Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nekünk is le kellene védetni valami szót...vagy kifejezést....hm.hm.hm. mi is legyen az??? legyen az ősember-mamut kombináció :D
Akkor akik ide betévednek poénkodni, nem tudják majd elküldeni :)))))))))))))
ez pedig a majonéz :D
épp elég testes :D
Egyébként már megint miért foglalkozunk hülyeségekkel???? Mert én vagyok a hülye, hogy válaszolok :D
Érdekes, hogy az újak, akik normálisak itt is maradnak...pl. paleosys....
Aki meg nem...ír egy két hsz-t, bedurcizik, kioszt minket (legalábbis megpróbálja XD) mi megint rájövün, hogy nem bennük van a hiba...és vissza zökken minden az unalmas hétköznapokba....:D
Figyi engem a barátnőm is ősembernek hív. Csak közben én egy év alatt visszanyertem 20 évvel ezelőtti súlyomat és megszabadultam azoktól a kellemetlenségetktől, amikre azt mondták az orvosok, hogy "tanuljak meg vele együtt élni".
A barátnőm meg időnként tart 1-2 hónapos turb.diétát aminek a végén már hozzá sem lehet szólni, én olyankor már a környékére sem megyek. Ennek ellenére csak hízik-hízik, és a bajai 40-en túl csak szaporodnak.
Lehet jönni leősemberezni bennünket, az én lelkembe senki nem tapos bele ilyen beszólásokkal.
Nem is kell annyi paleos, így is drága a töpörtyű, a magok meg az aszaltgyümik, hát még ha nőne a kereslet!
Szia akáckám!
Én nem akartam beléd kötni....leírtam az igazságot.
Ha beléd akarok kötni, akkor nem leszek ilyen bársonyosan finom :)
LOL
Kezét csókolom: ezután a hsz után, nem hiszem, hogy az én toleranciám lenne a kérdés :)))))
Ide is áll az az eva-nak írt hsz-em. Aki normálisat kérdezett, azt bezzeg nem tetszik észrevenni.
Bezzeg engem :)
Engem nyugodtan lebunkózhatsz.....tudod :) tengeri hal és egyáltalán nem érdekel (ha nem értenéd lefordítom=szarokrája)
De az már téged minősít, hogy rögtön többes számban tetted ezt. Pedig volt itt aki szépen kérdezett téged...na neki bezzeg nem válaszoltál. Azt a hsz-t észre sem vetted.
Jelentem magamban szálltam: ez egy nyílt fórum, annak válaszolok akinek akarok :) akár még neked is. Ha magánban akarsz csevegni bárkivel...pl. olyannal aki te arra érdemesnek találsz...nos azt úgy hívják, hogy privát levél. XD
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D :D
Olvastam vissza, és itt kezdtem el hangosan röhögni :D
Pedig én egy nagyon toleráns ember vagyok :) de ez a mondat mindent visz :)
Én paleo előtt nem is tudtam diót enni. Az totál kikészített. Ilyen volt még a paradicsom és a kivi, de azok nem annyira. Viszont az ananász az még tudott cirkuszt csinálni velem... Idén télen azt is többet megettem.
Szájsebésznél is voltam egyszer, mikor terhes voltam, mert akkor szinte minden kiütötte. A vitamin lajat adott rá, azzal kellett ecsetelnem. Mondhatom semmit nem ért. Bezzeg a saját gyógymódom. Ha valamitől mégis előjön, mert azéret előfordul, de nagggyon ritkán, akkor egy korty pálinka a szájba és benntart egy jó darabig. Jól összehúzza. Aztán kiköp, vagy megisz, részemről kiköp
Szerintem is gyere inkabb es meselj a problemadrol. Engem erdekel ez a pajzsmirigy dolog.
Egyebkent en meg csak hat hete paleozok, nagy eredmenyekrol nem tudok beszamolni. Igaz, nagy problemaim sincsenek, vagy csak nem tudok roluk. :-(
Eva, nem tudom mi a gond, itt senki nem akar téged bántani ... többen is vannak itt pm gondokkal, szerintem tudnak neked mondani ezt-azt.
Ugyan én nem vagyok benne a pm-es dologban, de ha jót tudom az autoimmun folyamat lelassítható / megállítható, és így el lehet kerülni a további károsodást. Majd a többiek is biztos írnak erről véleményt!
hűha... :-)
ejha... :-D
Joe azt mondta hogy rajta van. De hogy min azt nem tudom, biztos valami több oldalas TOTOX írományt fogalmaz :)
Amint lesz infóm, adom.
szia!
sikerült már megtudni a halolaj Totox indexét?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?