Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Hát lányok, olyan mérges vagyok.
Mérem a hőmet, s napok óta csökken 37, 36,9 36,8 s ma már 36,7-et mértem, ezekszerint megjön a vérzésem. Teljesen elkeseredtem, annyira bíztam benne, hogy sikerül! Most teljesen kikészültem:(
Sziasztok!
Sibetti megy a drukk folyamatosan!!! ;)
Sporsi ne aggódj!!! Akit tegnap 5 órán át vizsgázott az minden tiszteletet megérdemel!!! :D
Szia!
Ne dühöngj, az nem jó!
Én meg ketten vagyok egyelőre a főnökkel.
Olyan álmos vagyok, nincs kedvem dolgozni!
Szia!
Én vagyok. :)
Szurkolok neked, hogy ne legyen mensi. :)
Én meg itt dühöngök a munkahelyemen. Próbálom magam nyugtatni, de csak nem megy. :(
Jó reggelt Mindenkinek!
Nálam még nincs mensi. Tegnap este azt hittem most már tényleg meg fog jönni, mert kicsit görcsöltem.
Ha holnap reggelig semmi, akkor lehet tesztelek!
Kecskeméten lakunk. Majd lehet utána nézek, hogy itt van-e esetleg! :)
Köszi az infót! :)
Hát, az biztos! :)
Egyik percben tök optimista vagyok, és meg vagyok róla győződve, hogy akkor most sikerült!
A másik percben meg elbizonytalanodom, és azon gondolkodom milyen rossz lesz, ha megint negatív lesz a teszt!
Sziasztok!
Nálam még mindig semmi változás. Se mensi, se terhességi jelek.
Azért is félek tesztet csinálni, mert mi van, ha megint csak késik? :(
Annyira nem. Mondta az oktató is, hogy amúgyis kell 3-4 teljes ciklusnak eltelnie, mire be fog rendesen állni. De amúgy fél év kell rá. Nálunk ezzel kezdte az oktatást.
De én ebből nem csinálok ügyet.
Sziasztok Lányok!
Hú, jó sok mindent kellett visszaolvasni.
Tita: Gratulálok neked. :D
Én túl vagyok a vizsgán. Elég agysorvasztó dolog volt. 5 órán keresztül írtuk. Remélem, hogy meg van a 60%.
Ma csináltam tesztet. Negatív lett, de gondoltam, hogy az lesz. Így el kell kezdenem az Aviva tornából a meghozó gyakorlatokat. Ez van, de legalább már van módszerem, hogy megjöjjön. :)
Majd legközelebb, biztosan sikerül.
Nadáné ne keseredj el. És ne félj a vizsgálatoktól. :) Remélem nálad ki tudják deríteni, hogy mi a baj, mert nálam nem tudták. :(
És végre megkaptam az időpontomat is! :)
Éjjáéjjáóóó! :)