Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Mihez kell a bátorság? Félsz a repüléstől?
Én ezeket a dolgokat csak azért írom oda, hogy hátha vannak újak, meg stb. Nehogy szó érje a ház elejét. :)
mert vannak terveim?
hát még sok mindent szeretnék..de amit nagyon az az unoka.
30 és 33 éves gyerekeim vannak.talán már nem volna korai.
Nekem is a gyerekek után lettek apró csomók. Azt mondják mirigyes. Egy darabig ellenőrizgették, aztán már nagyon macerássá vált bejutni, és abbahagytam, mert olyan feleslegesnek tartottam hogy uh-zzák, mert a doki is tök flegmán állt ehhez a kérdéshez, csak épp meg nem kérdezte, hogy minek járok még mindig ide.... Bár ő hívott mindig vissza...
Nekem pont elég a számokból a munkában, hacsak lehet, itthon már nem számolok. De biztos gyorsan lehet gyakorlatot szerezni ebben is. :)
Sok van még, amit le szeretnél adni? Félsz a repüléstől?
Fordítva volt, de a végeredményt tekintve mindegy. (Először elindult a gabonatermelés, utána nőtt a létszám és vált irreverzibilissé a folyamat.)
Olvasa el Szendi: Paleolit táplálkozás és korunk betegségei c.könyvét.
Ott mindenféle rákot kiveséz, és ha paleozik, akkor nem fog tovább aggódni
Hát, nem egyszerű vele.
Neki rossz, nekem meg nehéz a helyzet.
A gégéjét és a nyelőcsövét támadta meg a betegség, de dohányzott és hát az itallal is voltak problémái...
Az én családomban halmozottam fordult elő.
Anyum nővére és mindkét szülője rákos volt.
huha sok idő,akkor te nagyon fiatal vagy még.
bAKKER belőled sugárzik az életkedv :-)))))
tudod most nagy a szám.lehet beteg lennék rohangálnák hogy hol kezeljenek.
Mit "olvastam"? Bőrös harcsaháj. Azért gyanút fogtam és újra neki futottam :DDD
szeretnék lefogyni.szeretném minden bátorságomat összeszedni és kirepülni londonba..ahol a fiam él és 1x sem voltam.szeretnék az eskűjén ott lenni és szeretném kezembe venni az unokám/ami nincs/utána már meg is halhatok.
1.a paleo mellett ösztrogéndús tejtől mentesen d vitamin szedéssel alacsony a rák kockázata
2. összehasonlítva a nem szűrt és a szűrt lakosságot a szűrtben aránytalanul nagyobb a műtétek száma ahhoz képest, hogy a nem szűrtek közt mennyien betegszenek meg rákban. Túldiagnosztizálnak.
3. a rtg rákkeltő lehete és a cici összenyomkodása sem a legokosabb dolog
ha már kíváncsi az ember mi is van bent végezzen önellenőrzést, meg menjen uh-ra vagy termográfiára...
Én a számok embere vagyok, valószínűleg kevésbé esik nehezemre, mint aki nincs ennyire elbűvölve tőlük :D
Egyébként mérek, sokat meg mérés nélkül tudok. Kivétel, ha valami elborult hétvége van, mert akkor mindegy. Aztán hétfőn meg szánom-bánom...
A párod anyukája milyen rákban halt meg? Azért ez nem annyira jó, hogy előjön belőle, hogy "nem vagyok rákos?". Bár jobb félni, mint megijedni, picit a vonzás törvényétől jobban félnél. Nem is szabad rá gondolnia. Jó, hogy paleózik, és többet tesz magáért, mintha dokihoz futkározna.
Mármint az utolsó 6-7 évében. Két éve ment el. :(
Nekem is és a férjemnek is rákban halt meg az édesapánk. Az én Apukám egyértelműen két végén égette a gyertyát, amíg fiatal volt (kávé, cigi, alkohol), majd amikor nyugdíjas lett, beindult a szívroham, egy cipősdoboznyi állandó gyógyszere volt az utóbbi 6-7 évben. Nos, én light kávés, light likőrös vagyok. Se cigi, se gyógyszer (na jó, kéthavi 1 db Advil ultra előfordul, amikor már szakad szét a fejem).
Helyes! De gondolom még vannak terveid, hogy hova szeretnél eljutni a következő években, stb. :)
Szerintem Szendi zöld könyvében ír a mellrákról, de általánosságban a rákról is, érdemes megnézni.
Nekem is inkább mirigyes, csak nem találtam ezt a szót. :)
Nagyon nagyon sok terv van. A gyerekeim esküvőjén is szeretnék ott lenni. :)
Nekem nem csomók vannak, inkább olyan mirigyes, meg rostos. De most megnéztem, a fogyástól már alig van csak bőr és nem olyan mirigyes meg rostos, mint korábban. Lehet már csak a bőrráktól kell félnem, mert a mellem kezd eltűnni.
Ne viccelj már, ez tipikus strucc politika!
Bár van benne igazság. Mármint ami a feladást illeti.
Bár nem engem kérdezel, de szerintem mindannyiunk feladata, hogy erős immunrendszerünk legyen, hogy ne tápláljuk a rákos sejteket (ami megvan bennünk minimális mennyiségben) cukorral, hogy ne együnk feleslegesen gyógyszert. A paleó ebben nagy segítség, és a vitaminok, C, D, halolaj. Főzz neki sok halat, sok zöldséggel, finom gyümölcssalátát (natúr) és ha filmeztek, magvakat rágcsáljatok chips helyett.
Irodalommal tele a net. :)
Ott még én is szeretnék ott lenni, most a sajátomra gondoltam. Nekünk még majdnem 47 év! Vannak tervek!
hát a lakodalomhoz én már közelebb vagyok:)
További ajánlott fórumok: