PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Hú Csigu,ez nagyon kemény...Köszönöm,hogy megírtad :)
Remélem hamarosan jobban leszel!Puszi
Á, nem csinálok tesztet, nem hergelem magam, ha negatív lesz.
Dehogy nem! Betudnád adni, csak az első szúrás megy nehezen. Én majdnem elájultam :)
Bakker! Brrr! Ez aztán nem semmi! De legalább valami fájdalom csillapítót adhattak volna!!! Nekem egyszer a hüvelyen keresztül (átbökve a hüvely falát) szívták le a cisztámat! 17 éves voltam! Nekem is potyogtak a könnyeim. El tudom képzelni mit éreztél!!!
De remélem legalább használt!
Fel kellett feküdni, mint bármelyik vizsgálathoz, balról ment az infúzió, és mérték a vérnyomást.
Jött az orvos, 2-szer lefertőtlenített belül, a nővér szólt, szorítsam nyugodtan a kezét, mert fájni fog, a doki belül egy tűvel lukat szúrt a hasüreg felé, (folyt a könnyem) utána jött egy hüvelyUH-s bottal, - teljesen benyomta, neki a méhszájamnak, - aminek egy szívó volt a végén. Kb. másfél órát tartotta bennem az asszisztens, végig nézte UH-n, hogy mennyi van még, és sokszor bejött az orvos ellenőrizni a dolgot, meg hogy jobban vagyok-e.
Ha aljas és szemét lennék, még akkor se kívánnék egy ilyet az ellenségemnek se.
Newlife! Ment a privi :) Szedjél nyugodtan vitaminokat, ártani nem árt, sőt, kell is!
Csillag30! Kitartás! Ennél a lombiknál én is cefetül éreztem magam. Tudom, ez most nem vigasztal, pihenj sokat!
Eszterke! Kedden megyek tesztelni, már nagyon izgulok! :) Hát remélem valami lesz, bár nem merem bele élni magam. Én egyfolytában aludnék, nem rég keltem fel :) Olyan kettőtől aludtam...
Én kértem a dokitól, hogy az utrot írja fel, anyagi okok miatt is, meg gondoltam, most kipróbálom. Szerintem ez jobb, mint a gél, bár tény, hogy a gélt könnyebb használni. Úgy voltam vele, hogy az olcsóbbnak is ugyanaz a funkciója.
Kriszta azt hiszem te szedtél méhpempőt, vagy aki szed az válaszoljon :D
Mellette lehet még egyéb vitamint szedni, pl. Elevit. Vagy az úgy már sok? Ti hogy csináltátok?
Ki kellene számolnom a napi szükségleteket de ahhoz most nincs kedvem, hátha tudja már valaki fejből :))
Eró neked meg írtam levelet is :D
Köszi Eró!!
Szegény Csigu ez durva, de reméljük minden ok lesz.
Majd elmúlik Csillag30 igyál sokat meg egyél fehérjedúsan pihenj, én sem voltam jól.
Többiek hol tartanak? :)))
Kriszta! Fogalmam sincs! De mintha a nődokim úgy magyarázta volna nekem, hogy bevezetnek hason keresztül egy bazi nagy tűt, aztán hajrá! :SSS Jön Csigu, aztán majd mesél. Huh!
Én jól vagyok, álmosan. Fáj a pocim. Nem rég értem haza, "futottam" egy kört a városban. Már egy hete nem voltam sehol. Alig vártam, hogy haza érjek, nagyon készen vagyok!
Sziasztok Lányok!
Csak,hogy ne haljak meg hülyén,hogy csinálják ezt a vízleszívást?
Csigu,jobbulást kívánok,kitartás!!!
Eróka Te,hogy vagy?
Puszi mindenkinek!
Uhhh! 4 liter??? Az nagyon sok! Nem csodálom, hogy rosszul voltál! Egyébként "csodának" számítasz, hogy ennyi petesejtleszívás után, túlstimu után eddig bírtad!
Amúgy ne aggódj, mert van egy ismerősöm, ő ugyan így járt. Túlstimus lett, megvolt a beültetés, kórházba került... Lényeg, két szép kislánya van!!! Úgy hogy kitartás! :)
Szia Newlife!
Örülök, hogy jelentkeztél!
Igen, ha megjön telefonálj, 20. napon behívnak, onnantól megy a szuri (most suprefactot válaszd, ha megkérdi a doki, az olyan 7700 Ft körül van). Majd ha megint megjön telefon, és onnantól kezdődik a stimu. Röviden :)
Ha fél éve volt citológiád, akkor azt is néznek! Nekem szeptemberben volt, és amikor februárban először mentem, akkor vettek újból kenetet.
Hamar lezavarják!
Sok-sok-sok szerencsét kívánok!!!
Már csak pár nap, kedden megyek és kiderül, hogy miújság :)
Üdv!!!!
Most csak egy gyors beugrás. Elég nehezen tudom már követni, kivel mi van :))))
Mindenkinek nagy drukk!
Egy kérdés: a következőnél mondtad Eró, hogy 20. napon hívnak, aztán akkor ugyanúgy lesz, hogy 20valahányadiktól gonapeptyl majd megjön és akkor a stimu.. Szóval ilyen gyorsan röviden ugye?
Néznek valamit még ilyenkor? Kenet vagy ilyesmi?
Mintha azt mondtátok volna, hogy nem.
Pedig ha úgy számolok, akkor már fél év fog elmenni, és szerintem akkor már kellene.
Panaszra vagy kérésre szerintetek? Hát panaszra gondolom biztos...
Eró nagyon drukkolok!
Csillag30 szupi lesz az, sikerül!
Többiek??
Na majd jövök!!!
Sziasztok!
Nem jól, de vagyok. Napközben puffadok a víztől, éjszaka visszamegy. Nehezen, de bírom, és kitartok.
Utrot használom.
Elnézést, de most ennyire futja tőlem...
Hát az nagyon jó,hogy nem menstruálsz:)))
Az egyik legtisztább jele a terhességnek:)))
Én nagyon hiszek benne,hogy sikerűlnie kell...
Beültetés szerint 7 hetes vagyok,de 9 hetest írnak már az ultrahangra,mert itt is az utolsó menstruációtól számolják.
Kívánom,hogy pár hét múlva érezd át ezeket a rosszúlléteket:))))
Jó, akkor nem aggódom, csak már megőrülök ettől a bizonytalanságtól.
Én ugye utrot használok, nem gélt. Most enyhe fájdalmat érzek, de tegnap nagyon gáz volt! Akkor most kezdjek reménykedni? Végül is, nem menstruálok (eddig), hétfőn kellett volna megjönnie, de később is volt a beültetés...
Bárcsak már én is ott tarthatnék, ahol Te és mondhatnám, hogy "Húú de szarul vagyok!" :)
Most akkor hány hetes is vagy? 8?
Nekem hetekig voltak görcseim,és még mindíg előfordúl,de állítólag a Crinone gél miatti sárgatest ciszták miatt van.De voltak olyan napok,amikor nem fájt.Ne aggódj:)
Hát én ugyan olyan szarúl vagyok,mondhatnám botrány ez az első pár hét..Ma bejelentkeztem a nőgyógyászomhoz,hétfőn 16.30-ra kell mennem.Örűlt a hírnek:)Puszi
Hát úgy legyen :)
Hogy vagy? Vannak "még" émelygéseid? Neked meddig fájt a hasad? Én még tegnap görcsölgettem, ma már nem annyira, remélem nincs gond...
Tényleg, ha Kriszta "sorsára" jutok, nagyon sanszos a hármasiker!
Hát Kriszta, akkor megengedem, hogy "nyerííthetsz" egy jó nagyot! :))))
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..