Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Köszönöm szépen, így már megtalálom.
Az utóbbi nekem is jobban megy!:))
Én is ezzel fogok próbálkozni a kisfiamnál, látom, hogy nálatok is működik a dolog.
Herbaház csak egy van, a Százados úton, amit valószínű, megtaláltál. én is oda járok Óbudáról.
Köszönöm! Már régen írtam bele. Lehet újra nekifogok. Csak sajnos útálok írni. :) Bezzeg beszélni ....! :)
Igen, szerencsére gyümölccsel nincs gond. (Legfeljebb az ára, mert nem győzöm venni.) Ennek örülök, mert azokkal sokszor sikerül kiváltani az édességet.
Nálatok még a kutyus is szereti a gyümölcsöt!:))
Köszi, Beverly.Már csak segíts légyszi, merre van ilyen Herbaház Szentendre, Óbuda, buda irányában, mert nem találom sehol az oldalukon a boltok felsorolását.
Nagyon jó a naplód, Viki, tudok belőle ötletelni és rájövök, merre alakítsam a családom táplálását.:))
Örülök, hogy nem csak mi vagyunk ilyen válogatós família.Bár, most végigolvasva Viki a naplódat, szerintem van mit fejlődnünk családi kaja szinten.Ha a párom is elszánná magát, könnyebb lenne a fiammal is.De amíg apuka bekocog a tálcáján a kenyérrel, felvágottal, krumplival, nem tudok mit tenni.De már hajlik a paleo felé a zuram, nála már az érdeklődés meg az ígéret is nagy szó.
A szőlő kutyától függ! Van amelyik kidől tőle, van amelyiknek semmi baja.
Az enyém is eszi a szőlőt, pont úgy mint a tied :D
De a csoki, meg a xilit egyiknek sem jó!
Komolyan nem tudok elég hálás lenni Beverly-nek...
A másik (Szendi) blogon ennél a témánál írták, hogy csoki és szőlő sem jó a kutyáknak. Na most a mi kutyánk (igaz fiatalnként) legelte a szőlőt. Csak néztük, hogy hova tünik a szőlő, amikor láttuk, hogy a tőke alatt 2 lábra áll a kutya és eszi a szőlőt. :) Igaz pár éve leszokott róla, de jó pár évig ette minden évben a szőlőt nagy lendülettel.
A nálunk, azt jelentette, hogy az én kutyámnál :D
Bocsi :)
Az enyémre nem volt ráírva, hogy CSAK humán fogyasztásra. A csokit tudom, az eléggé hirdetve van.
Az ellenest nem arra értettem, hogy a kutyák miatt. Csak egy olyan blog vagy mi jött fel először amire rákerestem, ami eléggé xilit ellenes volt, hogy hülyeség stb. aki fogyni akar rakjon kevesebb cukrot a kávéjába...stb. meg tuti a finnek kampányolnak mellette mert ők adják el a legtöbbet...stb.
Tudod, az a vicc, hogy a férjem is megcsinálja magának.
Csak szerintem az anyósom még mindig "gyerekként" gondol rá. Nincs ebben semmi rossz, csak ne akarja, hogy én is gyereknek nézzem a fiát, mert akkor meg abból lenne sértődés :D
Egyébként mindaddig jól megvagyunk, amíg nem a nézeteinket ütköztetjük. Úgyhogy igyekszünk semleges terepen maradni.
A gyerekeimnek pucolom is, de ferjem odaall maganak gyumolcsot mosni es vagni minden nap legalabb egyszer.
Barki hamoz a csaladjanak, de mikor anyos keri szamon a menyen, hogy a fianak miert nem hamoz, az olyan rosszul hangzik :))
Azt elhiszem, a baconnek amúgyis olyan reggeli hangulata van.
Herbaházban és egy helyi bioboltban. Ugyanaz a márka (meg nem mondom melyik, kis dobozos, mint a növényi tejszín).
Nálam is elkészült a sport szelet. Most lesz tesztelve. :) Készítettem még szalonnás muffint. A webcukrászda oldalán bacon muffin néven megtaláljátok. Nálunk nagy kedvenc, a férjem szívesen eszi reggelire is.
Egyébként az almát nálunk sem enné kutya sem, ha nem pucolnék belőle és tenném be a szobaasztalra...
Én Li..liben szoktam venni azt hiszem 64%-os barna csomagolású. Végülis azért választottam, mert nem szójalecitin, hanem napraforgólecitin van benne.
Na aztán felhomályosítottak, hogy tök mindegy miből vonják ki a lecitin az lecitin, mint a xilit az xilit készüljön bármiből is.
Mélyhűtő azt nem próbáltam
Lillus!Minél többet nézegetem a sportszeletet, annál inkább meg szeretném csinálni.Te milyen csokit tettél a tetejére?Én ezt készen simán betehetem a mélyhűtőbe, ugye?
És a kókuszkrémet hol szerezted? Mert még kókusztejet talán kap a párom holnap a lidliben.
Nem én akarom neki így adni, ő kéri, mert csak megeszi, bármerre is van, nincs gond a csutkával se.Mondjuk én is csak a gyerek gyümölcsadagját tartom számon.:))
Mit értesz az alatt, hogy nálunk 20g?
200g(!) okozhat embereknél csökkent vércukorszintet.
Katt a tag nevére, majd az adatlapjának alsó felén lévő ikonok valamelyikére :))
Kókuszreszelék akart az lenni, csak lemaradt a másik fele :DDD
További ajánlott fórumok: