Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Kivel mi újság van, jól vagytok?
Sziasztok!
Ma voltam Aviva tornán. Nekem tetszett. A torna hatására éreztem is, a hasam aljában valamit. :) Remélem hamar meghozza az eredményt. Most nekem 2 naponta írt elő tornát a tanárnő, amíg megjön. Aztán heti 2 alkalommal.
Forrócsoki. :) Vigyázzatok magatokra. A hányinger pedig már biztosan nem fog sokáig tartani. :)
Reggelt. :)
Hogy vagytok?
Én még mindig vacakul. Most tartok -5 kgnál kereken, a mai mérés alapján. (10+5 hét)
2 éve kaptam rá fogamzásgátlót, amit 3 hónapig szedtem. Abbahagyás után 5 hónapig rendszeres volt, utána megint felborult. :(
Amúgy Norcolutot kaptam. Ennyi. :(
köszönöm :)
milyen érdekes, hogy mindenkire máshogy hat a hormonok változása...nem lehet egyszerű dolguk az orvosoknak sem...Te kaptál rá vmi gyógyszert?
Én is nagyon sajnálom a veled történteket. :(
Nekem is nagyon rendszertelen a ciklusom. Már kamasz korom óta, de azért legalább 2 havonta megvolt.
Én viszont úgy jártam, hogy 3 éve volt egy missed ab-m, és teljesen felborult a ciklusom. :( Aminek még most is iszom a levét. :( Szóval nálam teljesen felborította.
:-) köszönöm a bíztató szavakat!
És igen, mi a 2 napra esküszünk elsőre és másodszorra is bejött, remélem harmadszorra is be fog jönni! És nyugi, jók ezek a gyógyszerek, biztos nálad is lesz hatása :-) Nekem kb 16 éves korom óta tök rendszertelen volt a ciklusom, hol volt, hol nem volt, és hozzáteszem néztem amikor elkezdtünk próbálkozni a peteérésemet teszttel (csikos teszttel), soha nem mutatott ovut. Mégis 2 bébi lett belőle. Úgyhogy hajrá, a természetre sokszor nincs magyarázat!! :-) Mondjuk érdekes dolog, mert nekem pont a terhesség tette rendbe a mensit. Most a missed ab után is 28 napra már meg is jött. Sokszor mondják, hogy a női szervezetnek jó a terhesség, hát nálam ez bejött. Úgyhogy ügyesek legyetek! :-) Mikor tudtok próbálkozni legközelebb?
Jó hétvégét Mindenkinek!
Lehet hébe hóba hétvégén is benézek!
Már nem is tudom...vezet itt valaki rajtam kívül hőgörbét???
Eperke, akkor szorítok nektek nagyon!!!:D
Sibetti jobbulást neked aztán hajrá, apára fel!
Sporsi neked is hajrá!Az aviva tornát nagyon sokan dicsérik!Majd gyere az élménybeszámolóval!Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre!
Szia Gamelcsi!
Rettenetes lehetett átélni a kicsid elvesztését!Iszonyúan sajnálom!:'(
A kis Angyalkátok figyel titeket odafenntről, vigyáz rátok és küldi a kistesót is hamar!
A Te példád, hogy a gyógyszerrel 2. hónapban sikerült, iszonyatos sok erőt ad nekem a várakozáshoz!Remélem ez a hónap nálam is sikeres lesz!Egyébként hogy hoztátok össze a ksifiadat?Mármint a 2 naponta összebújás volt a titka, vagy van valami tuti recept!Csak mert nagyon nagy a hasonlóság köztünk!
Egyébként nálad mit mondtak, mi az oka a rendszertelen mensinek??
Szia!
Nekem még mindig nem jött meg. :( Pedig nagyon reménykedtem, hogy meg fog. Többször úgyis éreztem, hogy most fog megjönni, de csak nem akar elindulni. :(
Vasárnap fogok menni az első aviva tornámra. Kíváncsi vagyok, hogy a gyakorlatoknak lesz-e hatásuk. Ha pedig végre megjön, akkor elkezdek egy barátcserje kúrát.
Ez borzasztó! Nem tudom, hogy lehet ezt feldolgozni, rémes lehet!
De előre kell nézni, és minden rendben lesz következő alkalommal!
Szia! En is igy voltam a kusfiam elott, nem volt mensim kb fel eve, aztan megkaptam en is ezt a ket gyogyszert es masodik honapban megfogant.
:-) most ket eves mult. Nekem majusban volt egy szulesem, ot tekintem a masodik kisfiamnak. Sajnos 20 hetes terhes voltam es elment az angyalkakhoz. Borzaszto rossz volf, ma is, sztem mindigis az lesz, de probalunk elorefele nezni a ferjemmel. Szeretnenk kistesot a kisfiamnak, es most telikmajd le a harom honap. Eddig mas forumon voltam, de most mar szeretnek Veletek is beszelgetni, Veletek egyutt orulni a jo hireknek :-)
Szia!
Bocsi, mostanában kicsit elmaradtam. Gyógyulgatok a felfázásomból, de még szedem a gyógyszert. Jövő héten szerdán megyek vissza kontrollra és a labor eredményért.
Most kicsit szünetel a babaprojekt, mert az antibiotikum nem biztos, hogy jót tenne!
Timi, de tapló vagyok!
Így ismeretlenül is sajnálom... :(
Tudom sablonos, de új hónap, új remény!Vagy vedd úgy, hogy az első mensi napod, a terhességed első hónapjának első napja ;)
Fel a fejjel!:)
Szia!
Már 2,5 éve próbálkozunk!Ez a 2. clostis hónapom!
Igaziból nekem a closti nélkül nem volt pé-m!Mielőtt clostit kaptam duphastonnal hoztuk meg a mensimet!MErt már jó pár hónapja nem volt!Még mensi előtt elküldött doki vérvételre, de az akkor a ciklus nagyon sokadik napján volt és most kíváncsi lennék mensi alatti, pé-i és pé utáni értékekre is!Mert az ugye pontosabb képet ad!
Egyébként az előző eredményeim egészen jók voltak!
Szóval a kíváncsiság hajt és szeretnék kizárni pár dolgot!Pl: pco!
Ugyan nincsenek cisztáim, de ciszta nélküli PCO is van!Egyébként első baba lesz!
Nálad mi a helyzet?
Mióta szeretnétek babát?Első lesz?
Szia!
Én még új vagyok itt ebben a fórumban. :-) Megkérdezhetem, mióta próbálkoztok, hogy vérvételre szeretnél menni?
Szaisztok lányok!
Eperke, sporsi, sibetti mi újság veletek?
Forrócsoki, hogy vagytok?
Kicsit kivontam magam a forgalomból...De megint itt vagyok!Ha igaz már túl az ovun!22-re nem várom!
Ha most sincs baba, akkor köv ciklusban megyek vérvételre!3., 18., 25. cn!Ezt így eldöntöttem!
Na de meséljetek mi a helyzet erre???
Sajnos megint negatív:((
Már nem reménykedek. Talán majd legközelebb. De még mindíg nem jött meg.