Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Szió!Szerintem nem kell aggódnod, csak úgy várod a babát, hogy már mindentől félsz. Megértem, de nyugi!
Képzeljétek Lányok, bejelentkeztem nődokihoz kivizsgálásra. Igaz nem telt még el az 1 év, de idegileg már nem bírom, hogy állandóan aggódom, hogy nem lehet babám.Eléggé izgulok és félek is!
ne aggódj normális is lehet, de ha bebizonyosodik a terhesség ténye, azért említsd meg a dokinak. Nekem volt a Botinál és semmi gondot nem jelzett.
Csajok!
Görcsölgetek és olyan mindjárt megjön érzésem van!
Ez normális terhesség elején? Nagyon félek!
Hát ez elég nem törődöm hozzáállás sajna... :( Meg a gyógyszer - sztem legalábbis - nem a legjobb megoldás. A gyógyszer addig jó, míg szeded, utána úgyanúgy össze-vissza fog megjönni. :( Más orvos esetleg?
Az elejérol valahogy lemaradt, hogy reggel megjott, a 42. napon!
És megjottem már a dokitól. Meg se vizsgált, azt mondta, ha már megjott, nem tudja megállapítani, miért késett ennyit. Most írt ki megint Clostilbegytet, azt nem mondtam meg, hogy múltkor csak 1*1 et szedtem, pedig kettot mondott, most kettot fogok a harmadik naptól, amit ha nem jon meg ma rendesen, csak holnaptól kell számítani, meg írt még ki Duphastont, azt a 15. napon kell kezdenem szedni. Aztán rákérdeztem, nem kellene e a peteérést is figyelni, erre azt mondta, hogy lehet, ha akarom, két hét múlva menjek, de szerintem magától nem is mondta volna, pedig Closti mellett szukséges!
Asszem erre is rájöttem. :)
Most már csak az érdekelne, hogy miért írja júliustól? Hol tudom beállítani, hogy mikortól írja?
csak 3 napot nem írtam be....azt se egybe...meg orvosom is azt tanácsolta hogy mensi 2. 3. napjától mérjem..előtte felesleges
csak a naptáraim a telóban jelzik hogy erre a hétre kellene megjönnie...
kb olyan 30 van mikor 26 változó
hány naposak a ciklusaid? Szten azért nem reális, mert van pár nap ahol nincs beírva érték
Renkalány és Feszterkém, köszönöm!
Maradjon is így és még erősebben így! :)
Bár ma reggel mintha kicsit fájdogálna a hasam alja. Ilyenkor mindig megijedek! :(
sziasztok!bocsi hogy megint idefordulok a görbémmel,de valami nem oké....
szerintem nagyon rossz helyre húzta be a pé-t ,mert nekem sose szokott ilyen magas lenni az alaphőm!
+ ovus fájások is megvoltak...folyás is ....
tegnap este viszont a bal petefészkembe olyan erősen beszúrt kb 3-4 percig azt hittem ottmaradok....párom meg is ijedt..aztán én is...
ma mindkét mellem megvan kicsit duzzadva de miért csak a bal mellem fáj??:-D
Na most viszont másik kérdésem lenne.
Ma reggel mértem először a hőmérsékletemet.
Be is írtam, hogy 36,1 volt 6:10kor.
Meg tudná nekem vki mondani, hogy júliusig visszamenőleg mik azok az 1-esek és 2-esek a 36 fölött, illetve a 9-eses és a 8-asok a 36 alatt?
[link]
Előre is köszi! :)
Gratulálok Sibetti,ez pedig pozitív!!!!
Figyellek benneteket mindig,én is "szenvedek" a babó hiányától..
Lenne egy kérdésem: a ciklus. hun hol lehet felvinni a reggeli hőmérsékleti adatokat?
ott van az!!! Kicsit bújócskázik még, de ezen a kicsi képen, szemüveg nélkül is látom. :D
Gratulálok!!!!!
Sziasztok lányok!
Mi újság a ma tesztelőkkel?
Áá azt nem tudom, mert még én ennek az egésznek nagyon az elején vagyok, még csak most kezdtünk próbálkozni! Annyit tudok, hogy az utolsóm első napja szept. 21. volt! :)
Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat!
Mai nap eltelt gyorsan! Ebéd meghívásunk volt, aztán most itt alszik a legjobb barátnőm. Holnap megint mozgalmas napom lesz. Ha kibírom addig, akkor kedd reggel teszt!
Mensi még sehol, viszont most enyhén szurkál a bal oldalam.
Szorítsatok!!!
Cherry és Gamelcsi! Gyertek holnap a jó hírekkel a doki után!
Szép estét!
:-) nem tudod mikor lehetett az ovud? onnantól számítva 14 már jó lehet.
Óhh egyemmeg! :) De jó lenne ha nekem is így alakulna, Nagyon Szeretném!! :) Szted mikor próbáljak újra tesztelni? :)
nekem az elsővel annyira negatív volt 6 nappal utánai is, hogy hát gondoltam itt úgysincs baba, úgyhogy barátnőmmel elmentünk szaunázni, majd beültünk otthon náluk a masszázskádba egy üveg pezsgővel és végigbeszéltük az éjszakát, rá 2 napra teszteltem egy pozitívat :-) gondolhatod...de2 éves, makk egészséges épp itt nézegeti a mesekönyvét mellettem :-))
De az első és második babucinál is csináltál hamarabb? És neked is negatív lett először? Vagy 1hétre rá csináltad és rögtön pozi lett?! :)
az első és második babámmal egy hét után :-) most az elmaradt mensi napján :-) nem tudom ez mitől függ.
:) Neked mennyi időre rá mutatta ki?
az megbízható teszt sztem, de nem mutatja ki túl korán, legalábbis nálam így volt, úgyhogy van remény :-))) jaj nagyon izgulok érted!!!
További ajánlott fórumok: