Party szett terhesen (beszélgetés)
Köszönöm a véleményt!
:)
Remélem sikerül döntenem a két határ között :)
Bármilyen ruhát képes vagyok viselni - szakmai ártalom. :-)
Azért kérdeztem, hogy "illendő-e" mutogatni az egyre dagadó hasamat, vagy válasszam azt, ami eltakar. :)
De nagyon köszi! :)
Szerintem az összeállításnak lényeges eleme, hogy kin (és hol stb. stb. stb.).
De tekints el a kívülállók véleményétől, és akkor marad az, hogy azt vedd fel, amelyik neked jobban tetszik :o) Remélem ezzel a már segítségedre voltam.
Miért?
Vicces egy bőrnadrág, elegáns csipke felsővel meg egy platform cipővel?
Érdekes meglátás! :)
Köszönöm!
Ennél már csak az lett volna jobb, ha azt írod: "amelyik neked jobban tetszik" :D
:-D
Attól függ,milyenek a kollegák és barátok,milyen stílusú a party,de én a második verzióra szavazok!Amíg lehet mutogatni a pocit tegyük meg,mert hamar elmúlik ez is,aztán már nem mutogatjuk a pocit,csak a picit! :D
Jó mulatást és sikeres választást kívánok!
Divatosan fogalmazva, férjem partyt rendez holnap a kollégáinak, barátainknak.
24 hetes terhesen mit vegyek fel szerintetek?
Egyik verzió szerint egy kvázi "archaikus" gyönyörű ruhát, ami ápol és eltakar anyagából, eséséből fakadóan.
Másik ami felmerült bennem az egy bőrnadrág (nem keverendő a latex hatású legging-el) és egy csipke felsővel, ami engedi mutatni meglehetősen előrehaladott terhességemet?
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- Aktív kismamák - fitness terhesen is