Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
sajnos egyre nehezebb elviselnem hogy még nincs babánk, mivel szinte az összes barátnőm már szült, és pici babájuk van.
tegnap voltunk az egyiknek ajándékot venni, most született a pici 4én, és jövőhéten megyünk látogatóba, persze én már megkukkantottam mikor hazajöttek, de a hivatalos látogatás majd jövőhéten lesz. egy nagyon cuki pihenőszéket vettünk neki...olyan jó volt a bababoltban lenni, bárcsak már a sajátomnak válogathatnék....
Szia Orsi! Nekem is 7-8 napom van a nemvártig :) Bár én az égvilágon semmit nem érzek, de próbálom nem is figyelni magam.
Drukkolok!
mi közel fél éve próbálkozunk, tavaly áprilisban volt egy vetélésem, 9és fél hetes terhes voltam.
én is szedem a barátcserjét és iszom a palástfüvet,meg a cickafarkot.
a ciklusom rendben van és 26ra nem várom, és nem érzem ha peteérésem van, legfeljebb a folyásból tudok rá következtetni, a közép idő tájékán, ami most volt nekem, mert nem 28naposak a ciklusaim hanem 31.még nincs gyerekünk, most lenne az első...
Szia! :)
Mostanság én sem nagyon voltam,, úgyhogy sonan nem ismernek engem... :) és én sem ismerek mindenkit! :)))
Igen!! Fél éve próbálkozunk.. eddig semmi! :(
Még van a nemvártig 7 napom... de olyan már 3 napja mintha meg akarna jönni.. de nem.. :-O
Szedem a barátcserjekapszulát,,, és ebben a hónapban éreztem először,,, hogy van peteérésem! :D
Akkor együtt is voltunk! ;) mentem volna dokihoz.. de a sztrájk keresztbe tett.. úgyhogy majd jövő héten! :)
S ti? :)) mesélj!!! :D
Sziasztok! :)
Jó reggel!!! :)
Hogy vagytok? :))
Megy a drukk!
Hello csajszik!!!
szép estét mindenkinek, csak ennyi, aztán megyek is.mára nem vártam, majd hétfőn doki, de mindenesre ma dolgozunk egy kicsit :))
pussz nektek jah és üdv sutoczkine, sok drukk!!!
Üdv itt, mostantól mennek feléd is a drukkok!
Sziasztok!
Mi most tervezzük a második babát és remélem hamar jön a gólya :-).
Igyekszem visszaolvasni, de most mennem füröszteni az elsőszülöttet.
Szia Mia!
Ha most van peteérésed, akkor hajrááá!!! :)))
Az a barnás cucc nem tudom, mi lehet, lehet, hogy a peteérésed miatt van, nem?
most már indulok hazafelé, majd próbálok benézni otthonról :)
Puszka
akkor passz, hogy az mi lehet.
Minden rendben köszi, meló még mindig dögivel, kedvem meg még mindig 0 :)
de igyekszem behozni a lemaradást...
ÉS egyébként hogy érzed magad?
Szia Mia!
Én még itt, indulni akartam, de végülis maradok még egy kicsit :)
Nem fáztál fel?
Szokott máskor is ilyen lenni?
Lányok szép estét nektek :)
otthonról nem mindig tutok jönni...
Puszka
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?