Pénzdíjas fogyiverseny újraindul! (beszélgetés)
Süsüke23!
Nincs valami edzésterved és étkezési terved?
Ugye te kondiztál?
Ha van elküldenéd nekem?
Nekem pihenősen:)
Többet aludtam ma, mint amúgy egész héten:D
A fogyásom most kissé megállt, talán nem este kéne enni:D
Most örülök, hogy élek, kicsit most nem a fogyással foglalkozom elsősorban, pedig kéne:S
Szia!
Egyelőre lustán. ;o)
Épp próbálom magam rászánni, hogy menjek edzeni, de nem sok sikerrel...
És Neked? Mi jót csinálsz?
Szia! :o)
Meg persze a többieknek is. ;o)
Már megint én... ;o)
Ezzel az erővel privátban is beszélgethetnénk. :o)
De asszem, most én is megyek vízszintbe.
Jó éjt! :o)
hello versenyzők:)
valaki ébren még?:)
Ja és legalább annyira tudok hízni, mint fogyni. :-)
A fogyásnál csak el kell magam határozni és akkor megy, viszont ha leeresztek, akkor ..... Iszonyat gyorsan vissza tudom hízni az üvegnyi mogyorókrémezéssel. :-)
Aranyos vagy, nem "csak" azért, de szerintem az is közre játszik. Egyébént én 71,7-ről indultam, asszem 6 hete. Szóval nem olyan vészes.
Nagyon sokat változtattam a kaján, mert eddig jóformán csak este eteem, sőt zabáltam. Most reggelizek, délelőtt egy alma, kevés ebéd és utána már semmi, max a shake.
Igazad van! Nem az a lényeg hogy verseny alatt ment-e le, a lényeg a fogyás és ahogy te mondtad egymás stimulálása (istenem milyen szavakat tudok megáll az ész!) :))
Na de a lényeg Gratulálok!
És ne nagyon éld bele magad a nyereménypénz elköltésébe, mert pályázunk még rá néhányan! :DD
hihi:D
akkor azért nem kell sokkal kiegészíteni, nem leszünk vészesen drágák:D
Sziasztok!
Csak beindult újra, ezért ne kellene minden nap a mérlegre ugrálni. Nem kéri valaki kölcsönbe a mérlegemet? Szívesen odaadom, addig sem mászik alám. Nagyon tud igyekezni, kiabál minden reggel, hogy álljak rá!
Amióta elkezdtem a diétát (rádöbbentem, hogy alig van nadrágom, ami rám jön) -7 kg-nál tartok. Igaz, ez még a verseny előtt volt jó pár héttel, verseny szempontjából nem túl nyereséges, de úg gondolom ebben a versenyben a motiváció és az egymás bíztatása a lényeg. A lóvét, meg ha megnyerem, elköltöm Süsüke boltjában. :-)
Sebaj. :o)
Jó étvágyat hozzá! ;o)
Amúgy szerintem napközben nem vészes... :o)
Köszi, nagyon rendes vagy. ;o)
De azért reménykedem, hogy nem kell külön nekem XXXXXXXL-eseket beszerezned. ;o)
Ha esetleg nem is, akkor riasztasz, adsz egy stílusurányzatot, és szerzek nagy méretet:D
XDXD
Ahaaaaaaa...
Hát, remélem, szeptemberben már valami kulturáltabb méretű ruhákat vehetek, és akkor jó eséllyel járok az ÁC felé. ;o)
Na, tök ügyi vagy. Gratulálok! :o)
Biztos a hétvégén sem lesz gond. :o)
Kis kerti grill, saláta... Vagy nem? ;o)
neonzöld a fal:D
És a logó is:D
Ez így nagyon rejtélyesen hangzik. ;o)
De sajna erre majd csak szeptemberben van esély...
Okés;)
Menj a zöld után:D
Hát, ahhoz képest, hogy én ma levezető napot tartok juharszirupból, azért elég gáz... ;o)
De nem idegesítem magam rajta. Attól nem jobb. :o)
Na, az jó hely.
Majd megnézem, ha otthon járok és eljutok odáig. ;o)
Az Asia Centerben leszünk:)
Egy a sok nem kínait áruló közül:)
Olasz meg francia cuccaink vannak:) És nem drága nagyon:)
Kínai leves az finom:D A süti meg még finomabb:D:D
Én pizzát rendeltem negyed 10-kor, nyugi, ez a pofátlanság, nem a Tied:D
Igen, olvastam a naplódban. :o)
Kalappal a terveidhez. :o)
Hol van az üzlet?
Én ettem napközben egy kínai tésztás levest (zacskóból), meg sütit. :o(
2 napja mást se csinálok, mint meghalni se nagyon tudok:S
Ergo igazából ha ilyenkor nem ennék, akkor sose.. És tegnap egész nap nem ettem, ugye este még tartottam magam, inkább nem eszek, mint bűnözök. De most már 2 napja nem ettem, és nem bírom tovább...
ÉS tudom, hogy rosszat tesz, meg satöbbi, de egyszerűen nem volt időm enni napközben...
Most ez egy ilyen időszak:S
Mit bűnöztél?:P