Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Párolt zöldségsaláta recept

Párolt zöldségsaláta recept

A Párolt zöldségsaláta hozzávalói:
2 db sárgarépa,
1 db jégcsapretek,
5 dkg vaj,
víz,
cukor,
só,
2 evőkanál szójaszósz,
szezámmag.


A Párolt zöldségsaláta elkészítési módja:
A sárgarépát nagyobb kockára, a retket 8 darabba vágjuk. Vajon vízzel, cukorral, sóval puhára pároljuk. Öntsünk rá szójaszószt és szórjuk meg szezámmaggal.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A párolt zöldségsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook