Pénzdíjas fogyi verseny....nézz be, ha érdekel (beszélgetés)
most megyek tanulni :(
de majd ha lesz időd irj, hisz láttam milyen rövid idő alatt milyen szép eredményt értél el vele!!! grat hozzá.
jóéjt!
Sziasztok!
Örülök hogy hallok felőletek :)
Ma reggel 82,9 voltam... nem rossz, csak olyan lassan halad, olyan messze van még a vége... de ki kell tartani.
Jó lenne év végére elérni az álomsúlyt.
publikus a mérlegelőm, de a legújabb eredményem még titok :)
nem vesztem könnyen a kilóim, de azért jól haladok.
csak a torna az mindig elmarad :(
hali
én még mindig 90 naposozom, de a torna nekem is hanyagolós, de nem adom fel :)
hahó lányok hogy álltok?visszaállítom a fórumot az 1. oldalra:)nagyon eltünt mindenki
én nem hizom de nem is nagyon fogyok mivel a tornát még nem sikerült visszahoznom:( de a kódokat betartom
Szia(sztok)!
Én is szoktam nézni azt a műsort. :o)
És én is azt mondtam, hogy teljesen fellelkesít!! :o)
Sok sikert az új módszeredhez. És, majd, ha publikus, kíváncsian várom, mi az. :o)
Sziasztok!
A tékozló leány hazatért!
Már nem is kérek bocsánatot úgyis tudjátok hogy 1000 bocs és egy anyamedve!
Nem volt kedvem hoxázni, talán azért mert újabb kudarc hogy rá kellett jönnöm a 90 napos nem nekem való.
De ez van most egészen más irányba megyek de legalább teszek valamit magamért bővebben majd jövő héten ha már eredményről is be tudok számolni, legalábbis nagyon remélem.
Pénteken nyílt meg az Oktogoni, elsőként Budapesten.. Ja, és nemcsak pékség, hanem shop is, minden Update termék kapható.
Szóval van minden, mi szem szájnak ingere :)
Hétközben reggel 7-től este 7-ig van nyitva, szombatog 7-től 1-ig.
Az Aradi utca sarkán a Rossmann mellett van a bolt, közvetlenül a zebránál.
Énisénis!!!
Tavaszt akaroooook!!!! :o)
jo reggelt
nekem is megfelel talan meg jobb is
mozogni is akarok es igy telen eleg hatarolt a dolog
na szep napot mindenkinek
sziasztok! én is benne vagyok! válaszoltam!
szia eper! :)
AKKOR EZENNEL MEGÁLLAPÍTOM, HOGY AZ ÖRVENDEZŐ, EGYETÉRTŐ POZITÍV VISSZAJELZÉSEK ALAPJÁN A VERSENYT MEGHOSSZABBÍTOTTUK MÁJUS 3-IG, MÉRLEGELÉS 4-ÉN HÉTFŐ ESTE :)
MINDENKI MINDET BELE!
Énisénis!!! Sajnos nekem sincs mostanában mit beírnom a mérlegelőbe... Az utóbbi időben ismét elforgácsolódtam, és nem nagyon jutott időm a tornázásra...
Szerintem is jobb lenne egy kis hosszabbítás ebben a meccsben ;)