Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Nálam pl. az volt régebben a baj, hogy csak gyűlt-gyűlt a méhnyálka, de nem vált le, mert nem volt peteérésem. :(
Évelején nekem az egyik orvos, akinél jártam, az mondta, hogy ha egy ciklus 35 napnál hosszabb, akkor biztos, hogy nincs peteérés. Az is számít igazából vett menstruációnak, mert ott nem az "elhalt" pete választja le a méhnyálkát, hanem már olyan vastag, hogy magától kezd el leválni.
Nekem mensi előtt egy nappal szokott barnázás lenni, de másnap, vagy még aznap át is vált rendes vérbe.
Nekem is van progeszteron hiányom, nekem több lelet is kimutatta. :(
Még csak most lett meg az eredmény, a dokinak elküldtem mailben, még nem válaszolt.
Biztos kapok majd valami pótlást.
Most nem tudom mi lenne jó, ha már babás lennék vagy ha inkább nem....
Max ha az én dokim lenen bent , vagy ha lenne róla papírom.
Aztán lehet nincn is baba, mert ez a hormon segíti a méhnyálkahártya megvastagodását is.
Amikor áprilisban voltam nála, 3 nappal a pé után 3 mm volt a nyálkahártya, akkor nem mondta, hogy az rossz lenne, de sztem az kevés.
Na mindegy majd kiderül.
Sajna nem. :(
Márciusban én is azért mentem el gyorsan, mert gondoltam így megelőzzük a bajt. Aha...
Mivel még terhesség nem látszott, ezért még menstruációnak lett be tudva, amikor egy hét múlva elkezdtem vérezni. :(
:D
Sajna nekem egyre inkább úgy fáj a hasam lent, mintha meg akarna jönni. :( De azért még várakozó állásponton vagyok.
Ha vasárnapig semmi, akkor tesztelek.
Holnap megyük rokonlátogatóba az állatkertbe. ;-) Remélem nem pont ott fog megjönni.
Nekem is hasonló a helyzet. Pocaklakó bújkál odabent.
Feszül a cicim (nem nagyok az ikrek, de a lépcsőzésnél meg kell fogjam őket, mert fájnak), viszont már 3 napja görcsöl a hasam alja a jobb felén, de tényleg nagyon fáj. Viszont kedden lett egy szellemképes zebrás tesztem, és a mai nap mensimentes!!!!
Holnap össznépi tesztelés!!! :D
Jaaaj! :(
Ha nem látják még a terhességet nem adnak pótlást???? Jaaaaaaaj! :( Ez így azért maxi gáz! :(
Meglett a progeszteron erdményem, nem túl jó..
23 nmol/l
Na ez az minek 38 felett kellen lennie.
Most megkérdeztem a dokinőt, hogy ha pozit tesztelek, akkor rohanjak-e az ügyeletre egy kis pótlásért.
Meg ennyit arról, hogy a mensi előttei barnázás normális! Csajok akinek ilyen van, nagyon gyorsan kérjen egy hormonsort!
Most azon parázok, hogy ha hétvégén pozi lesz a teszt, akkor rohanni kellene ügyeletre? Csak az a gáz, hogy annyira fiatal lesz a terhesség, hogy még nem fogják látni és nem fognak pótlást adni...
Ez nekem egy 'laza" +!!!!! De holnap reggel "le fog esni a tesztről"!!!:D
Én holnap reggelre tervezem (már alig bírok magammal, de erős vagyok).
Szerintem, amikor már ennyire szépen látszik mindegy, hogy reggeli pisi, vagy sem. :)
Amúgyis ezeket a teszteket már a nap bármely szakában el lehet végezni. :)
Akkor viszont tuti pozitív. A képen is egyértelműen látszik rajta a kereszt. :D
Gratulálok. :D