Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Kihúzatnám...csak éppen ez már szájsebészeti eset...nem tudják itt kihúzni...eltört...a franc essen bele....
És oda eljutni...messze is van...vacak is...a fizetős meg min. 20ezer...
na megtaláltam mégiscsak. :-)
ez az: [link]
éljenek! :-)
hááát, már kiválasztottam egy nagyon jónak tűnőt, csokis, de most nem tudom, hogy melyik pontosan, mert nem könyvjelzőztem, csak kinyomtattam.
te?
Éljenek a negyvenesek!!!! pláne azok akik egy héten belül ünneplik a szülinapjukat!
Te milyen tortát csinálsz????
Én azt a Kifőztük-est gondoltam, ha már a párom hazahozta az újságot,...csak a fogam ne fájna.....
:D Öreg vagyok zsörtölődök :D Még három nap és 40 leszek.....évtizedes ugrás.
És fáááááj a fogam!
:D
Majd megint feltűnik valaki aki kérdez....mi gondolkodunk, agyalunk, írunk - jó sokat.
Majd ő azt mondja, röviden tömören: Köszönöm.
De legalább mondta :))
szép jó napot!
Nem. :-)
Jó napot kívánok!
Mindenki eltűnt?
Nekem is az a véleményem, hogy semmi rosszat nem tesz az ember a babával, ha elhagy a a táplálkozásából dolgokat. Hiszen sok mindent elhagyunk szoptatáskor is, csak talán nem azt amit a legjobb lenne elhagyni.
Én is úgy gondolom mint Menyus. Ha most lennének kicsik a gyerekek mennyi szeméttől menetném meg őket, de most már ez van. Viszont ha ilyen tudásnak vagy birtokában sok bajtól meg tudod óvni a picit. Igaz ez nehéz dió néha megküzdeni a családdal, de ne add fel, és mi m indig itt vagyunk ha elkeseredsz, másnak sem egyszerű az élet.
Egyébként ha nagyon bizonytalan vagy itt van Tóth Csaba dr két email címe. Ne írj neki kilóméteres levelet, de a kérdésedre biztos fogsz tőle egy rövid választ kapni.
paleoorvos kukac paleoorvos pont hu
burry kukac freemail pont hu
Tényleg jól néz ki!
A mi kutyusunk nemsokára 2 éves lesz. Lehet ő is fog kapni egy hasonlót :D
Nagyon kreatív tetszik lenni!
Húúúúúúúú, hány ember megirigyelné!!! Még akár szülinapján is! :)S ahogy elnézem paleo a cucc! ;)
aranyos lehetett. :-)
köszi.
:D
A tálkának van ilyen formája...főztem zselatint, és minden réteg kaja...tojás, kolbász stb. után ráöntöttem..majd be a hűtőbe :)
És igen ízlett neki :) de beletelt vagy 10 percébe mire rájött, hogy nem csak nyalogatni lehet...bele is lehet harapni :)
:-)
végülis, igen. :-)
lehet, hogy igazad van és csak én aggódom túl a dolgot. :-)
más: a kutyád szülinapi tortája hogy készült?
nagyon klasszul mutat. :-)
remélem, ízlett neki. :-)
hát ez biztos, nekem csak az éppen most kezdés miatt van bizonytalanságom.
jobb lett volna, ha már a terhessége is így zajlik....
:D jól elvagyunk....értem én mire gondolsz.
Persze, hogy átmegy minden az anyatejbe...ezért szuper jó, ha nem eszik többé ilyen sz.rokat :)
Ha belegondolunk..azt simán mondják minden szoptatós maminak, hogy kerülje a hüvelyeseket, mert bizony a kicsinek fájni fog a hasa...na vajon miért? hát mert ő aztán nagyon érzi, hogy nem jók.
Tehát az első lépés már megvan...hüvelyesek elhagyva :D
Lehet sokkal, de sokkal kevesebb "hajfájós" baba lenne, ha a többi vackot se ennék a mamák!
passz.
alapjában véve, persze, hogy jó dolgok, de ne felejtsük el, hogy minden kiválasztódik az anyatejbe.
lehet, hogy ez a gondolatom is hülyeség, de számomra nem egyértelmű, hogy nem befolyásolhatja az átállás kedvezőtlen irányba az anyatej összetételét.
Nem hiszem, hogy vmi istentelen nagy változás megy végbe.....végül is nem vmi különleges kaját eszik ezek után....csak nem eszik rosszat. Annyi történhet, hogy leállnak a rossz dolgok...és pihen a szervezet.
Ha most olyan kajákat kezdene enni, amiket még eddig soha, és elhagyná azokat amiket eddig evett...akkor azt mondom, hogy okés...átállás van. De erről itt szó sincs!
igen, persze, én is így gondolom, de azt nem tudom pontosan miféle folyamatok mennek végbe az átállás során.
én se tapasztaltam rosszat(amit leírtam eseményt, azt sem rosszként könyveltem el), csak jót. nem is azért mondom....
A szervezeted örült :D ez abból is látszik,hogy terhes lettél.
Nem tudom egyébként...én csupa jót tapasztaltam amikor átálltam. De nyilván mindenki más és más.
Én nem tudom elképzelni, hogy bárki azt tanácsolná egy - akár szoptató - átállónak, hogy: NE,még ne csináld....egyél tovább gabonát..stb. mérgezd magad, és a babádat is tovább......
Persze, ez csak az én véleményem....én ha tudtam volna amit most tudok, rögtön átálltam volna...megkímélve magam, és a gyermekeim is egy csomó sz.rtól.....de mindenki maga dönt. Ez is biztos. Én se bírom a fiamat lebeszélni a kenyérről.....de ha soha nem evett volna...mennyivel egyszerűbb lenne most minden.....
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?