Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Verka! Ha Veronika a neved, boldog névnapot Neked! :-)
Szia, köszi, csak felröptettem néhány gólyát és húzok is vissza dolgozni:-) De majd este figyellek benneteket!:-)
De jó!!!! Gratulálok Nektek! :)
Gratulálok!!! Jó egészséget kívánok Nektek!
hétfőn ha hazaérsz első dolgod legyen beszámolni Nekünk!
köszi, mindig olvaslak titeket és várom a 2 csíkos teszteket... de majd mesélek:o)))
bízzál...amíg van rá esély, pozitívan, ha meg megjön, akkor jön a következő hónap...majd jövök!!
:)
Teljesen igazad van!
Azért drukk-drukk!
most megyek, majd benézek valamikor, valmit főzök, aztán jön haza apucijelölt és jön az illető, aki megveszi az autóm, úgyhogy lesz dolgom ma még :)
szóval megy a drukk továbbra is mindenkinek!!!pussz
tegnapelőttre :-)
de a teszt negatív lett sajnos (a dokim szerint az utrogestan okozhatja a késést, nem zárta ki ugyan a terhességet, így ha egy héten belül nem jön meg akkor újabb teszt, de nem nagyon bíztatott) mi egyébként 10 hónapja vagyunk rajta a témán és ez volt az első hónap h sárgatest hormont írtak fel
te egyébként mikorra nem várod?
írtam Manonak, nem akarok tesztelni.meglátjuk mi lesz a dokinál hétfőn.igen, valószínű én is kapok valamit, csak még nem tudom mit.
nem...nem merek.ha erős a picikém hétfőn úgyis kiderül, ha ott van, ha nincs akkor meg jobb így.a nődokinál mégiscsak erősebbe az ember és nem mutatja annyira a fájdalmát.ha most nem, majd a köv hónapban.már így gondolkodom, úgyhogy várom a hétfőt...ha jó, ha rossz hír, egyaránt tudnom kell.
igen, mikor tervezed a tesztet??? egyébként én is barnázgattam miután abbahagytam az antibaby bogyót, és az utrogestantól teljesen elmúlt
jah , még annyi, ha a dec 19-et nézzük, akkor ma nem kellene megjönnie.
hát ...nem is tudom, h hol kezdjem...talán az elején próbálom.2 hónapja próbálkozunk, teljes erőbedobással.az első hónapban nem sikerült, pár nap késés után megjött dec. 19-én, aztán elmúlt, azt hittem, h de jó, ismét projektelhetünk ezerrel :) .aztán nem így lett, ugyanis 1-én a 14. napra elkezdtem barnázgatni, aztán meg mensiszerű , és azóta a tegnapelőtti napig naponta 1-2 csepp valami.voltam dokinál, megvizsgált, azt mondta, h a jobb oldalon valószínű gyulladás van. ha a mostani vérvizsgálat amiből megnézik a hcg szintem negatív, akkor antibiotikumos kezelést kapok.remélem nem így lesz, de ez a dokim terve.hát izgulok, hétfőn megyek hozzá vissza.röviden ennyi.
Veled mi a helyzet? Még viszonylag új vok itt...
Ne aggódj Manon! Minden szervezet más! Légy pozitív! A TE SZERVEZETED NEM ILYEN!!! Igaz????
Visszaadod:)
Együtt izgulsz velünk, és drukkolsz ezerrel.
köszi érte :)
Így van és köszönet érte mindenkinek! Remélem én is hozzá tudok majd tenni ehhez kicsit, és visszaadhatom amit én kapok!
Köszi! Igen sokkal okosabb dolog a jóra összpontosítani. Néha persze vannak nehéz napok de alapvetően én is úgy gondolom, h akkor vonzod be a jót, ha azt várod!
Nagymamám régi mondása: Amitől félsz az meg is történik!
További ajánlott fórumok: