Pénzdíjas fogyiverseny újraindul! (beszélgetés)
sziasztok!
sehol senki? Mindenki vasárnapi ebédet (diétás)készít? :)
Háááát igen!
Ma én is beálltam a bűnözök sorába!!!!
BKV juniálison voltunk a nagyfiammal és a sógornőm lányaival és ingyen ebéd üdítő volt,bár én ásványvízet ittam, de lecsúszott egy fagyi és egy lángos is és itthon a hűtőben rostokoló süti amit cirka 2 napja vett a párom a lurkóknak de még nem sikerült beburkolniuk így hogy meg ne romoljon hát azzal is végeztünk este.
Egyébként nagyon jó volt a juniális csomó ingyen program a lurkóknak tombola (mondanom sem kell hogy sem vasalót, sem lcd tv-t ,sem utazást nem nyertünk), ingyen kaja,pia rogyásig, lángos meg minden, vidámpark, tűzoltóautó amin felvitték a bátor válallkozókat a kosárban (nagggyon magasra), és a pláne hogy jóóól leégett a nyakam, ahol kilógott a polóból, persze a karomon is ott maradt a póló helye, és rohadtul elfáradtam, deeee a lurkók piszok jól érezték magukat!!!
Nah kisregény vége megyek és eldőlők mint zsák!
Puszi nektek!
:oDDD
Dejóóó, most már értem, miért muszáj állandóan ennem. ;o)
hali
Nekem van ilyen órám, én szeretem és egyáltalán nem kényelmetlen, észre sem veszem hogy rajtam van.
egy órából áll és egy mellkasra helyezhető "pánt"-ból. Be kell állítani az órán a nemed, magasságod, korod, súlyod. És ha a kiszámított pulzusszámot meghaladod jelez is.de én kikapcsoltam mert idegesített :)
Így van, nyilvánvalóan megcserélődtek a Föld mágnese pólusai, miközben a kozmikus háttérsugárzás marcangolja az agysejtjeinket!!
De lesz ez még így se, muhahahahaaaa... *köhög*!
Bocs, azt hiszem, a fejembe szállt a rostos danone activia XD
Ha visszaolvasol, nem vagy egyedül... ;o)
Úgy tűnik, majdnem mindenki bűnözött az utóbbi időben...
Biztos valami van a levegőben... ;o)
Rosszpénz nem vész el ;)
Biztos mindenkinek megvan a maga kis dóga. Nekem például az, hogy abbahagyjam a hízást, mert csak ez történik, amióta elkezdtem a versenyt XDDD
Majdcsak előkerülnek, nyugi.
Sziasztok:)
Visszatértem:))))
Mizujs veletek?:)
Pulzusmérő órán én is gondolkodom, de sajna nekem sincs tapasztalatom...
Remélem, jön valaki, aki többet tud. ;o)
Bocsi, természetesen nem felvágásból mondtam...
Csak itt annyira természetes, hogy eszembe sem jut, hogy valaki nem tudhatja...
Szóval a döner valóban hasonló, mint a gyros, csak a törökök csinálják. :o)
Sok sült hús, sok zöldség, némi szósz beletekerve vékony tésztába.
Az otthoni nyomába sem ér az itteninek. Itt (sajnos) teljesen függő lettem pedig otthon nem igazán szerettem. ;o)
Mondjuk sokkal jobb, mint a legtöbb gyorskaja...
vettem elliptikus biciklit. nagyon jo, sokkal jobb mint a sima bicikli. van rajta mindenfelet mero muszer ami nincs a toppon pulzusmeresben. elegge ideoda valtozik amit mer, aztan ha mar izzadt kezzel fogom akkor aztan mar teljesen keszen van. gyakorlatilag hasznalhatatlan kategoria. az erzekeloje dupla tenyer erzekelo a foganytuban (azaz nem melkasi).
naponta egyszer hasznalom, amiota megvan azota minden nap, min fel orat igen intenziven (plusz a bemelegites es levezetes). de volt hogy meg este is nyomtam egy kort.
mutat kaloriat is, ami megint csak nem tudom mire jo, mert a tarcsa ellenallasat nem veszi figyelembe (azaz csak a sebesseg es az ido, meg jarulekos adatok alapjan szamol pl. eletkor). egyebkent magnesfekes.
gondolkodom egy pulzusmero [kar]ora vetelen, de nem akarok penzt kiadni olyanert ami leizzadva ugyanugy nem er semmit, vagy kenyelmetlen. valaki hasznal meg itt ilyen eszkozt? tapasztalat?
Sziasztok! :o)
Nem tudom, kiről beszélsz...
Én biztos nem voltam ügyes... :o(((
Tegnap mi dönereztünk...
Sziasztok!
Szerintetek a puffasztott rizs hányas kódú a norbiban.
szia
szerintem ez nagyon jó ötlet!:)
valóban motiváló erő is van benne! :)
Tetszik az 5let.
Én most bujdokolok. :-(
sziasztok!
Lenne egy olyan ötletem, hogy mi lenne ha minden hónapba, tehát havonta csinálnánk egy összesítést az excelbe, hogy ki mennyit fogyott 1 hónap alatt,nekem az is motiváló lenne, látni kinek mennyi sikerül havonta. Szóval ez csak egy ötlet, hogy miként szinesítsük az excel táblát:)