Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Már most jobb, hogy egy hete lecsökkentettem.
A szénhidrátmentes napokat próbáltam. De azok valahogy mindig rosszul sültek el. Tudod 4 napig nem ettem, aztán az ötödik nap betoltam egy vödör spagettit.
Most, hogy készítettem magamnak ezt az egyszerű tervet, egészen relax vagyok. Tulajdonképpen már alig több, mint 178 nap van hátra :)
Akkor kellene nehany minimalis szenhidratos nap es elmulna a ch-khoz a vonzodasod.
Bennem sokat enyhult, jot tett az az egy het mashogy eves.
amennyire lehet titkolom :-)
Azert akkor rosszabb volt, amikor low-fat-en voltam. Akkor nehezebb volt osszehangolni.
Most hogy hus minden mennyisegben johet, ez igy jo.
Nem elég, ha túleszem a szénhidrátot.
Most igazából mindenféle olyat kell csinálnom, ami égeti a kalóriát, a kaja meg mint a tiétek, elég fehérje ahhoz, hogy ne veszítsek az izomzatból és minimális szénhidrát, csak ami a túléléshez kell.
Namármost, nálam ez 100-120g, de nem több, mint 150. Tudom, hogy a ketogéntől ez messze van. De kezdetnek biztosan fog hozni eredményt. Aztán, majd ha alább hagy a szénhidrát utáni vonzódás, akkor lehet még variálni, attól függően, hogy mit és mennyit edzem, lehet még csökkenteni a szénhidrátot.
163 centi vagy? vagy most hulyeskedsz?
Annyi mint en?
Nemegyszer mikor szolsz hozzam, olyan mintha 180 centis magassagbol erkezne. :-)))
be...ok. :-)
:DDD
Hogy milyen igazad van megint!
Nem talált. Ne átlagos csontozatból és izomzatból indulj ki!
67 kilóval a 163 centihez vagyok jó. Persze, megcélozhatnám a minimális zsírtömeget is 57 kilóval (amiben már alámennék a 10%-os testzsírnak és vizet se innék egy-két napig, hogy az izmaimra szépen rátapadjon a bőr), de nem készülök testépítő versenyre :D
Oszinten, mostanaban vettem nehany nadragot magamnak, de ha magam ele tartom, elborzadok, hogy nem letezik, hogy ekkora kofferem van, es mikor felveszem, feszul :D
Nem szabad a ruhakat nezegetni magukban, csak felprobalva, a nyugalom megzavarasara alkalmasak csak.
Beverly kb. 175 centi, jo lehet, hogy 1-2-vel kevesebb.
Magas, sportos, kicsit fius, es otthon o viseli a nadragot ;-)
44-46-os ruhákban azért messze a normál méret fölött vagyok. De az esztétikai "élményen" túl, az is bosszantó, hogy a boltokban már a 42 is hatalmasnak számít, 44-es még csak-csak akad, de 46-osra már vadászni kell.
Mit gondoltál mekkora vagyok? Mondtam szerintem korábban is, hogy egy bő huszas van rajtam. Most, hogy megmértük, ez be is igazolódott.
pedig az az egyik legjobb dolog a vilagon.
Remelem garamond most nem figyel, de en azt egyszer az eletben meg enni akarok mielott meghalok. :-)
Szoval nem surgos, de majd azert valamikor sort keritek ra.
Salatanak nem igaz, hogy nem szeretned? :)
Megparolod, kicsi ecet hozza, nyami!
Te mar zsiron is elelsz, minek a viz? :)
Nagyon-nagyon ugyes vagy, hogy igy birod, komolyan minden tiszteletem a tied! Remelem a merlegen is minel hamarabb latszani fog a munkad eredmenye!
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?