Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Gamelcsi! Én is szívből gratulálok! :)
Teljesen rendben, deeee ha pozi teszt akkor kell a gyógyszer... Érdekes összefüggés! :( Mindegy, lényeg, hogy kell a gyógyszer!!! Babónak kell lennie!!! :)
Jövő szerdán már mindent megtudok! Az ünnep miatt csak addigra lesz eredmény... :( legalább lassan kiderül majd az is hogy bár nincs bébi, mégis mi tartja fent akkor a hőmet..
Hát szerintem azért annyira nem jó, mert írta is, ha pozi a teszt menjek és ír fel gyógyszert.
Én nem hiszek a terhes vitaminokban. A téi vitaminpótlást a sima multivitamin+500 mg C-vitamin is el tudja látni. Ráadás szinte úgyan az van mind a kettőben. Én a folsavban hiszek.
Gamelcsi, gratula! Csak beindul a pozitív lavína! :D
Eperke, reméljük hamarosan kapsz választ a dokidtól.
Most én is megijjedtem kicsit. Nekem is azt mondta a dokim, hogy nem a mensi előtti barnázás. Akkor most mi van? Áh, most megint beparáztam!
:-)) annyira Tüneményesek!!
köszönöm Mirror! mikor lesz eredményed?
Remélem hétfő lesz az uccsó napom :)
Nekem hétfőn jött meg este..és még mindig vér.. Jó lenne ha lassan barnulna már..
Nézzétek ezt a videót :) könnyeket csalt a szemembe :)
[link]
Sziasztok! Én is megjártam a vérvételt, kicsit összeszurkáltak :(
GRATULA a kismaminknak!!! :) Örülök nektek, a többieknek megy a drukk!
velem biztosan :) ez a 2. napom
Csajok!
Van valaki aki éppen mensizik? Csak,hogy tudjam ki az akivel köv hónapban együtt izgulhatok:-))
akkor most mégis jó az eredmény??? :-)
igaz, hogy nem segítenek, de erősítik az immunrendszert, ami téli terhességnél nagyon jó.
igen ez így van, de annyira vékony lett a kürettől a nyálkahártyám, hogy csak na. Ez segített regenerálni. Az Elevitet meg szedtem a kisfiamnál is végig.
Írt a dokim!
"ez a progeszteron eredmény teljesen rendben, ovulációt jelez. ha pozitív lenne a teszt, akkor jelezze, írok fel majd gyógyszert. Az ügyeletre ne menjen ezzel, nincs értelme.
üdvözlettel"
Ezek a vitaminok nem segítenek teherbe esni, max az e-vitamin segíti a megtapadást, de utána meg le kell állni vele, mert károsítja a baba szemét.
Magánba, de bejeletkezni az aszisztensnél lehet és csak adott időben. Azon kívül ki van kapcsolva a telefon.
Nagy de halk GRATULA:-))
Hormon: nekem minden baba 6-12 hét között ment el... DOKIK nem érzik szükségesnek a vizsgálatot.. Viszont ha papir van róla simán irják az utrogestant..
Nekünk két gyerköc utroval maradt meg...
ha addig nem jön össze, ne engedd ám magadat lerázni, inkább vizsgáljon meg mindent!
az nekem is kevésnek tűnik, de amiatt ne aggódj 1-2 hónap alatt is rengeteget változhat :-) Nekem májusban volt missed ab után küret is, ugye a lepény ilyen picinál még nem vált le magától. Szedtem az elevitet folyamatosan és plusz E vitamint. Lehet talán az segített.
jaj izgulok érted, remélem nem jön meg :-))
nekem a dokim a missed ab után már felírta a duphastont, most hívtam és azt mondta, nem baj, ha még nem ugrik le a csík kezdjem el szedni azonnal napi 2*1-t, meg doxiumot is. Sztk-ba jársz, vagy magándokihoz?
Köszi, reménykedem, hogy a doki válaszol a levelemre.
Ezt csak az én példám miatt írtam le. Nekem ezelőtt ha "normálisan" is jött meg, akkor is kb. 6 hetenként. Az meg ugye, akárhogy is számolom legalább 40-42 nap. Nyáron meg nekem ennél is hosszabb volt pl. (közel 4 hónap volt, mire megjött).
Igazából azt vettem észre, hogy az orvosok nem tudtak velem mit kezdeni, mert minden értéket jónak tituláltak, kivéve a progeszteron szintemet. De nem derült ki, hogy mitől van ilyen nagy gáz a szervezetemben. :(
Juuuj! Hát én most nagyon aggódom ám, főleg Érted! Mert én is hasonló helyzetben vagyok általában, bár ugye kb tegnap volt peteérésem, szóval nekem messze a mensi, a barnázás lehet hogy közel, de hogy neked, most nincs barnázás, de itt ez a lelet... Naaa! Jön a babó, lesz babó!!! :) Nagyon-nagyon megy a drukk!!!!
További ajánlott fórumok: