PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Csajok Ti hanykor szurjatok a repesztot? Nektek mikor kell? :)
+(Àgi88)
En ezt ugy orvsoltam h 3. napon elmentem magam megcsinaltatni azokat a hormonokat amik relevansak, progeszteron, LH, FSH, tesztoszteron, prolaktin, TSHt nekem rendszeresen nezik anugy is. A hrmadik napit aztan mst nem is kertek ujra. Az AMH t ismegnezettem frissen.
Bar ha jol ertem akkor mst mesz febr vegen?
Egy evesek az eredmenyeid?
Sziasztok! Már jóideje olvaslak titeket, szinte mindent innen tudok, nagyon hasznos ez a fórum. Most egy kérdéssel fordulnék hozzátok, hátha van aki járt így, mint mi.
Tavaly júniusban kaptuk az időpontunkat decemberre. Végül decemberről áprilisra tolódott, majd januárban februárra tudtuk előrébb hozni. Így január végén kellett mennünk, de sajnos kiderült, hogy férjemnek kell lefagyasztani spermát, ahoz, hogy a lombikot eltudjuk kezdeni. Így most februárról márciusrá tolódott az időpontunk. Most február végére kaptunk időpontot, ami a ciklusom 23. napjára esik, miszerint ekkor már az injekciókat írják fel. Csak az a bibi, hogy úgy nézem a hormon eredményeim, most február elején jártak le. És ez volna a kérdésem, hogy akkor, most vajon így megint tolódik a lombikunk, amíg nem lesznek meg a 23.ciklusnapi és a 3. ciklusnapi vérvetelnek az eredményei?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm. :)
Reméljük hogy ez az inszem sikerült🤞😀
Ha nem és lombik lesz, attól sem kell parázni. Ki lehet bírni, nem olyan vészes....
Visszatérve a kellemetlen nőgyógyaszati vizsgálatra, később terhesség alatt vagy után lehet érdemes lenne vmilyen intimtornát megtanulni hogy tudatosan el tudd lazítani azt a területet is😀 Vszínű kicsit feszesebb a gát- és hüvelyizomzat és ez okozza a kellemetlenséget.
Köszönöm, az együttlét nem fájdalmas, viszont régebben nem tudtunk gumival védekezni, mert nagyon kellemetlen volt, fájt. Lehet, hogy valamilyen túlérzékenység állhat a háttérben.
Mindenesetre elviselek mindent, csak végre sikerüljön! 😊
Ha nem lesz sikeres ez az inszemináció, akkor jön a lombik. Olvasgatom a fórumot és úgy látom, az nem éppen egy leányálom... Nem tudom, hogy mire számítsak.. 😳
Sajnálom hogy ilyen fájdalmad volt inszem utàn. Nekem 2 volt, egyik sem fájt.
Írod hogy a nőgyógyászati vizsgàlat is fájni szokott. Esetleg az együttlét is fájdalmas a pároddal?
Kitartás Lányok! 🤗🤗
Én is utáltam a második lombiknál a szurikat, alig vártam, h vége legyen.. Erre már több, mint 10 hete szúrom a vérhigítót és remélem még több hónapig szúrni is fogom. 😂😂 A cél lebegjen a szemetek előtt.. 🥰👶🥰 Puszi nektek!😘
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..