Pizzás csigák recept

A Pizzás csigák hozzávalói:
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
1 evőkanál tejföl
1 evőkanál olaj
2,5 dl víz
2 kiskanál só
1 kiskanál cukor

Töltelék: pizzakrém, sonka és húsos szalonna vékony csíkokra vágva, reszelt sajt


A Pizzás csigák elkészítési módja:
Gépben összegyúrjuk, kelesztjük. 2 részre osztjuk, egyenként téglalapokra nyújtjuk. Rákenjük a pizza krémet, rászórjuk a sonka-, szalonnaszeleteket, és a reszelt sajt nagy részét. Feltekerjük, és 2 ujjnyi vastagra vágjuk. Tepsibe rakjuk, sajttal megszórjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon 20 percig sütjük.

Sokkal jobb, ha inkább több, kisebb csigát készítünk, mert hamarabb sülnek, és gusztusosabbak is! :)


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A pizzás csigák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook