Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Köszi lányok:)
sporsi, képzelj el engem amikor bemegyek a dokihoz, hogy két negativ tesztem van, de mensi még mindig sehol. erre megvizsgál, és közli hogy felesleges pénzkidobás volt a teszt, ő most megmondja a frankót:D:D:D:D szerinted mennyire jöttem ki sirva tőle?:D:D:D:D
Jaj, úgy örülök neki. :D
Elolvastam a leletedet. Teljesen meghatódtam. :D Még a könnyem is kijött. :D
Még azt felejtettem el az alőbb, hogy ha esetleg megjönne és kicsit elszomorodnál, mindenképpen írj ide, mert olykor jobban van attól azember, ha kiírhatja/kibeszélheti magából a gondjait szerintem. Szurkolok, hogy ne így legyen! :)
Gratulálok! :))Vigyázz magatokra!:) Alig várom, hogy én is ilyen jó híreket írhassak!
Szió!Nagyon megfáztál? Sajnálom. :( Mielőbbi gyógyulást!!Honnan gondolod, hogy meg fog jönni? Érzed a jeleket? Nekem 28-32 napos a ciklusom, úgyhogy csak nagyjából tudom megmondani, hogy 10-14 közé várom a mensit, de jó lenne, ha nem jönne. :)) Viszont, ha pénteken volt pé-m, ahogy éreztem a jeleket, akkor hamarabb kellene jönnie.Majd látjuk. Azért most dolgozunk az ügyön, mert valamikor most kell lennie a pé-nek.Egyébként hallottál már a Jónás-napról? Én most azt is kiszámoltam egy angol honlapon és az 30-ra esik. Elvileg ekkor lennék a legtermékenyebb.
Gyönyörű szép napot mindenkinek:)
Ma voltam dokinál, a lelet a képeim között van:) SIKERÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLT:):):):):):) mindkét negativ teszt ellenére, ott van a baba a pocakban:):):):):):)
Nagyon megjött? Ha csak kicsit, akkor még lehetsz babás, de akkor max. 1 napig lehet vérzés. Nekem barátnőmnek pont az volt, hogy kicsit megjött neki, erre múlt héten tesztelt egy pozitívat. :) Ha továbbra is vérzel, akkor valszeg vírus... :( Semmiképpen se aggódj, legközelebb összejön, ha most nem! :)
Szió!Még nem jött meg...de ma vagy holnap van a napja...de még a szerda is belefér...Nem élem bele magam,mert jelenleg azt érzem meg fog jönni:(Ráadásul még meg is fáztam...:(Ilyen az én formám,bár hála az égnek"csak náthás"vagyok...:)Nálad mi újság?Te mikorra nem várod?Csak,hogy tudjam mikor kell nagyon szoritani:)))
Jó reggelt a Hölgyeknek!
Hát ez így, ebben a formában elég fura.
25.-n nem jött meg, se 26.-n. HURRÁ!!!
Ma reggelre terveztem a „hivatalos ellenőrzést”. De éjszaka megjött. :(
Viszont reggel hánytam 2x is. Meg émelyegtem kicsit, így benyomtam 5 zabkorpás kekszet. Most jól vagyok. Akkor most mi van?
Megpróbálok NEM pánikolni. Betudom a hormonjaim vitájának a dolgot, és figyelem meddig és hogyan jelentkezik „az eset” .
Valakinek valami ötlete? Tapasztalata?
(Jó lenne pár bíztató, és megnyugtató szó)
Szió! Mi újság? Megjött? Tudom, mit érzel, nekem is mindig ez van. Valahogy el vagyok a napok alatt, de mikor közeledik mindig egyre pesszimistább leszek. Valahogy viszont muszáj optimistának lennünk, még akkor is, ha most megjön! Szép napot! :)
Szia, nekem is volt missed ab idén februárban. Azóta alig vérzek nagyjából 3 napig tart és 27-28 napos ciklusaim lettek. Missed ab előtt 5 napos szokott lenni és a mennyisége is jóval több a ciklusaim 30 naposak. Nekem ez nem nagyon tetszik. És a baba sem sikerült azóta.
Most bejelentkeztem endokrinológushoz, mert szerintem a hormonháztartásom felborult. Vagy mégsem? majd kiderül
Szép reggelt mindenkinek:)
Kicsit eltűntem, de nyaralni voltunk, 2 napja értünk haza:)
6 napja késik, a tegnap délutáni és a ma reggeli teszt is negatív lett:S Viszont azon kivül, hogy érzékenyebbek a melleim semmi egyéb tünetem nincs, arra sem, hogy meg akarna jönni...:S Létezik, hogy 6 nap késésnél még nem mutatja ki a teszt ha baba van???:S Járt már így valaki?
szisztok Lanyok! Lehet furat fogok kerdezni, de Ti jartatok mar ugy, hogy 1,5 napos volt a mensitek es szinte nulla verzes? missed ab utan harmadszor jott most meg, de furan. szerintetek ez baj lehet vagy elofordul ilyen? nekem soha nem volt meg igy....aggodom nem-e vmi hormonproblema vagy vekony mehnyalkahartya okozhatja..??
Lehet szerintem:)Nekem is kb.középidőben szokott szurkálni és általában a bal oldal,bár nekem nem szokott egy csepp vér se jönni,de tudom,hogy van akinek igen:)Jah és hallottam olyant is,hogy valaki az együttlét után egyszerre felkelt,nem emelgette a lábait semmi és összejött a baba:)Szóval a két óra szerintem tuti elég:))))
Hát nálunk is a párom az optimistább...:)))Én is az vagyok csak én ez mellett türelmetlen is:)Próbálok nem agyalni sokat a témán és egész hónapban jól elvagyok,de most is pl:2nap múlva meg kell jönnie....és annyira azt érzem,hogy meg is fog:(Mindig ilyenkor kezdek parázni...:(Olyan idegesitő:)))
Egyébként ma volt egy kis szúró fájdalmam bal oldalt a hasamban, és délután néhány csepp vér is érkezett. Lehet ez peteérés jele? A 11. napon vagyok, de már hallottam, hogy attól lehet. Az is megeshet, hogy a cickafark tea tényleg serkenti a peteérést. Voltunk ma együtt este, csak 2 óra után fel kellett kelnem, remélem, ennyi idő elég fekve.
Szia! Nekem is volt sírós kiborulásom. A Párom nagyon haragszik, ha negatív gondolataim vannak, de azért szerencsére mindent meg tudok beszélni vele, de ezt tényleg nem szereti, ha emiatt így kiakadok. Sokszor Ő tartja bennem a lelket, mert annyira pozitív és meg van róla győződve, hogy olyan nincs, hogy nekünk ne sikerülne a baba. 27 leszek januárban,de már évek óta szeretnék babát, csak 1 éve oldódott meg a lakás-problémánk egy időre, illetve a határozatt idejű munkaszerződés is hátráltatott, de már nem foglalkozom vele, és sajnos tavaly betegség miatt Apumat is elvesztettük, úgyhogy idén döntöttünk úgy, hogy mostmár próbálkozunk.Én is igyekszem abban hinni, hogy sikerül a baba! :)
Hasam alja szúrkál, mint mikor a nagy átlag mestruálna, na de nekem sosem szokott szúrkáln. :)
Mellem is "fura", és majd le szakad a derekem. a vas íz a számba már megszünt, vagy hozzá szoktam. :)
Holnap szüret lesz, és falunap is. Nem lesz időm stresszelni a dolgon. Hétfőn jelentkezem, mert nem leszek netközelbe hogy mi a helyzet.:D
Nagyon bízom a testem jeleibe, és hogy nem ver át. :D
?? Mi a helyzet? Érzel vagy nem érzel vmit? Drukkolok, hogy baba legyen!!
Drukkolok, hogy ne jöjjön meg. :)
Érdemes kipróbálni szerintem.
Végre előrelépés Sporsi, tényleg nagyon jó lehet a torna! :) Ha pár hónapig nem jön össze a baba nálunk, én is elmegyek kipróbálni!
Nekem amúgy pont április 13-án volt a missed ab műtétem, azóta 3szor megjött és remélem most a 4. nem jön meg. :D Most próbálkoztunk először.
Szia Shaunie!Szerintem ezzel mind igy vagyunk,hogy minden sikertelen hónapban picit elkeseredünk...:(Nekem a második hónap nagyon nehéz volt,sirtam is sokat akkor,de rájöttem,ha igy folytatom belezavarodok azóta jobb egy picit:)Nekem most szült meg egy nagyon kedves kolléganőm és nagyon örültem a babájának,persze picit irigylem is,de csak jó értelemben...Fiatal korod ellenére...megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?:)Én 28,de csak most lett adott minden egy babócához,sőt én most nőttem fel azt hiszem a feladathoz:)Sikerűlni fog meglásd nekünk is a baba:)
Szia Anna! Köszönöm a megértő szavakat. Persze, hogy megértelek, hasonlóan érzek én is. Most én is úgy voltam vele, hogy nem foglalkozom a témával és nem számolgatom, de az, hogy a barátnőmről most derült ki, hogy terhes, kicsit megzavarta a lelkiállapotomat. Az is a gondom még, hogy fiatal korom ellenére sok rossz dolog történt már velem és nem tudom semmiről úgy gondolkodni, hogy velem a negatív dolgok nem történhetnek meg, így minden sikertelen próbálkozás után elkeseredem.:( Nem is kell, hogy lekiismeretfurdalásod legyen azért, mert szórakoztál egy jót. Addig, amíg nem tudod, hogy terhes vagy, vagyis az első mensi kimaradásáig nem is árt a baának az alkohol. Ezt Czeizel Endre mondta egy interjúban. Addig a gyógyszerek sem ártanak. Nyilván utána igen. Neked is mielőbbi babásodást! Lehet, hogy pont most lesz jó, amikor nem készülsz rá. :)
Igen, köszi, ezt is olvastam már.Az a baj, hogy pontosan sosem tudom, csak utólag, hogy mikor volt peteérésem, de a mebsi napjától csak a 14. napig iszom, mert 28 napnál rövidebb ciklusom sosincs. Talán így jó lesz. :)
:)A korom engem sohasem érdekelt...:)Egyszerűen most adott minden egy babához és most nőttem fel a feladathoz én is!:)Nekem is van egy 10éves unokahugom és imádom!!!!:))))Rajta én is rengeteget gyakoroltam néha sajnálom,hogy ilyen gyorsan nagylány lett:)))Nektek is megy a drukk!!!!:))))
Szia, arra vigyázz, hogy babát akarsz, peteéréstől már ne idd a cickát!
Anna... A nevedből ítélve 84-es születésű vagy!?!?? És van aki azt mondja, hogy kifutsz az időből???? Attttyaég.... Én is 84-es vagyok, de azt azért nem gondolom így. Sőt, időnk még lenne várni, csak pl én már nem akarok. Mint ahogy írtam tesóméknak van már egy 12 éves és egy 3 éves, tehát 16 éves korom óta van körülöttem gyerkőc, szóval már eléggé felerősödött bennem az anyai érzés, de hogy késve lennék, azt nem gondolom! Szóval ez sztem abszoút ne befolyásoljon! Jól csináld, ne foglalkozz a dologgal, de titkon tudd, Nektek is meg lesz a csoda! :D :D
Szia Shaunie!Persze,aki nem szeretne babát az mindig mindenre azt mondja,hogy rágörcsölsz:)Ha csak szóba hozza az ember már okositják,hogy ne görcsölj,ne görcsölj....Persze,mert ők szerencséssek voltak és mondjuk hamar összejött nekik....,vagy nem akarták és becsúszott...Mindig ez van általában,aki szeretné annak várni kell...Mi három hónapon vagyunk még "csak" túl,ez a negyedik ,hogy próbálkozunk...Megmondom neked őszintén én az első két hónapban nagyon ráálltam a témára,a harmadikban már nem annyira és most meg még a peteérést se számoltam...Sőt egy jó kis kerti partyn jól be is rúgtam..és ,hogy volt e lelkiismeretfurdalásom?Nem!Nem vagyok egy nagy bulizós,de ez most nagyon kellett...Még van pár napom mensiig,de nem hiszem,hogy őszejött:(Valahogy nem is tudom bele élni már magam..Mindig csak azt mondogatom biztos nem jön most sem...Nem tudom,hogy ez jó e...Néha elegem van ebből az egészből...Pedig nagyon vágyom rá,csak mivel mindig mindenért küzdenem kellett az életben,azt gondolom,hogy a baba sem fog könnyen jönni:(És az,hogy a környezetem is folyton csak erről beszél,hogy szülnöm kéne,mert kifutok az idből,meg hogy mire várok már...mintha olyan könnyű lenne...Ehhez hozzátartozik az is,hogy nem kürtöltem világgá a terveinket és nem tudják,hogy nekem ez rosszul esik...:(Ne haragudj,hogy mindent igy rádzuditottam...Nem is tudom miért,de reméelm nem baj,hiszem sorstársak vagyunk:)Nagyon drukkolok,hogy mielöbb babás legyél!:)
Egyébként amióta abbahagytam a fogamzásgátlót, a ciklusom 30-34 nap között volt és iszonyú fájdalmaim voltak olykort. A múlt hónapban más ügy miatt ittam cickafark teát és képzeljétek, 28 napos volt a ciklusom, ráadásul alig éreztem. Most megint iszom, kíváncsi leszek. Közben azt is megtudtam, hogy serkenti ez a tea a peteérést, úgyhogy reménykedem. :) Lehet, hogy nem mondtam ezzel újat, de gondoltam, megosztom.
Szió! Mi is csináljuk ezt a számolgatást, de már azt is megkaptam a környezetemtől, hogy ez "rágörcsölés" és ebből már kicsit kezd elegem lenni. Akkor neked most nem sokat kell már várnod! :) Nekünk most 24-30. között lesz a NAGY nap valamikor, úgyhogy készülünk mi is. :)
További ajánlott fórumok: