Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
:-)) drukkolok! Mivel teszteltél egyébként?
Én holnap megyek dokihoz, nagyon izgulok már!!
Sziasztok csajok! gyors bekukk,, Sibetti, nálam menzesz előtt 1 nappal Xepil teszt hatalmas nega,,, rá 3 napra clearblue digitális plusz.
Ma 24+5 hetes vagyok, úgyhogy NYUGIII!
Nekem még ilyen nem volt! Biztos fura lehet!
Nem tudom, mi lehet ez!
sziasztok lányok!
Én elvesztettem a fonalat. Tegnap egy héttel a nem várt előtt rószaszines-véres folyásom volt mára semmi....
Köszi Csajok!
Kisírtam magam, sétáltam egyet és jobban vagyok. TEttem fel képet a tesztekről. A felső a két nappal ezelőtti, az alsó a ma reggeli!
Nem nagyon látszik, de ott van! :)
Teljesen normális, hogy aggódsz. Nekem mikor már erős volt a tesztem, utána is legalább egy hétig úgy járkáltam a wc-re pisilni, hogy most tuti megjött...
Ha megnyugtat, csináld meg holnap reggel a tesztet. :)
Mert az idegeskedés sem tesz jót. És így ahogy írod, két teszted is pozitív, még ha halványan is, ez pedig babát jelent.
Na, most meg olyan, mintha elkezdtem volna kicsit görcsölni. Vagy már tiszta hülye vagyok. Azt hisszem, le kéne állnom!
Bocsi Lányok! Biztos mindenkit kiidegelek itt a hisztimmel!
Ne haragudjatok!
Van még egy tesztem. Ez ilyen rápisilős.
Ha holnap reggelig semmi, akkor megint megcsinálok egyet.
Vagy várjak inkább keddig?
Két napja délután.
Az vizeletbe mártós X-epil volt. Ez meg ilyen kazettába pipettával cseppentős. Mind kettő 25-ös érzékenységű!
Ja, és megnéztem a tesztjeidet! Ez ad egy kis reményt!
Valaki írta itt, hogy a barátnője azt hitte felfázott. Nekem csütörtök este volt felfázós érzésem. Akkor ittam egy medveszőlő levél teát. Lehet, az a baj?
Köszi! Aranyos vagy! Én legszívesebben már sírnék, csak nem akarok, mert akkor tök depis leszek. Azt meg nem szeretném!
És különben is! Kétszer is halvány pozitív, az csak jelent valamit!
Szoríts nekem!!!!
Szia!
Mikor csináltad az x-epileset? Hol jársz most a ciklusban??? Meg kellett volna már jönnie?
Sztem egyáltalán ne keseredj el! 2 csíkos, tehát ott van, a hcg hormon meg mindenkinek máshogy termelődik!!!! ;)