Pozitív teszten innen és túl (beszélgetés)
Szijjaaaa Bettibea! Alig vettelek észre.
NAGY-NAGY GRATULAAAAA!!!!!! Jujj, de jóóóóó!!! Nagyon örülök nektek!!! :)))
Néha azért jöhetnél közénk is irogatni, hogy hogy vagy :)))
pont így vagyok én is...
otthon már tisztára készen volt a párom, mióta veletek megbeszélem, végre őt nem nyaggatom minden percben :)
igen, sajna van olyan gyógyszer ami után nehezen. ahogy itt megnéztem a neten a milligest is (amit én szedtem) és a mercilon is (amit előtte) pont ebbe esik bele.
De nagyon remélem, hogy nekem nem lesz olyan nehéz...
pontosan...ha nem írhatnám nektek le, h mi van, már megőrültem volna...a legjobb az, h egy emberként izgulunk mindenkiért...épp annyira magaménak érzem mindenki problémáját vagy SIKERÉT, mint a sajátomnak!
köszi lányok!!! :D
Szia!
Gratulálok!!! :D
sajna kiszámíthatatlan, hogy kinek sikerül kinek nem, és hogy kinek mikor...
de kívánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön.
Egyébként meg azért jó ez a fórum, mert egycipőben járók vannak itt. És nem csak azon ügyködünk, hogy nekünk is mihamarabb legyen. Hanem azon is, hogy tartsuk egymásban a lelket :)
wáááá!!!!de jó!!!
gratulálok nektek!!!!
számolj ám be a továbbiakban is!!!!
de jó :)
én is ilyen precíz voltam.nővéremnek nagyon nehezen jött össze a baba, végülis lombik baby lett az én tündi-bündi unokaöcsém, aki egy csodaszép baba, már másfél éves múlt.akkor megfogadtam, h én soha nem fogok fogamzásgátlót szedni, mert a lombikos orvosa tesómnak elmondta, h van egy-két olyan gyógyszer, amit ha sokáig szednek, nehezen jön össze a baba, mert olyan sokáig tartó egy-két alapanyag benne.ezért soha nem szedtem.mondjuk fiatal vagyok még, 21 éves, de szörnyen féltem már ez első perctől, h majd nekem nem lehet babám...
de most már teljesen máshogy nézem a dolgokat, eldöntöttem, h nekem lesz babám, nem is olyan sokára...!!!drukkolok!!!!!
Jó lenne ha én lennék az a bizonyos ritka kivétel ;-)
Te mikor tesztelhetsz?
csajok, nem tudom emlékeztek még rám, de Mano még Mia biztos...
képzeljétek: Ikreink lesznek!!!!!!!!
köszi :)
és nálad mi a helyzet??
Sziasztok Csajok! Visszaolvastam, én is ebben a cipőben járok. Azért is szeretnék most babázni, mert csak szeptemberig tart a szerződésem, és ahogy most áll a munkaadóm nem tuti h meg tudja hosszabbítani. Pedig nagyon utálok már itt lenni.
Egyébként abbahagytam az utrot, mensinek még mindig nincs jele, azt mondta tegnap a doki, h egy hét múlva újabb teszt, persze ha addig nem jön meg.
Köszi a jeleket! Ki hogy van???
Sziasztok Csajok!
képzeljétek ma egy kicsit hányingerem van...bát tuti nem vagyok babás, de mégis reménykedek, hiszen voltunk együtt, ma nem kéne megjönnie, csak tudjátok, volt az a 2 hétig tartó 1-2 csepp naponta...nem tudom.szerintetek lehetek babás?tesztelni nem tesztelek, mert a nődoki vérből megnézi és az hétfőn derül ki.jajj...olyan jó lenne.ma már jobban vagyok (kipp-kopp) :) csakhogy nehogy rosszabb legyen :)
jah és még egy jó hír...nekem nov 19-én volt egy autóbalesetem, ahol nem az én hibámból összetörött az autóm és ma megveszik...olyan jó, így vehetek újat :)
nah mindegy.sokat tudok ma :)
ti hogy vagytok???
köszi a jeleket mindenkinek :)
További ajánlott fórumok:
- Küldj egy kis pozitív energiát
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Azt írják, hogy vesebetegség okozhat álpozitív eredményt a terhességi teszten. Ez igaz?
- Terhességi teszten a nagyon halvány csík az pozitív?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?
- LH teszten, ha megjelenik egy második gyengébb csík, az már pozitívnak számít?