Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Pécsi kismamák és újdonsült anyukák! fórum

Pécsi kismamák és újdonsült anyukák! (beszélgetés)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯
382. Betta76 (válaszként erre: 381. - F669e068f3)
2010. jan. 18. 10:21

Én is jól éreztem magam, tényleg lehetett volna kertváros is találkozni, de olyan ritkán járok a városba hogy nekem most jól esett oda menni:)

Esetleg legközelebb kertvárosnál maradunk:)

2010. jan. 18. 09:16

Sziasztok LÁnyok!

Én remekül éreztem magam tegnap, remélem Ti is :)

roczeine: köszi a fuvart mégegyszer

azon vihogtam itthon, hogy mind a hárman kertvárosiak vagyunk, és bemehettünk volna a kovácsba, vagy plazaba (bár itt elég nagy hangzavar tud lenni...)persze így utólag okosabb az ember :)

Sajnálom, hogy a többiek nem tudtak jönni, majd legközelebb!!!

annyit beszéltünk, és mégis keveset :)))))

Levybaba: remélem sikerült kicsit pihenni, és Levinek is jobb volt az éjszaka már, és jól sikerült az ünneplés???

sziasztok

Ági

2010. jan. 17. 12:15

Sziasztok!

Remélem nem haragszotok meg, de nem tudok menni a találkozóra. Nagyon nehéz éjszakánk volt Levivel. Nemsokára indulunk anyósomékhoz és muszáj kihasználnom az alkalmat egy alvásra, mert 2 nap alatt össz. 6 órát aludtam. Csoda, hogy még bírom. Olyan fáradt vagyok, hogy már nem is tudok rendesen enni.

Ha lesz még ilyen tali akkor bepótolom ígérem, de most nem lennék jó társaság.

...nem szeretem az ilyet, ha egyszer valamit megígértem...

Szóval még egyszer bocsi.

Jó szórakozást kívánok nektek!

Puszi

Kriszta

2010. jan. 17. 08:57

Sziasztok!

roczeine írtam privit, telszámmal

ha elküldöd priviben a telszámodat beszéljük meg, hogy akkor hova menjek!!!

már várom a talit :)

Levybaba: telszám mentve :)

NOkli: megvárunk :)

Cicmic: jobbulás, fel is kell hívjalak, hogy megrajzold az arcomat a héten:)))))

Babyjuly:Enci babád egy tündér, jó baba!!!férj horkolása :)

köszi a köszöntéseket Bogica nevében is :)

378. Nokli
2010. jan. 16. 20:44

Sziasztok Csajok!

Nekem is OK! Én dúrván késős vagyok, de igyekszem pontos lenni! :)

Én kb 1- 1,5 órát tudok majd maradni, mert délután jönnek hozzánk, de addigra megtudakolom pontosan mikor jönnek, mert a délután elég tág fogalom, én meg szívesen mennék talizni veletek! :)

377. Betta76 (válaszként erre: 375. - Roczeine25)
2010. jan. 16. 20:15

Igen,nekem így megfelel!

Fél2-re lemegyek a ház elé, privibe cserélhetnénk telszámot, biztos ami biztos.. :)

2010. jan. 16. 20:13

Sziasztok!

Én is megyek holnap. Holnap lesz a férjem névnapja. Anyósoméknál lesz megtartva, így nem nekem kell főzni. :) Onnan megyek a találkozóra, de mivel "meg fogok lógni" a névnapról, ezért nem tudok majd sokáig maradni.. és hát Levi miatt sem.

Roczainé, Betta, Kriszmami, Nokli és én??? Kihagytam valakit? Ezek szerint öten leszünk?

Próbálok majd pontos lenni, bár az nekem nem mindig megy :D

Levi már lassan 3 hetes. Csak minimális pótlást kap. Az anyatejes pelus tényleg nem büdi. Legalább is a miénk nem az, így nekünk nincs szükség külön szemetesre egyenlőre.

2010. jan. 16. 18:06
szóval lányok, akkor ki jön holnap? Betta és kriszmami mikor talizzunk? szerintem fél kettőkor lemegyek Bettáért és indulunk is kriszmamiért, így jó lesz?
374. babyjuly (válaszként erre: 357. - F669e068f3)
2010. jan. 16. 14:22
Szerencsére Encibaba jól alszik éjjel, úgyhogy az éjszakázásról nem nagyon tudok tanácsot adni. 2x kel éjjel enni (1 körül, és 5 körül). Ja, és 5,5 hónapos. De ez a két kelés simán kibírható. Én régen olyan mélyen aludtam, hogy ágyut is dörrenthettek volna a fejem mellett. Most meg minden neszre felébredek. Megmondom őszintén, engem a férjem horkolása zavar nagyon, mert mindig felébredek rá. Eddig meg nem zavart. Ehhez képest a kislány semmi. :)))))
373. babyjuly (válaszként erre: 365. - Betta76)
2010. jan. 16. 14:19
Elég drága a szemetesbe az utántöltő. Én illatos szemetest szoktam venni a Rossmannban, és így is teljesen jó. (Középen szétnyitom, bele a füles szemetes és visszacsukom. Csak óvatosan kell beletenni a cuccot, hogy a tetejét se kenje össze az ember.) Az anyatejes pelus amúgy sem büdös.
372. babyjuly (válaszként erre: 367. - F669e068f3)
2010. jan. 16. 14:17

Boldog szülinapot Boginak!

Ezt most kihagyom, remélem lesz következő, és majd arra. :))

2010. jan. 15. 20:48

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem, lebetegedtem :(

Ma már kicsit jobban vagyok, de nem tudok menni a vasárnapi találkozóra sajnos. Nem szeretnék ilyen náthásan kismamák, meg kisgyermekes anyukák közé menni. Meg az én babámnak is jót tesz ha pihenek még pár napot.

Sajnálom, hogy nem lehetek ott, remélem lesz következő alkalom.

370. Betta76 (válaszként erre: 368. - Roczeine25)
2010. jan. 15. 15:42

A magnum lakópark az uj buszvégállomástól lefelé van a villanyrendőrnél balra a templom alatt lefelé, ebből az irányból jobbra a harmadik tizes, de nekem tényleg nem gond ám odasétálni a házatok elé:)

Én fekete szövetkabát, lila sállal, arról megismertek. szökésbarna, de nekem van fent 1 hete készült képem a képeknél:)

Volt a védőnő ma, 15 percet volt itt, megbeszéltük mi kell a babáknak, kb ennyi volt:)

Apu meg összeszerelte a bababútort, olyan jó így látni, mégha nincs is kész a babaszoba:)

2010. jan. 15. 12:42

jaj igen ne haragudj arra az Aidingerre gondoltam :) persze Te nem is pécsi vagy eredetileg, ne hari :)

szóval igen , a magnum az ami még a buszvégállomás alatt van, társasház ketreccel :) szóval nem ami a végállomással szemben van!!!de majd Betta ezt jobban leírja neked, mégiscsak ő lakik ott.

de jó, hogy leírtad az autót megjegyzem :)

Bettát látásból ismerem már :)

én fekete szövetkabátba leszek, szőkés rövid haj, hát más ismertető jelem nem nagyon lesz :)

368. roczeine25 (válaszként erre: 367. - F669e068f3)
2010. jan. 15. 12:01

Persze, hogy beférsz, arról egyértelműen megismertek, hogy rikító piros szövetkabátom van, varrattam a pocakra :) és az autón egy zöld seat cordoba, aminek az elején a hűtőrácson bányászkalapács van ( a férjem jóvoltából ).

A Magnum lakópark, ami ott a kertvárosi végállomásnál lévő pennynél van? Sajnos ilyeneket nem tudok!

Kriszmami: melyik matchra gondoltál az Aidingeren lévőre?

2010. jan. 15. 09:53

Sziasztok!

Betta: ne vegyél mikrósat, nekünk volt, nem szükséges, előbb kész a régi bevált módszerrel: viz forral, berakod 5 percig és kész, annyi hogy a mikrósba ha nem nyitod ki a fedelét, most nem nagyon emlékszem de valami 6 óra a sterilitása, de persze ha megfogod már nem az...nekünk volt, használtam, de tényleg nem szükséges, és drága is, el is adtam teszen egy idő után.....

a neten nincs utántöltő teszen pl?

Nokli:a suttogó tényleg jó, most elolvasod, valami megragad benned, és majd újra fellapozod, én azt csináltam, hogy bejelöltem dolgokat így csak kinyitottam ahol kellett, egy barátnőm mindig hívott, mert ő nem olvasta el előtte, és én mondtam mit hol hányas oldal, mert akkor nem nagyon volt erre időnk :)

én most a kettes kötetet használom a hiszti korszakot :) tök jó társaságban már tök kezelhető a módszerrel :) ja könyvből nevelem a gyereket (persze az ember megszűri a neki szimpatikus dolgokat benne), és bevált :) és még sokminden más is :)

roczeine: a fejvédőt szerintem jól vetted, pláne ha vadi új!!!én csatlakozhatok az autóba?de csak ha nem túrok ki pocakosokat, szóval ha elférek bevesztek?ha magnum felé mennél, akkor neked jó az, ha felsétálok a match buszmegállójába?a város irányába persze :) majd írok privit, hogy hogyan ismertek meg :)

ma van a szülinapunk, mármint Boginak :) ma két éves :) holnap lesz a nagy ünneplés lufikkal, sapival, meg minden rózsaszín cuccal :))))kezdek rosszul lenni ettől a színtől :)most lehet váltunk a piros jobban is áll neki, mert vörös :)

holnap kapja a tortát lepkés lesz :)

minna: hogy vagytok?hogy van a barátnőd gyermekei, hogy viselik a betegséget??jobbulást nekik

babyjuly, cicmic, pallasz, remélem nem hagytam ki senkit ti jöttök????

366. Betta76
2010. jan. 15. 09:07
Tegnap vettem a kikába disney micimackós függönyt a babaszobába, féláron volt most akcióba:)
365. Betta76 (válaszként erre: 364. - Roczeine25)
2010. jan. 15. 09:06

A 49-be lakok, ez a magnum lakóparkkal szembe lévö kékeszöld színű tízemeletes.

Én is sok cuccot vettem neten, meg kaptam is sokmindent, csak a két gyereknek sok cucc kell, kiságy az nekem is uj, és ha egyforma ágynemüt akarok bele azt sajna csak ujat tudok venni, cumisüveg még hiányzik, meg babafürdető, babafésü, kell babapléd is még. Igazából ezek hiányoznak még, amiből egyformát szeretnék meg amiből mindenképp ujat szeretnék.

Kaptam egy angelcare pelenkaszemetest is, abba is kéne vennem utántöltőt valahol. Aztán valamivel fertőtleníteni is kell a cumisüvegeket, nem tudom hogy azt a mikroba rakósat vegyem-e...

2010. jan. 15. 08:40

Betta76: akkor mi mehetünk együtt és persze ha valaki még szeretne, akkor jelezze! Betta a Tildy hány számban leksz? Szerintem el tudok menni érted, hogy ne kelljen gyalogolnod!

Én szinte minden ruhát és eszközt a neten vettem és a bababörzén. Töredékárért. CSak a kiságyat vettük újonnan. Vettem egy ágynemű garnítúrát, fejvédővel, baldachinnal a neten, Brendonos, 4500,- ft volt és házhoz jött. Persze a cumisüveget meg mellszívót is újonnan vettem, de a neten minden van és a legjobb, hogy nem kell kimenni érte! :)

363. Betta76
2010. jan. 15. 08:17

Sziasztok, tegnap csavargós napom volt és nem voltam, körülnéztem picit a városban hogy mi hol mennyiért van babacucc, hát durva árak vannak...

Mikor kérdeztem a védőnős dolgot utána kb egy óra múlva már hivott is hogy jönne, tegnap akart de mondtam hogy nem jó így ma dél felé jön:)

Szerintem is replay-ben maradtunk!

Levybaba, ennyi pocakos nő egy helyen elég feltünö lesz :)

2010. jan. 14. 23:27
Azon törtem a fejem, hogy hogyan fogok rátok ismerni...aztán rájöttem, hogy a pocakról! :D
361. Nokli
2010. jan. 14. 20:59

Sziasztok Csajok!

Ma voltam védőnőnél is, meg orvosnál is és minden a lehető legnagyobb rendben! :)Szeretem ezt hallani, mindig feltölt pozitív energiával, és mégjobban vagyok!

Kriszmami: Remélem igazad lesz és átállok, most még nehéz elhinni, mert reggel se vagyok hajlandó felkelni, ha dolgozni kell mennem! :) DEigazából várom is már nagyon-nagyon! Sokat nézegetem az eddig meszerzett babaruhákat és nagyon jó lenne már rá is adni a kis nokedlire! :)

Suttogót már én is olvasom! :) Remélem megy majd, hgy e szerint rendezük be az életünk, mert szimpi amiket ír! :)

Igen, a Replayben maradtunk!

2010. jan. 14. 20:10
A replayben maradtunk nem?
359. Levybaba (válaszként erre: 358. - F669e068f3)
2010. jan. 14. 17:48

Én sem tudom néha, hogy éjszaka végül is hányszor voltam fent :) meg hogy most mikor is etettem. Ma már amikor megmérem hogy mennyit evett, azt is fel kellett írnom, hogy mikor. Már nem bírom követni.

Vasárnap hol lesz a találkozó???

358. f669e068f3 (válaszként erre: 355. - Nokli)
2010. jan. 14. 14:10

Szia!

nem lesz gá zaz éjszaka, tiszta zombin fogsz viselkedni, mindent megcsinálsz, és ráadásul jól!! :) csak azt nem fogod tudni, volt e etetés, felkelt e egyáltalán, mit csináltatok :)nekem volt ilyen ajaja nem is egyszer félelmetes, és micsoda radarotok lesz majd, ha egy nyöszögés lesz, simán kipattan a szemed :)

357. f669e068f3 (válaszként erre: 354. - Levybaba)
2010. jan. 14. 13:49

Szia!

éjszaka nem alszik?és nappal mi a helyzet?csak azért kérdezem, mert mi is és sok kisbaba, ilyenkor nem tudja nappal van e van éjszaka, nektek kell megtanítani, ezért kell majd a rendszeresség, abból tudja ő ilyen picin, a fürdés, ha ugye ti sem mindennap csináljátok, akkor legyen a tisztogatás, idő kell míg megtanulja, hogy az az utolsó rituálé.és utána éccaka van, persze kellejen fel enni, de nem beszélünk hozzá, suttogva, pikk pakk ha tisztába rakod, ez beválik, lehet csak ez a baj, hogy cseréli a nappalt az éjszakával

ha van időd olvasni, nagyon ajánlom neked a suttogó könyvét én rengeteget tanultam belőle!!

meg talán jönnek a többi Anyukák is, minna és Babyjuly, főleg talán babyjulynek még nagyon friss ez az egész, az éjszakázás, ő is biztos ad ötleteket

356. Levybaba (válaszként erre: 355. - Nokli)
2010. jan. 13. 21:34
Én is így vagyok az alvással. 12 órát simán tudok (ill. tudtam) aludni. Megváltozik ez hidd el. Nem mondom, hogy kipihened magad a napi 4-5 órában, de jobban viselem mint azt gondoltam volna. Azért még így is nagyon nehéz, de mindig lesz egy jobb nap. Vagy ott vannak a nagyszülők is.
355. Nokli
2010. jan. 13. 17:03

Sziasztok Csajok!

Ma voltunk az első napon a "suiba"! :) Végeredményben jó volt, tetszett. Ma leginkább a baba életéről a pocakban volt szó, de nagyon sok minden a szültés utámi időszakról!

Beszéltek arról is, hogy az első két hónap a bizalom kialakulása a babáknál és többekközt ezért is sírnak ilyen sokat, hogy megtapasztalják, hogy számíthatnak az anyura-apura.

Szóval kitartás Levybaba, az első két hónapot túl kell élni, ezt is többször mondták ma, utána könyebb lesz állítólag!:) Drukkolok, sok-sok erőt, türelmet és kitartást! Egyébként az éjszakáktól én is nagyon félek már előre. Nagyon alvós vagyok és nagyon rosszul viseltem eddigi életemben ha nem annyit aludtam, mint szerettem volna :) és várhtóan nem annyit fogok! :)

2010. jan. 13. 16:45

Szörnyű éjszakánk volt. A mai sem lesz sokkal jobb. 1 óránál többet nem alszik. Az apja is ilyen volt... :(

Vasárnap tartjuk a férjem névnapját, úgyhogy én nem tudok sokáig maradni. :(

353. Betta76 (válaszként erre: 352. - F669e068f3)
2010. jan. 13. 13:00

Szerencsére még az elején felirta a védönö a telszámomat és azt mondta mult héten hogy csörög majd hogy mikor jöhet:)

A váratlan vendégeket én se szeretem...

Örülök hogy renben van minden a barátnőd babájával!

Köszi a válaszokat, szoval akkor ez a védőnősdi csak olyan rutin dolog lesz.

Várom a vasárnapi találkozót, biztos jól fogjuk érezni magunkat:)

❮❮ ... 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook