Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nem adtam fel....de nem olvasom el itt mind a kétezer hozzászólást kinek mi baja van.
Amúgy én nem ennek megfelelően élek, de tisztában vagyok vele mit is jelent.
Juliska néni tudja, hogy voltak ősemberek és azok hogyan táplálkoztak, mert Jukiska néni nem buta:P.
Na, majd jönnek akkor okosabbak és megfogalmazzák neked:).
Két egyes után már meg sem szólalok:).
na:)))))))
"A paleolit táplálkozás egy étrend, amely az irányzat képviselői által tudományosnak tartott, de az autentikus tudomány által nem igazolt kutatásokkal rekonstruálta a paleolitikumban élő ősemberek és a ma élő környezeti népek táplálkozását és életmódját. "
Ez egy icipici valami, kb. 40cm magas. Jövőre lehet, hogy két maréknyi helyett terem 3-4-gyel :D
Ez igazából akkor lenne buli, ha lenne vagy 50 bokor. De be se férne a kertbe, arról nem is beszélve, hogy fel kellene tölteni tőzeggel, mivel ezt a talajt nem szereti. Úgyhogy marad ez az egy mutiba.
Ó, én lenyomom egyben az ajánlott napi adagot 40-45 perc. Szinte az egyetlen alkalom, amikor hagyományos könyv olvasására van esélyem, úgyhogy kihasználom :)
Most mondjuk közel annyi a hőmérséklet kint, mint bent a kabinban. Nem is voltam egy ideje.
De jó neked!A férjem meg a fiam bezzeg már nem bírt magával a fürdőben, hogy haza kell menni, mert éhesek!!Legközelebb a páromnak is csomagolok szendvicset, nem csak a fiamnak.
Ők kapták a rántott csirkemellet hagyományos panírban, sültkrumplival.
Magamnak megcsináltam a karfiol-póré pürét, teljesen jó lett bele a cocomas tejszín helyett, és pici zsír meg kókuszolaj a vaj helyett.Nem lett kókuszíze.
Nem is mondtam, tegnap áfonyát szüreteltem!
Egy egész maréknyit leszedtem a tavaly ültetett kis bokorról, még legalább ennyi lesz rajta, ha beérik :D
Tegnapi hideg gyümölcsleves, tegnapi oldalas, a magamét meg sem melegítem, fiúknak krumplival, nekem hideg koviubival
Nálunk ez volt a menü
Jól hangzik.
Most képzelheted, a lecsó helyett dinnye lett az ebéd fél 3-kor! Addig senkit nem sikerült az asztalhoz imádkozni. Úgyhogy a lecsó bekerült a hűtőbe és várakozik, hátha nagyobb hajlandóságot mutat a nép a vacsorára. Még jó, hogy a tojást mindig az utolsó pillanatra hagyom, így az még nincs benne és gond nélkül tárolható.
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok paleolit téren, olvasom a könyveket, és pár hete már elkezdtem az étrendet is követni.
Van egypár egészségügyi problémám, ami miatt úgy éreztem, változtatnom kell. Pajzsmirigy alulműködés, pco, pszichés bajok, és most még a terheléses cukoreredményem sem lett a legjobb.
Igazából ez a dolog érdekelne, hogy kinek, hogyan változtatta meg a paleo a cukor, koleszterin, húgysav eredményeit, illetve mentálisan hogy viselték? Nem vagyok depressziós, de a testem tüneteire nagyon pánikszerűen tudok reagálni, és mint láthatjátok, mindenféle testi tünetem van :)
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?