Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nézegettem én, de nem olyan a fazon...szerintem csak "kókányolás" lenne. Duplavarrások, oldalt zippzár stb.
Mondjuk egyet be kellene áldozni és megnézni, hogy mit tud belőle kihozni.
ez mindenféle értelemben baromság, abban is, amit te írsz....
én meg továbbra is kedvelem. :-)
Mondjuk tovabbra sem kevelem Szendit, de ez a legnagyobb baromsag amit eletemben olvastam.
Minden ember sajat maga felelos azert amit tesz vagy nem tesz. Ha nem megy el szuresre az az o dontese, ha elmegy az is.
ez az a rész:
"Egy ilyen című közlemény elriaszthatja a szűrésen való részvételtől a behívottakat, így nem kerül felismerésre időben a mellrákja annak, akin még lehetne segíteni.
Ha valaki emiatt fog meghalni, azt az említett pszichológus úr cikke gyilkolta meg. Vállalja-e ezeknek a terhét, gondolkodott-e azon, hogy írásával gyilkolhat? Mert ez az igazság, az ilyen című írás gyilkos fegyver és aki használja, az gyilkos."
hogy merészelik???
jó kérdés...
mindenesetre sajnos merészelik, de hát ez van, nem nagyon lehet vele mit csinálni... :-(
én is (vagyis mi is) sokat köszönhetünk neki egyébként, azt hiszem.
En attol tartok, hogy ez a sok tamadas, amire reagalnia kell es kiallnia, egyszer betesz neki.
Anno a pszich. tarsasag is mikor perelte, nagyon sajnaltam, azert o irto sokat kap. Ezeket a mindennapi eletben nem lehet olyan konnyu elviselni, gyakorlatilag nyilvanos lejaratas megy ellene evek ota.
Nagyon remelem, hogy egeszsegesen at tudja veszelni ezeket a viharokat.
Nem lehet varronovel szukebbre szabatni?
Amit nagyon szeretek. biztos atszabatnam, mondjuk ram meg mindenem kicsi :D Nincs ilyen gond.
Az en agyamban sajnos a finom falat = edesseg, nyalanksag,
Gyumolcsok nem tartoznak bele.
Az agyamat kellene kicserelni...
Nagyon ugyes vagy!
Én nem féltem, sőt azt látom, hogy egy ilyen vitából mindig csak jól jön ki. A támadót hiteltelenné teszi az elkeseredett vagdalkozás, Szendit meg hitelessé a higgadt mértékletes válasza. No meg a felhasznált források, hivatkozások...
Csak az bosszant, hogy tlényleg évekig mindenfelé járkáltam, mindenféle bajokkal, és az egyetlen ami alternatívát tudott nyújtani a kis nyavajáimra az SzG és a paleolit táplálkozás. Hogy merészelik mindenért szídni és kárhoztatni, elátkozni és lenézni ezek a gondolkodásra képtelen prof, doktorok, akik soxor csak arra képesek, hogy az embernek élete végéig felírják a gyógyszereket. A szegény öregasszonyok pedig mélyen tisztelik őket és dugnak a zsebükbe és halkan sutyorognak róluk, hogy micsoda nagy ember...
nem tudom, de ha már őt is beperelték régebben, igazán megtehetné... :-)
(még most olvasom egyébként, a gyilkosozásnál még nem tartok.)
:D
Én direkt szeretem a Szendi válaszokat :)
Bár tény, hogy jobb lenne, ha nem ilyen vackokra kellene fecsérelni az idejét.
Perelni nem fog?? azért a legyilkosozás megérne egyet....
szerintem nem kell félteni Szendit, ahogy észrevettem, elég jól meg tudja magát védeni... :-)
aztán meg hogy ki kit tart hülyének, az mindenkinek az egyéni problémája.
szerencsére attól még senki sem lett hülye, hogy valaki annak tartotta... :-D
aranyos. :-)
az enyém is nagyon kíváncsi természetű.... :-)
elnézést kérek már előre a kérdésért, de nem vagy te anorexiás?
(én a június 1-i képeden egy sovány lányt látok) :-(
:( ez van.....tényleg felháborító...én is azt látom, hogy amit az orvos mond az szent és sérthetetlen.
Bár anyukám fülébe már rendesen beraktam a bogarat :D
De eddig ő az egyetlen.....
Tegnap éjjel nem tudtam aludni, így nekiálltam lapozgatni a "Kalória- és tápanyagtáblázat" című könyvemet. Ezt még paleó előtt vettem, hogy majd ez alapján viszem be a vitaminokat stb.
Na pl. a K vitamin tartalom nincs megadva.
És tele van a szokásos hülyeségekkel, a piramis alján a gabona, rizs és krumpli, és lehetőleg teljeskiőrlésű (ez mit is jelent tk.?) és ne együnk zsírt mert hízlal, meg igyunk tejet...
Én persze! Csak néha szólok bele, de ez most annyira felduhített. Megint az okos orvosok, hócipőm tele tőlük.
Kíváncsi lennék, hogy mennyi tudományos cikket olvasott el ez is a hivatalosan ajánlottakon kívül, és ha valaha is olvasott, akkor azon kívül, hogy élből hülyének tartja a szerzőt, vajon elgondolkodott-e egyetlen nem hivatalos véleményen is?
Ezt a lenézést meg aztán pláne gyűlölöm, hogy ő csak egy pszichológus, vajon mit ért ő hozzá....
Olvastam.
A blogon te vagy Lillus?
Érdekes Szendi új posztja a blogjában. Támadják az előző hírlevélben megjelent mamográfiás cikk miatt. A támadásra mutató linket is megtaláljátok az írásban.
:D
Jó, csak iszonyat meleg volt. Állandóan kutyát kellett hűteni......ügyes volt nagyon, és én is jól dobtam :) sokat javítottunk a saját teljesítményünkön, és hajszál híján maradtunk le a döntőről :)
Igaz volt olyan versenyszám is, ahol gyakorlatilag kizárták :))) de ezt valahogy sejtettem is, hogy ez lesz :) Az én kutyám alkalmatlan arra, hogy párhuzamosan versenyezzen másik kutyával :) Neki azt meg kell nézni, hogy mit csinál a másik :)))
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?