Pécsi kismamák és újdonsült anyukák! (beszélgetés)
A név kérdés nem dőlt el még véglegesen, még variálunk! :)ez egy elég fontos, életreszóló döntés úgy gondolom. Tucat nevet sem akarunk, de túl idegen hangzású vagy extrém nevet sem...
Én remekül vagyok, ma nagyon ficánka a kislányom. Ha sokat ülök a gép előtt előredőlva akorákat rúg belém, amíg hátra nem dőlők, hogy már többször tényleg megijdetem! nem kényelmes neki...
Név exel jó ötlet! :)
irigylem a barátnődet! Én szívesen babáznék már, olyen nehéz kivárni a tavaszt, bár biztos nagyon gyorsan eljön...
Nektek is Boooldog Mikit! :)
Sziasztok!
Nokli: gratulálok a kislányhoz, név?van már?jut eszembe, van egy tök jó névlistám excelben külön fiúk és külön lányok, Apucival le kell ülni külön a géphez aztán 1-5ig pontozni vagy ahogy akarjátok és kijön melyik az a név ami mindkettőtöknek tetszik :) tök szupi mi így adtuk a nevet :)ezt is elküldöm aki kéri!az összes név szerepel benne, legalábbis 2008ig ami volt eddig az tuti
Egyébként hogy vagytok?és hogy bírjátok ezt az időt?tegnap szült egy ismerősöm a megyeiben jót sírtunk örömünkben :)Boldog mikit utólag mindenkinek!
Szió!
Hát én nem lettem okosabb oltás ügyben...
Még mindig ugyanazon az állásponton vannak az ellenzők is meg az oltáspártiak is...
Apósom felhívott múlthéten és szószerint leszúrt, hogy mire várok még azonnal oltassam be magam. Védőnő, doktornőm, gyógyszerész, egészségügyis barátok továbbra sem javasolják...
Most légy okos Domokos... Én meg nem tudom és mán senkinek sem hiszek...
Szia!
üdv a csapatban! Mindig jól jön a tapasztalat! :)
Igen tudjuk kislányunk lesz! :)
A listára én is vevő vagyok!
Szia, persze hogy lehet csatlakozni, örülök neked és gratulálok a kislányodhoz!
Jó hallani hogy hogy más is jár a dokimhoz és meg van elégedve vele :)
Valószínű hogy én is császáros leszek az ikrek miatt..
Sziasztok!lehet csatlakozni?
én is egy Anyuka vagyok :)majdnem két éves kislánnyal :)mi nem vagyunk beoltva, de most nagyon megrémültem ezektől a hírektől, ha én lennék a helyetekben szerintem oltanék, persze orvost is kérdezni.Szeretnék tesót, egyelőre most nem, pont a járvány miatt, ha nem múlik és csökkenő tendenciát nem mutat a diagramm (egyébként ukrajnában és svédországban már lefelé megy a statisztika, figyelemmel kísérem :) bocs ha már idegesít a téma), akkor januárban fogom csak beoltatni magam, hogy a tesóprojekt újra indulhasson március körül....Betta!!!én is K.Khoz járok, nála voltam 4D is!A szülésnél még 100szor kedvesebb é türelmesebb volt (bár egyébként is az szerintem)
ha valamiben tudok segíteni .... tudjátok: itt szúr itt fáj, barna színű, nagyon nyom, miért van ez stb......egyébként császáros voltam, ebben otthon vagyok e témában :)
gratulálok mindenkinek a babákhoz, vigyázzatok magatokra és a Babákra is!
sziasztok!
Egyre jobban gondolkodok az oltáson, most már elmultam 20 hetes... Nehéz eldönteni hogy akarom-e..
nekem is a nőgyógyászati osztállyal vannak kifejezetten borzalmas tapasztalataim.
Körülmények, nővérek, orvosok egyaránt...
Ezért már nyilván előitéletes vagyok.
De most a 18 hetes uh-n se győztek meg arról, hogy hú de jó hely... túl vannak terhelve sé ez nagyon érezhető a betegeknek.
A többi osztályróül nincs személyes tapasztalatom ott.
Szia!
Reggel 8-ra kellett mennem éhgyomorra, levették a vért, majd megitattak 75g porcukrot egy pohár vízben. Két órát vártam majd újra vettek vért. Sajnos nekem 8,6 lett a max. 7,8 mmol helyett, így diétáznom kell. Vettem cukormérőt és hát nem megy fel a cukrom a kritikus érték fölé, még úgy sem, hogy nem szigorúan diétázok, de azért figyelek. Szerintem és a legtöbb doki szerint a 10-11-es érték a gáz.A legtöbb ilyen diabetes diétával orvosolható.
Nekem se szimpi a klinika, valahogy már a légkör is annyira rossz ott mikor az ember bemegy akár látogatóba, akár vizsgálatra.
Remélem minél tovább marad a megyeiben is szülészet. A doktornőm is azzal bíztat, hogy biztos hogy nem fog összeköltözni a két hely amíg nekem kell szülni! Legyen így! :)
Az kifejezetten jó, hogy egy csomóan már áttértek automatikusan a Klinikára, mert azt hiszik, hogy már nincs Megyei. Így jóval kevesebben leszünk reményeim szerint. :)
:) Gratula! :)
Akkor Te leszel a mi tapasztalat forrásunk! :)Varga Tamást nagyon szeretik, sok jót hallottam én is róla!
Milyen volt a szülés a megyeiben? Hogy érzeted magad?
Szia!
Láttam, hogy pécsi kismamák és ÚJDONSÜLT ANYUKÁK a topik neve, hát én ez utóbbi vagyok. Van egy 4 hónapos kislányom. Egyébként a megyeiben szültem Varga Tamásnál.
Szia!
Én még nem voltam, de picit fosok tőle.
24. hét környékén csinálják ugye? Nekem szerintem csak jövőre lesz...
Nálad hogy volt, milyen lett az eredményed?
Szia!
Üdv a csapatban! :) szépen gyarapszunk, ennek örülök! :)
Mit lehet rólad tudni? Hány hetes vagy, hova-kihez jársz?
És pláne hogy vagy???
Igen, karácsonyi ajándék lesz a DVD :)
Jó hogy a saját dokim ott is dolgozik, így nem kell idegennél feszengeni és biztos mindent megpróbál majd hogy a lehető legjobb képek készüljenek :)
Persze, hogy lehet csatlakozni! Üdv közöttünk!
Lányok, voltatok már cukorszűrésen? Milyen lett az eredményetek?
Sziasztok!
Most találtam ezt a fórumot, lehet csatlakozni?
Én nem vagyok beoltva!
Ha akarsz is oltatni csak a betöltött 20 hét után tedd!