Pasi fizet első randin? (beszélgetés)
"hát megmondom őszintén neked nekem már rég nem arra kell egy pasi hogy fizessen vagy mit tom én"
Hopp hopp, sokat jelentő mondat. Miért, régen arra kellett, ma már nem?:)
Csak úgy tud a nő közeledni, ha fizetek neki?:)
Tök mindegy, hogy 100 forintos ásványvíz, vagy 400 ft-os redbull. Itt nem a pénről van szó.
A mai pipik többsége már nem ilyen. Akad köztük olyan aki nem így gondolkodik, na őket nehéz megtalálni, ezért van szükség "szűrésre":)
Múltkor belenéztem pl. a Nagy Ágyúk c. filmsorozatba, ahol egy csaj defektet kapott, és lestoppolt egy pasit, hogy cserélej ki a kereket. Aztán a nő arra kérte a pasit, hogy találkozzanak valahol. Hol találkoztak? Étterembe. Ez filmen jó jelenet, de az életben nem szerencsés első randinak. És sokuknak ez lenne az ideális első randi, mert ezt tartják helyesnek, amit a tv-ben látnak.
És ha az illető csak egy sétára hívja meg valamelyik parkba, ahol nem kell meghívnia a kiszemeltjét? Az már egyből bunkóságnak számítana?:)
Miért rögzült ennyire az emberekbe, hogy randit csak úgy lehet elképzelni, ha moziba, vagy étterembe megyünk?
40. Tücke 2012-03-03 13:19
ez családi háttér függő is szerintem ha valakit nem tanítanak meg az illemtanra kicsinek soha nem is fogja tudni. . . pl az én lányom 7 éves van egy kisfiú az osztályba ő 8éves és vitt neki egy csokit mert szerelmes a lányom meg szerette volna osztani vele de nem engedte ellenben amikor a lányom vitt neki ugyan úgy csokit megosztotta vele. . .
(válasz kinga2468 35. hozzászólására) Válasz erre Privát üzenet
A kislány indított egy másik fórumot is, ahol kiderült, hogy 16 éves. Valószínű, hogy pont egy olyan korszakát éli, amikor nem elégedett magával és senkivel, mindenben keres valamit, amit esetleg a maga javára fordíthat.
Ha a lány 16 éves, akkor a fiú is annyi lehet kb. önálló keresete nincs max. zsebpénze, ha a szülei tudnak adni neki, így még inkább megértem, hogy nem fizet senkinek.
Itt nem arról van szó, hogy sóher, skót, stb, hanem a nincsből nem tud meghívogatni senkit.
Ne haragudj, de nincs mit mondanom Neked!
Nem értlek, de azt hiszem ez nem is baj!
Legyen szép estéd!
Sajnos a legtöbb nő valóban ilyen, szerintem
Hány fórum nyílt már ilyen témában?
Szerinted, ha ezt mondta akar valamit? Szemeztünk a buszon, szerelmes belém? Miért nem kéri meg a kezemet? És még sorolhatnám. Hány nő akaszkodik rá a pasisra?
El tudom képzelni, hogy ezért hívták el őt, és lám milyen jó, hogy a srác nem költött a lányra, mert ugye második randi már nem is lesz.
Gondolom az oka nem az, hogy ki nem fizetett kinek, hanem valami teljesen más.
És nem rólad beszélek, hanem azokról, akiket itt olvasunk sokszor...
Ez a bámulom, hogy nekem a hivatásosokat idézi.
Normális nő ilyet nem csinál.
További ajánlott fórumok:
- Lefeküdni az első randin? Veled már megtörtént?
- Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi?
- Első randinak wellness hétvége?
- Tényleg hiba lefeküdni a legelső randin? Utána nem fog tisztességes lánynak tartani?
- Első randin gáz rákérdezni, hogy szeretne-e még gyereket?
- Szex első randin