Pasi fizet első randin? (beszélgetés)
de, randizzék!
És szervezze okosan:
vigyen egy üveg szörpöt otthonról, meg 2 csomagolt szendvicset!
Ugyanolyan jó tud ez is lenni!
legalábbis annál a férfinél, aki feccölni akar a nőbe.
Mert aki nem, az ugye kifordított zsebbel jelenik meg, hogy a nő rögtön levágja: itt még egy zacskó topi se játszik!
:)))
lehet, hogy új ágazatot teremtettünk itt a biztosítók részére?
Azért az a srác aki elhív randira egy nőt fel kell készülnie minden eshetőségre. Nem azt mondom, hogy milliókkal menjen a randira, de annyi legyen nála ne kerüljön kellemetlen helyzetbe.
Egy fagyira, vagy egy üdítőre való mindenképpen legyen nála.
randiszolgálat..."aki mer az nyer"
visszafizetési garanciával :DDD
:D
És ha nem jövök be neki, akkor az elvesztegetett idejét is kifizetem. Gondolom az is lehet vagy óránként 1000 forint. :)
Ha én elmennék egy olyan első randira, ahol sétálgatni hívnak, az is a fejemben lenne, hogy lehet, hogy ennek akár anyagi okai is lehetnek a férfi részéről, hogy sétálgatni megyünk.
Én nem hoznám azzal kényelmetlen helyzetbe, hogy elvárjam, hogy meghív valamire. Ha pedig megteszi, azt megköszönöm.
ennyit vállaljon be egy pasi.
És elárulom: néha mi is csalódunk ám!
Kissé valóban lehet, hogy régimódi vagyok. De én úgy állok egy nőhöz, hogy megadom neki azt a tiszteletet, amit a gyengébb nem érdemel.
Aztán persze lehet, hogy csalódnom kell...
További ajánlott fórumok:
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Első randin gáz rákérdezni, hogy szeretne-e még gyereket?
- Szex első randin