Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Párolt rák recept

Párolt rák recept

Elkészítési idő 30 perc

A Párolt rák hozzávalói:
- 1 kg (tisztított) rák
- 2 ek. vaj
- 1 ek. finomra vágott petrezselyem
- 1/2 tk. só
- 1 mk. bors
(-víz)


A Párolt rák elkészítési módja:
Kb.20-25 percig pároljuk a hozzávalókat (kivéve a petrezselymet,amit utána szórunk rá) Ezt követően 3-4 percig élénk tűzön pirítjuk.

Rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A párolt rák elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook