Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei fórum

PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)

3831. zsanababa
2011. febr. 2. 18:14
Hát remélem. Mert bármit elviselek ha van értelme, mármint babocilag. Remélem mindketten jol vannak, és azt fogja mondani a doki kedden h minden tökéletes és elfoglalták odabent a trónjukat!!! Pusz.
3830. Kriszta 78 (válaszként erre: 3829. - Zsanababa)
2011. febr. 2. 12:43

Húú,akkor ez már lehet,hogy valami előjel?:)))Remélem:)))

Én meg déltől,egész estig csak eszek,és eszek..Pedig nem szoktam ennyit enni:),már múlt szerda óta híztam 1 kilót..Pusssz

3829. zsanababa (válaszként erre: 3828. - Kriszta 78)
2011. febr. 2. 10:20
Szia. Én is tegnap amit tudtam megcsináltam de nem sok minden sikerült mert kicsit kezdett fájni a hasam és befeküdtem az ágyba. Minden nap csinálok picit. Már várom a keddet h mit mond a doki remélhetőleg azt h kismama vok. Nekem tegnap óta hányingerem is van, és nem érzek semmi ételnek ízt, a szemem megkívánja a párom hozza is de nincs íze semminek. Pusszzz
2011. febr. 2. 08:31

Zsana,hogy telt a tegnapi napod?Sikerült gatyába ráznod a lakást:)?

Én végre mostam egyet,meg kezdésnek kipakoltam a mosogatógépből..Aztán szinte húzott vissza az ágy:)Tegnap este éreztem alul a pocimnál valami furi szurkálást,kb 2 percig,mintha tűvel szurkálták volna..Aztán ezen kívűl semmit nem érzek...pusssz

2011. febr. 2. 08:26
Abelanyu29 merre vagy?Már kezdek aggódni érted,remélem nincs semmi baj..Puszi
3826. Kriszta 78 (válaszként erre: 3821. - Eroka81)
2011. febr. 2. 08:24
Szorítok,hogy jobban legyél a hétvégére,mert kell az a romantikus hétvége a lombik kezdés előtt,muszáj meggyógyúlnod:)))Puszi
3825. Eroka81 (válaszként erre: 3823. - Csillag30)
2011. febr. 1. 19:41
Bizony ám! Elkezdjük! :-)
3824. Eroka81
2011. febr. 1. 19:31

Sajna ezer dolgom van, nem tudok lelépni a melóhelyemről. Ráadásul nagyon rezeg a léc, hogy elküldenek, remélem nem én rám kerül a sor.

Az avivát csinálom, mindjárt neki is feszülök, nagyon durva! És még fogyni is lehet tőle :-) Érdemes kipróbálni!

Jaj csajok, nem rég telefonáltak a kórházból, a gasztro rendelésről... csütörtökön mentem volna (karácsonykor kértem időpontot!!!) calici járvány van az osztályon és átrakták az időpontomat márc. 10-re!!! Ez nagyon gáz! Azért is, mert laktóz vizsgálatot akartam csináltatni még a beültetés előtt :-( Valószínű mecsináltatom a gyerek osztályon.

3823. csillag30
2011. febr. 1. 19:06
jobbulást Eroka mert kedden Tapolcára megyünk és kezdjük a lo9mbikot :)
3822. 42726a6469 (válaszként erre: 3821. - Eroka81)
2011. febr. 1. 18:50

Eróka szerintem ha tudsz ne menj be dolgozni,jelents beteget és akkor talán péntekre jobban leszel. Persze ha olyan a munkahelyed és megteheted. Tényleg az avivamódszer csinálod??

Mindenkinek megy ám a drukk ezerrel!!!

3821. Eroka81
2011. febr. 1. 18:24

Sziasztok!

Huu, de cefetül vagyok... Kezdek beteg lenni, nátha, köhögés, láz... pénteken mennénk pihizni Sárvárra, kedden meg Tapolcára, nem tudom mi lesz!?

3820. Kriszta 78 (válaszként erre: 3819. - Andus80)
2011. febr. 1. 17:29
Hát igen,elég nehezen viselem a várakozást amúgy is,most meg aztán.....Már nagyon kész vagyok:)))
3819. andus80
2011. febr. 1. 17:04

Szia Kriszta!

Érdekes, eddig még csak 3 meg 5 napos visszaültetésről hallottam.

Ma van az 5. napom ebben a menetben, ahogy te írtad.

Már türelmetlenül várom, hogy megjöjjön, és végre továbbléphessünk. A legrosszabb a várakozás ilyenkor. Hát még abban a szakaszban, ahol te is tartasz. :-)

3818. Kriszta 78 (válaszként erre: 3817. - Andus80)
2011. febr. 1. 15:53

Szia Andus!

Nálam 48 óra múlva ültették vissza őket,ezért is voltak csak 2 és 4 sejtesek.Azért 2 naposan,mert péntekre esett,és hétvégén nem csinálnak beültetést.Hétfőre pedig már túl sok idő telt volna el,az sem jó.Kicsit el is voltam kenődve,mert a többieknél 8 sejtesekről hallottam,és ehhez mértem az én kis 4 sejteseimet,és teljesen kiborúltam amikor kellett hívnunk a biológust reggel.Azonnal hívtam a dokimat..De azt mondta a doki,hogy 48 órásan a 4 sejtes az maximálisan jó:)Amúgy nagyjából 72 óra az átlag visszaültetés.

Szerintem átállhatsz egyik napról a másikra,nekem is úgy kellett:)Most hol tartasz így a 2.menetben?

Puszi

3817. andus80
2011. febr. 1. 13:41

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.

Nagyon szorítok mindenkinek, akinek aktuális.....

Nekünk egyébként elsőre 20 sejtet szívtak le, de csak 9 indult osztódásnak, és a végén 3 maradt. Szóval nem lett fagyibabánk. A 3-ból 2 nyolc sejtes volt, ami ha jól tudom jónak számít. Ilyenkor az ember keresi a kérdéseket, hogy vajon akkor miért nem sikerült???

Őszintén szólva nagyon "kelletlenül" vágtam bele ebbe a második menetbe. Mert most már az van bennem, hogy miért épp most sikerülne... persze tudom ám, hogy hülyeség. :-)

Az egyébként mitől függ, hogy hány naposan ültetik vissza őket? Én a harmadik napon kaptam vissza. És beülti után 6-7 nappal teszteltem egy nagyon halvány pozitívat, és madarat lehetett volna velem fogatni. Aztán másnap csináltam egy reggeli tesztet, ami már negatív lett, és szép lassan meg is szűntek az addigi tünetek.

Kriszta: akkor szerinted álljak át egyik napról a másikra reggelre? Vagy szép lassan? Nagyon drukkolok ám neked is. :-)

Zsana: neked is mennek a drukkok. Neked nincs gondod a hüvelygéllel? Én már nagyon készen voltam tőle, még a pisilés is gondot okozott pár nap után.

Csillag: neked is nagyon szorítok. Össze kell hogy jöjjön, nem igaz? :-)

3816. Kriszta 78 (válaszként erre: 3815. - Zsanababa)
2011. febr. 1. 08:24

Szia Zsana!Nekem sem lett lefagyasztva,ez kicsit bántott..2 lett amire azt mondták,hogy szebb,1 ami annyira nem,a másik kettőt pedig nem volt értelme megtartani.Ezért kértük vissza az első hármat,hogy azt az annyira nem szépet ne kelljen megsemmisíteni:)Hátha mégis ő lesz a befutó:))Mert azt mondta a doki,hogy nem jelent semmit,hogy hány sejtes,vagy szép-e,mert a nem túl szépből is született már baba:)

Nekem 18.-án kell visszamennem,érdekes,hogy ekkora különbség van,pedig egy napon volt a beültetésünk..Kíváncsi vagyok az eredményedre,de biztosan sikerűlnie kell:)))puszi

3815. zsanababa (válaszként erre: 3811. - Kriszta 78)
2011. jan. 31. 17:00
Szia. Én is a hüvelygélt kaptam. Én holnap felkelek mármint kicsit összekapom magam és kezdek vmit magammal, mert fut a lakás, de csak mig jol esik és nem baj.Sajna nem tudtak lefagyasztani mert csak 2 sikerült és azt kaptam vissza. Hát kitartunk amíg kell remélhetőleg sikerül. Én rendeltem nagyon érzékeny tesztet és hétvége fele megnézem mutat e valamit vagy sem, nert csak kedden kell 8 án visszamenni a dokihoz. Már várom. Puszi
3814. Kriszta 78 (válaszként erre: 3808. - Csillag80)
2011. jan. 31. 15:31
Szia Csillag80!Megy a drukk szerdára:)))Puszi
3813. Kriszta 78 (válaszként erre: 3807. - Andus80)
2011. jan. 31. 15:26

Szia Andus,üdv a csapatban:)

Én az első gonapeptylemet este adtam be,mivel aznap,hogy felírta a doki,rendelésre estére jött meg.De az én orvosom azt mondta,hogy álljak át a reggelre.De nem tudom,hogy miért,mert nem kérdeztem meg.Sőt,utánna a Gonalt is reggel kellett beadnom.Amúgy esténként nekem is volt haspuffadásom,meg bélgörcsök,de nem tudom,hogy mitől.. Néha még most is vannak,de most a hüvelygél az oka:)Az Espumizan gyöngyöket kismama is használhatja,talán próbáld ki,hátha segít.Puszi

3812. 42726a6469 (válaszként erre: 3808. - Csillag80)
2011. jan. 31. 15:22

Csillag gondolok Rád szerdán és megy a drukk ezerrel:-)

Igen kezdem Én is újból,majd ha megjön a menzeszem akkor kell telefonálnom de az nemtudom mikor lesz mert a múltkori óta már nemtudom mikor fog megjönni ugye akkor is 10nappal előbb megjött.

3811. Kriszta 78 (válaszként erre: 3810. - Zsanababa)
2011. jan. 31. 15:19
Szia Zsana!Én is nagyon vigyázok magamra,fekszek egyfolytában.Minimális hasfájásom van,hányingerem mindíg kajálás után van,pedig keveseket eszek inkább többször.De nem vészes.Te milyen hüvelykészítményt kaptál?Mert az enyémnek (CRINONE) ez a hányinger is mellékhatásként van felsorolva.Te meddíg fogsz feküdni?Annyira megoszlanak a vélemények,tanácstalan vagyok,de nem szeretném,ha ezen múlna a babám.Neked tudtak lefagyasztani?Kitartást!!!Puszi
3810. zsanababa
2011. jan. 31. 15:04
Sziasztok. Hát mit is írjak nagyon hányingerem van a hasfájás is megvan bár már nem erős. remélem minden ok mert vigyázok magamra nagyon. Fekszem egyfolytában. Kriszta veled mindenok??? Neked nincs hányingered??, Pusz.
3809. csillag80
2011. jan. 31. 14:49
Adnud= Andus :-)
3808. csillag80
2011. jan. 31. 14:48

Sziasztok!

Kriszta, a 2 beülti közt 3 hónap, de sikerülne kell!!!

Adnud, üdv, a haspuffadás nem hiszem, h. attól volt, a reggeli órákról meg én még nem hallottam, nekem mindig azt mondták, mindegy mikor, csak a nap ugyanazon órájában. Csak ügyesen, sok sikert neked is!

Prego, kezdesz Te is újra?

Zsana, Ábelanyu, nektek is nagyon szorítok!!!

Én holnap megyek Pestre, a drukkokat szerdára kérem :-), nem tudom, ma tudok-e még jönni , úgyhogy szép hetet mindenkinek, ha minden rendben van, akkor csüt. biztos jelentkezem. Ne halljak panaszt senkire :-)))

Sziasztok!

3807. andus80
2011. jan. 31. 13:38

Sziasztok!

Még új vagyok ezen a fórumon, de mi is Tapolcára járunk, ezért gondoltam, hogy csatlakozom hozzátok.

A második lombikunkba kezdtünk bele. Endometrózisom van, a párommal minden rendben szerencsére. Most gonapeptyl injekciót kell adnom magamnak, ezelőtt ilyen a gnrh kezelés miatt nem volt. De este nagyon fájt a hasam, meg iszonyatosan meg voltam puffadva. Szerintetek ez a injekció miatt lehet? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek. :-)

A másik dolog ezzel a szurival kapcsolatban, olvastam egy másik fórumon, hogy a reggeli órákban kellene beadni. Nekem a doki nem mondta, hogy ennek van jelentősége, és én esténként bököm magam. Tud róla valaki, hogy ennek van e jelentősége? Köszi a válaszokat előre is. :-)

3806. Eroka81 (válaszként erre: 3805. - Kriszta 78)
2011. jan. 31. 10:42
3 hónapnak el kell telnie a két leszívás között. Én úgy voltam vele, amikor megtudtam hogy nem sikerült, és mentem vizsgálatra a pri-be, egyből bejelentkeztem febr-ra, pontosan emiatt...
2011. jan. 31. 08:12
Sziasztok!Ha úgy alakúlna,hogy most nem sikerűl a bébi,akkor mennyi időt kell várni a következő lombikig?Persze sikerűlnie kell:)))csak a főnököm feltette a költői kérdést...pussz
3804. 42726a6469 (válaszként erre: 3802. - Eroka81)
2011. jan. 30. 18:21

Hullámvölgyek sajnos nálam is vannak,és akkor nagyon nehéz. De akkor tudod Te is jól milyen érzés.

Néha rá fér az emberre egy kis kikapcsolódás,biztos jó lesz és a lombikra akkor még véletlenül se gondolj csak egymással foglalkozzatok. Ilyenkor azért feltöltődik kicsit az ember!!

3803. zsanababa (válaszként erre: 3801. - Kriszta 78)
2011. jan. 30. 17:17
Szia.Hát nekem is megvannak a tünetek, hát én is várom már h nem keljen feküdni mert már az készít ki. A fiam jol van köszönöm, kicsit köhög de minden ok. Kitartást és minden nap közelebb a célhoz. Pusz
3802. Eroka81 (válaszként erre: 3799. - 42726a6469)
2011. jan. 30. 13:19

Örülök, hogy jelentkeztél! :-)

Tudom miről beszélsz... néha én is így vagyok! Egy hete totál kibuktam! Barátnőm mondta, hogy most már nagyobb lelkesedéssel menjünk T-ra! Kezdem én is összeszedni magam! Hamar itt van a febr. 8! :-) Jövő hétvégén elmegyünk a férjemmel egy kis hosszú hétvégére, ráhangolódunk a lombikra!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook