Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Ha eljutott a konyháig :-)))
Ezt csak azért mondom, mert egyes TV csatornákon természeti népek életéről vannak sorozatok. Tetszik mikor találnak egy klementinfát megtámadják és "lezabálják" (már bocs de szó szerint) amit találnak rajta. Az igazság az, hogy ahol nem termesztenek gyümit ott kevés az ehető gyümölcs, a vadon termő. Úgyhogy úgy tűnik náluk az abszolút csak kiegészítés még nyersen is
Mondom én aki addig eszem a gyümit amíg van belőle... :-)
A Te életed, a Te egészséged.Ha baj van, Te állsz a dokinál, aki nemigen segít.:(
Szóval keményen, vigyél magaddal mindenhova paleos kaját.:)
Olyan, mint egy csokikrém.Palacsintába szánom.Császármorzsára, sütikbe.
Annyira utálom, hogy itt a hoxán nem lehet ide fotókat berakni.Most bemásolnám Neked a csokis lekváromat!:)
Semmilyen főzött gyümölcs nem paleo.
De azért én módjával eszegetem.:)
A tabletta ok, de a folyékonyban sajna van fruktóz. Ue. az aldisban is. De erre telik, ezt rakom a savanyúságba, zuram lekvárjába.
A disznóság benne, hogy az első években nem volt benne fruktóz.
Nagyon szeretem a Karácsonyt, már számolom a napokat :) és most még jobban várom, mint eddig. Kíváncsi vagyok,hogy miket tudok majd elkészíteni és, hogy fogom bírni? Nagyon izgalmas.
Most nagyon sok családi esemény elé nézek, kicsit félek is,hogy lesznek sértődések,hogy nem eszek meg mindent, lehet meg is szólnak majd, de magamért el kell engednem ezeket a dolgokat a fülem mellett.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?