Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Szegenyem!! En is mindig igy jarok...:-) jobbulast Neked!!
En holnapra varom, aztan elvileg letelik a 3 honap es probalkozhatunk :-):-)
Köszi.
Biztos, hogy nem, mert az irodában nincs is klíma. otthon pedig van, de nem kapcsoljuk be.
Jobbulást nekd!
Valószínű, klíma miatt fáztál meg, nem?
Sziasztok Lányok!
Kivel mi újság?
Én vagy meghűltem (bár azt nem tudom, hogy hol ilyen melegben), vagy elkaptam vmi vírust. Tegnap elkezdett fájni a torkom, folyik az orrom, és most úgy érzem, mintha hőemelkedésem lenne. Olyan fura a bőröm. Én is a legnagyobb kánikulában tudok így járni. :(
Szia. :)
Nagyon drukkolok, hogy ketten legyetek! ;)
Nem tudok új kismamiról, én sem jutok soha a visszaolvasás végére. :(
Sziasztok csajok,
megvagyok még én is, tudtommal még egyedül. még 1,5 hét és kierül dumlázodunk-e.
Van új kismamink? Bocs, de nincs időm visszaolvasni az uobbi 2 hét történeéseit. Akiröl ügye tudok Ő Forrócsoki, esetleg szaporodtak a zebrák?
Köszönöm szépen. :)
Hát már nagyon régen meg kellett volna jönnie, de semmi. :( Terhes nem vagyok. Most elkezdtem az Aviva tornát, hogy helyre tegye a ciklusomat, mert elég össze-vissza jön meg.
Én szeretnék nálad gyerek lenni :-) teljesen jó kis programok, biztos élvezni fogja. Mikor kellene megjönnie, vagy nem megjönnie?
Gyakoroljatok csak, az sosem árt :-), szívből kívánom, hogy minél hamarabb teljesüljön a vágyatok!!
Sziasztok!
Új vagyok még itt az oldalon...de én is, mint itt sokan a + tesztre vagyom már pár hónapja!
2. babát szeretnénk, a nagyfiú most lesz 4 éves jövő hónapban!
Február óta nem szedek gyógyszert, de eddig várat magára, az a bizonyos 2 csík :(
Jövő pénteken megyünk a párommal kivizsgálásra, én vérvételre, Ő sperma vizsgálatra!
Ti hisztek a Jónás-módszerben? Én visszakerestem, és anno a kisfiam teliholdkor fogant, mert én is teliholdkor születtem anno.
Csak most szinte az összes jónás-napom mensi idejére eski :(
Tud erről vki nekem vmit mondani? Anno 4 éve nem jónás-módszerrel hoztuk össze a picurt, csak most utólag néztem vissza!
Szép napot mindenkinek!
Timi
Sziasztok!
RenkaLány szurkolok neked, hogy babóca legyen. :)
Nálam még mindig semmi. :(
Most mondjuk nem is fogok vele foglalkozni a hétvégén, hogy megjön-e vagy sem. Jön hozzánk 4 napra a 8 éves unokahúgom. :)
Most magamban épp szervezem neki a programokat. Bár most nem nehéz. A párom is belement, hogy vasárnap kimegyünk Bp-en az ízek utcájába. Biztos lesznek gyerekprogramok is.
Meg gondoltam, hogy a Gellért-hegyre is elmehetnék.
Szombaton meg pancsizunk, van medencénk és felállítjuk neki.
Szerintetek, ezek jó programok?
Most fogunk gyakorolni egy kicsit. :) Amúgy ez már a 4. nyár, hogy elhozzuk. Most nagyon gondolkoztam, hogy el kéne hozni az öccsét is, de sajnos ahhoz már nagyon kicsi a lakás.
Mindjárt rá is keresek. :)
Ohh, attól még bármi lehet, nálunk sem akkor sikerült mikor mindent a nagy könyv szerint csináltunk. :)
De érdekes volt egyébként, mert ugye annyira letörtek a hónapok, hogy Párommal megbeszéltük, hogy nem foglalkozunk a dologgal, de ha most sem sikerül, akkor hanyagoljuk picit a témát még én is ki nem vizsgáltatom magam.
Aztán mikor pozitív lett a tesztem percekig szóhoz sem jutottam. :)
Igen, ismerős a helyzet. Egy éve én is pont így voltam. Még terhes vitamint is elkezdtem szedni. Aztán ahogy telt az idő és nem jött össze, ezek elmúltak. Most már szinte csak annyit foglalkozom a témával, amennyit itt a fórumon "beszélünk" róla. Így könnyebb!
DE! Remélem, Te hamarosan pozitívat tesztelsz, és beszámolsz minden szép és jóról ami ezzel jár!
Szia!
Köszönöm :)
Legszívesebben csak erről beszélnék, meg minden babás-mamás dologról.
Párom más szegény mondta hogy ne éljem bele ennyire magam, mert mivan ha mégsem. Visszafogtam magam, de a "mégsem" részt meg sem hallodtam.
Ezért örülök hogy itt találtam "sorstársakat".
Szia!
Hajrá, megy a drukk!
Nézd meg! Vannak bizonyos kiadók és könyves boltok, ahol most nagy akciók vannak. Ezt a könyvet pl. a magyar kiadójának üzleteiben 33% kedvezménnyel lehet megvenni.
Köszönöm, jól vagyok. A felfázásom miatt, ez valszeg nem a mi hónapunk lesz. Pont akkor voltam beteg, mikor akciózni kellett volna...
Jó reggelt a Hölgyeknek!
Nekem már csak 1 hetet kell vármon a pozitív teszter, de egy örökké valóság.
Derékfájás,vas íz a számban, fura mellbimbók.
Nagyon bízom benne.:D
Nha utána nézek ha legközelebb városba járok. Imádok olvasni, az ilyesmit meg egyébként is szeretem. :)
Köszönöm kérdésed jól, ma megyek védőnőhöz 11-re, izgulok... Első "találkozás" és telefon alapján nem túl szimpatikus. :\
Veled miújság?
Egy egyetemista lány és egy üzletember szenvedélyes szerelemi viszonyba kezdenek...
Biztos láttad már, hogy itt-ott reklámozzák. Ez most a bestseller világszerte. Kb. olyan sikeres mint anno a Twilight volt. (én az is imádtam...)
Szió. :)
Miről szól? Én is nagy könyv rajongó vagyok ám. :)
Sziasztok Lányok!
Tegnap nem voltam, mert reggel a dokinál kezdtem és így késve értem munkába, aztán meg próbáltam utolérni magam.
A lényeg, hogy minden OK, nem mutattak ki semmit a vizeletből! :)
A férjem tegnap meglepett egy könyvvel amit nagyon szerettem volna megvenni én is, csak sajnáltam rá kiadni a pénzt. A szürke 50 árnyalata! Olvasta valaki? Én most kezdtem a hatodik fejezetet, tegnap este alig tudtam letenni.