Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nekem is kb. most van egy éve, hogy palózom. A panaszaim 90%-a megszűnt. Azóta tudok sportolni, kirándulni és az az állandó puffadás és rossz közérzet is megszűnt. Meg persze én is fogytam:-)
Pedig az elején nagyon szkeptikus voltam és sokáig halogattam, hogy belekezdjek. Amikor elolvastam, hogy mi mindent nem lehet enni, azt mondtam erre, hogy ezt képtelenség betartani. Pedig érdekes mód azóta sokkal változatosabban és egészségesebben étkezem és tulajdonképpen semmi sem hiányzik a régi étrendenből, teljesen elégedett vagyok a mostanival:-)
Köszönöm a bíztatást!
Idővel remélem én is be tudok számolni a sikerélményekről.
Köszönöm :D és viszont :D
Nekem anyukám azt mondta amikor 85 voltam: "édes lányom, oda kellene figyelni mert igen nagy a sejhajod"
Most 72 kilósan, mondtam neki, hogy cél a 65, mire ő: "édes lányom, nem viszed túlzásba a dolgot??" :D semmi nem jó :D
Persze én is érzem, hogy ezt a hét kilót nehezebb lesz leadni, mint az előző 13-t.
nagyon titokzatos vagy :D
ez alapján lehetsz 46 és fél, 49, 50 vagy akár 89 is :D
Köszönöm :D
Te mennyi vagy?? :D
Gratulálok, ügyes vagy :)
És olyan szép az a 40! :)
Legalábbis nekem mindenképp :)
Amit írtál az nálam is megjelent :D
Első lépésként elmúlt a vállizületi gyulladásom :)) már simán emelem a karom-semmi fájdalom :)) pedig már nem kicsi volt. Eltűnt az asztmám :D már semmi gyógyszer, semmi spray :)) remélem jövő tavasszal az pollenallergia is tünetmentes lesz :) És mellékesen 85-ről 72-re fogytam :D (172cm vagyok) és mindjárt 40 éves!! atyaisten, még kimondani is szörnyű....vagy nem is??? :D
Két hónap alatt nekem a fejem lett kisebb. Az arcomról ment le a buciság, kontúrosabb a nyakam is, és jobb tapintású a bőröm mindenhol.
Egy szó, mint száz, férjem szerint szebb vagyok :)
Kedves Menyus,
neked milyen sikerélményeid vannak paleo-ügyben?
Szia!
Sok sikert kívánok!
Sziasztok!
Még új vagyok a fórumon, és a paleoban is :)
Októberben kezdtem el az IR-es diétát. Bár leadtam vele kb 5 kg-ot, de semmilyen egyéb javulás nem történt, sőtt ...
Nemrég kezembe akadt a zöld könyv, így belemerültem. Előszőr alacsony szénhidráttartalmú diétára álltam át. Ez egy hétig tartot, aztán rögtön jött a paleo :) Ez volt múlt hét pénteken, úgyhogy még nem sokat mondhatok, de a legjobbakat remélem!
Boldogságos évfordulót kívánok!!!!!!!!!!!!
Csak így tovább!!!
Nekem is van sikerélményem :D
szia!
gratulálok!
Sziasztok!
Holnapután lesz egy éve hogy paleozom!!!!
Eredmény: kb 2 ruhaméret fogyás (kb 10-12 kg nem mérem), elmúlt a pikkelysömör és a narancsbőr.
Remélem mindenkinek van már valami sikerélménye!
Paleoandrea
Én is ezt az iHerbes D vitamint vettem. Ennek összetétele a D3 mellett:
olivaolaj, glicerin, tisztított víz, zselatin
A naturvitaminosat is vettem korábban. Abban szójaolaj van. Ez az iHerbes árában is meg összetételében is szimpatikusabb
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?