Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
A legjobb: " a cukor erősíti a csontokat"
muhahaha...:/
Nem hiszem :-). En ket helyen elek, reszbn Eindhovenben, (ott is dolgozom) es reszben pedig Amszterdamtol nem messze a tengernel.
Jo sok magyar van mar itt Hollandiaban, mindenki szerencset akar probalni.
Hihi:) Kár. Én olvasnálak. :)
Én is a célból vettem tököt a múltkor. Mer' nemcsak sütirecepteket lopok ám... a bolognai tök nagyon bejövős. :)
Próbáltam egyszer a sárgarépát mint tésztahelyettesítőt mákos "tésztának", az viszont csalódás volt:( De a bolognai tök fincsi. Jó étvágyat hozzá. :)
van hollandiában élő barátnőnk nekünk is Mariannal :D:D:D már úgy értem, rajtad kívül :D
ő most ismerkedik/barátkozik a paleoval :D ő Eindhovenben él a családjával. az messze van tőled?
Hihi:) Ahogy a fiam szokta mondani reggelente teljes hangerővel:
"FŐŐŐŐŐŐŐŐKEEEEEEETEEEEEEEEEEEEEM" :)
Nem tudtam aludni:)
mire gondolsz kedves Éva?
egyébként kérdezhetem, hogy milyen doktor vagy?
ugyanúgy ahogy te :D
vannak bonbon szilikonformáim, abba öntöm. 5 formám van, mindbe mást rakok. egy-egy moygorót dugok bele, aszalt meggyet, pici reszelt narancshéjat, mandulaszeleteket, a maradékot bekeverem kókuszreszelékkel, ki kellene próbálni kókuszliszt+kókusztejpor+kókuszzsír=kókuszkérm, azt nyomni kiscsövön keresztül bele. vagy csak belekenni, elmosódva is mutatós lehet.
lehet, hogy mégsem hiába szövegelem szét az agyam?
tegnap éjjel jön haza a kedves, és mondja, hogy már 4 napja nem eszik kenyeret!!! és délben, meló előtt üresen ette a rántottát, és vacsira is üres rántottát evett, tányleg! láttam a saját szememmel. mind a kettővel :D utána kicsit hisztizett, hogy még éhes, és kell még enni valamit. mondtam, hogy keressen 5 percnyi elfoglaltságot, és utána csinálok még neki enni. kis lüke bejött a csőbe :D:D:D persze, hogy akkor már nem volt éhes :D:D:D imádom!
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?