunkba kezdtünk bele. Endometrózisom van, a párommal minden rendben szerencsére. Most gonapeptyl injekciót kell adnom magamnak, ezelőtt ilyen a gnrh kezelés miatt nem volt. De este nagyon fájt a hasam, meg iszonyatosan meg voltam puffadva. Szerintetek ez a injekció miatt lehet? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek. :-)
A másik dolog ezzel a szurival kapcsolatban, olvastam egy másik fórumon, hogy a reggeli órákban kellene beadni. Nekem a doki nem mondta, hogy ennek van jelentősége, és én esténként bököm magam. Tud róla valaki, hogy ennek van e jelentősége? Köszi a válaszokat előre is. :-)
Hullámvölgyek sajnos nálam is vannak,és akkor nagyon nehéz. De akkor tudod Te is jól milyen érzés.
Néha rá fér az emberre egy kis kikapcsolódás,biztos jó lesz és a lombikra akkor még véletlenül se gondolj csak egymással foglalkozzatok. Ilyenkor azért feltöltődik kicsit az ember!!
Örülök, hogy jelentkeztél! :-)
Tudom miről beszélsz... néha én is így vagyok! Egy hete totál kibuktam! Barátnőm mondta, hogy most már nagyobb lelkesedéssel menjünk T-ra! Kezdem én is összeszedni magam! Hamar itt van a febr. 8! :-) Jövő hétvégén elmegyünk a férjemmel egy kis hosszú hétvégére, ráhangolódunk a lombikra!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..