Partnerek száma, sok vagy kevés? (beszélgetés)
Igen, de nem is 1-2 hét után kezdtünk el "ismerkedni egymással". Volt az 2-3 hónap is... Sőt. Manapság ez is furcsa sokaknak...
Pedig az már nagy szó...mondhatni ginisz' rekord.:)
Én senkihez nem vonzódom testileg. Max intellektuálisan, szellemileg. Ahhoz viszont az kell, hogy elég jól kiismerjem. De nálam ez a barátságoknál is igaz. Pl. gimiben 1,5 évig jártam úgy suliba, hogy az osztálytársakkal kb. annyit beszéltem, szia, szia, stb. Addig figyeltem. Aztán kötöttem barátságot egyvalakivel az osztályból. A többiek meg kisebb túlzással, de le voltak ejtve. És hogy mit csináltam az alatt a 1,5 év alatt? Inkább a tanáraimmal lógtam. Sőt. A későbbiekben is. Nem vagyunk egyformák, tessék már elfogadni. :-))))
Szívemből szóltál!Én olyan szerelmes voltam,hogy engem eltéríteni nem lehetett volna...ha valakiről lehetett volna hűségszobrot állítani,az én lettem volna!6,5 év SOHA után,az első melóhelyemen,úúúgy beleszerettem a főnökömbe,hogy már csak arra eszméltem,végeztünk! :)))))
Érdemes erről vitatkozni, egyéni megitélésről, gondolkodásról van szó????
"Most a 1,5 évet nem úgy kell elképzelni, hogy abszolút nem volt semmi, de konkrétan az tényleg csak 1,5 év után." - így azért egészen más a helyzet.
De jól lehet itt mulatni, drága kenyér. Aki nem élvezi a szexet, nem írhat véleményt, more...:)
Ha egyedül lennének és rájuk menne egy jó pasi,akihez vonzódnak biztosan nemet mondanának...lol:)
Ez a lehető legigazabb hozzászólás volt.Köszike!
Láttam én már olyat, hogy első pasival nagy szerelem, soha meg nem csalás, másra rá nem nézés, aztán ásó kapa 12 év együtt járás után, aztán új munkahely, és jött a kísértés. Esküvő után egy évvel válás, azóta meg pasik tömkellege. Rájött, hogy mennyivel jobb mással. Szóval ennyit a sohanemfekszeklesenkivelcsakakikomoly dumáról.
Soha ne mondd, hogy soha, mert nem tudod, mit hozhat az élet!
Én már 15 évesen saját családról, gyerekekről álmodoztam. Eszembe sem jutott bulikba, diszkókba, ilyen helyekre járni. Ha szórakozni akartam, színházba mentem, vagy beültem egy üditőre pár barátommal valahová és beszélgettünk. Vagy túrázni, kirándulni mentem...
Nem, nincs testi kapcsolat. Nekem ahhoz tényleg kell, hogy nagyon ismerjem a másikat, mondhatni, "mint a tenyeremet". Ez persze lehetetlen, de azért tényleg az a lényeg, hogy minél jobban ismerjem. Mi a párommal 1,5 évig (!) voltunk együtt, mire először sor került rá. És ha még egyszer döntenem kéne, akkor is ugyan így tennék. Most a 1,5 évet nem úgy kell elképzelni, hogy abszolút nem volt semmi, de konkrétan az tényleg csak 1,5 év után.
Nem mindenki olyan, hogy rögtön férjhez akar menni. Hát én olyan voltam/vagyok. :-)
Én nem gondoltam,hogy így kiakadnak majd a témától.
Nekem ne lenne aktív?5 férfival dolgozom naponta!Fel kell vennem velük a ritmust! :DD
Kivételek mindig vannak. Vagy csak neked nem túl aktív a szexuális fantáziád?:-)
Végül is kell tapasztalat ahhoz,hogy aztán az ember tudjon miből építkezni,ha férjhez megy, hogy ne laposodjon el a házassága.
van egy csodálatos férjem ,és egy kislányom! szerintem neked savanyú a szőlő
így igaz! akkor szerintem részemről a téma lezárva....
Cicuska! Te pedig ne bánd h elindítottad! Azt bánd, hogy a reakciók ilyenek... ettől függetlenül tégy mindig mindent úgy, ahogyan azt a legjobbnak látod! :)
Nem tudom mit vannak így kiakadva.Nekem 7éves kapcsolatom van,soha nem voltam Rajta kívül mással,de nem látom,hogy esetedben mi a probléma a 15partnerrel!Ha így adta a gép!Lesz ez még máshogy is.Lehet 3év pangás követi.Nem ismerlek téged,nem tudom milyen vagy,de el tudom képzeni,hogy ennyi idő alatt ennyi pasi kikezdett Veled,aki még Neked is tetszett.Nem tudom mi ebben a gond.
Hanem hová?
A könnyen kapható és bunkó stílusú srácokat mindig is messziről elkerültem. A többi, a kisebb fele meg kb. velem egy elveket vallott. És inkább velük barátkoztam. Sőt, ez a jelenre is igaz.
Ismerek én falusi csajt is,aki több férfival dugott,mint én gondolatban! :)))
Sem álszent sem prűd nem vagyok, de szerintem sok a 15.... De nem minegy ki mit gondol??? Én nem irom, hogy akinek ilyen sok pasija van, volt, a ilyen vagy olyan....
Nem arról van szó, hoyg ez buli lenne hogy minnél többen megcsinálnak egy este. Hanem arról, hogy van egy fiú akivel minden klappol, de esetedben nem volt az a megérzés, hogy hú, ő elvenne engem, akkor nincs is semmi testi kapcsolat?
Szerintem sem normális mindenkivel lefeküdni, de azért csak együtt vagy valakivel x ideig...de szex nélkül? Nekem is volt olyan pasim/partnerem, akihez soha nem mentem volna hozzá.....még ha kér akkor sem.
savanyú a szőlő??? mert ez úgy hangzik nekem most... tudod, sokan a két kezüket összetennék ha lenne egy vőlegényük, egy 10 éves kapcsolattal a hátuk mögött... és aki nem csak arra jó hogy megdugjon néhanapján ha kedve szottyan, hanem az életem párja és számíthatok rá....! de ezt nem várom el hogy megértsd!
nem kell ahhoz buliba menni! :)))
Miért kell egymást piszkálni?
Dehogynem, mert az eltérő lakhely eltérő kulturális közeget jelent, ahol más a megszokott, "normális".
Ha tudtam volna,hogy így reagáltok,ki sem írom a témát.
További ajánlott fórumok: