Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Mit? Az erdőket? Hát ez kész! Bakker, másfél éve egy gramm mosóport nem használtam, nincs itthon semmi bang, meg nemtommi fertőtlenítő sz@r, erre ekkora badarságot mond valaki?! Hát csak kérdezni, vagy olvasni kéne, mielőtt leírja, hogy a mi rettenet húsevésünk miatt kiírtják az erdőket! Kérdezzzzzen! De nem! MONGGGGYYYYA!
Nem, nem az ő csirízevésük miatt! Nem az ő tejszürcsölésük miatt! Nem! Nem az ő szalámicskájuk miatt! Nem! Az én két szelet húsom miatt!
Ez kész!
Na, tessék! Akkor itt a megoldás! :) Sprinter leszek! :) Tetszik! Jól hangzik!
Ma is ezt nyomtam! A kutyám le is maradt mindig! :D A kis hülye, girnyó! :D
Tündérünk nyugi!
Nem ér annyit a téma, hogy 1 percet is bosszankodjunk rajta! Mosolyogj, küldök 1-et :)
Közben itt felröhögtem, mert ezt sem mondták még eddig ránk:)
Azt ragozzák, mit nem tudnak megcsinálni.Nemakarásnak nyögés a vége.És fogalmuk se volt a paleoról, árakról.
Remélem, nem betegszenek meg, mert gondban lesznek.
Bakker, te pasi vagy??? :)
és ne izgulj van itt más férfi is :)
Szép jó estét :D
Aki kíváncsi a kiskutyákra, csináltam nekik naplót :D
Találtam egy ritka jó külsejű mákos, almás sütit, egyszerű elkészíteni.Ha valaki ilyesmire vágyik, beraktam a sütisbe.Nekem még van a szilvás meggyes piskótámból, de utána feltétlen kipróbálom.
A párolt káposztát a kacsa zsírjában sütöttem, pároltam, isteni lett.
Még csak a levesnél tartok,de már belaktam,ülök, mint a Döbrögi.:))
Te kis látogató, feladtad a másik paleós fórumon? DDDDDDDDDDDDDD
Hiába ez van, s mi vagyunk fanatikusak, akik nem tudnak gondolkozni.
Enyém nem a hagyományos, pár éve találtam a neten, most viszont nem találtam meg, így csak "érzésre" csináltam. Mivel mi nagyon hagymások, fokhagymások vagyunk a férjemmel, van benne bőven. Tavaly ahogy Erdélyben voltunk a háziasszony készített nekünk, sima majonézeset. Eldöntöttük a mienk nekünk jobban ízlik. ( de pl a lányom nem szereti az itthonit a sok hagyma miatt)
Beírom a naplómba.
a L betűs.
Amúgy köszi a választ, s le a kalappal, hogy kisakkoztad magadnak mi a jó!
Én a vega után nem is gondoltam táplálkozási gondra, hisz mindenhonnan az zúdult rám, hogy egyedül a vegatariánus étkezés ami segíthet nekem, semmi másfajta táplálkozás nem befolyásolja a problémámat. Én meg elhittem.
Még nem kezdtem el. Jövő héten elmegyünk kicsit pihenni, majd kb. szeptember elejére tervezem. Szerintem nekem az első 500 m is elég lesz kezdetnek. :)
Még nem paleóztam mikor egyszer a lányomnál jártam s alig volt pár perc a vonat indulásáig, s még csak a kapujában jártunk a Keletinek. Na onnan futás a legkülső vágányhoz. Elértem, de lesett rám a többi utas ahogy fújtatva, lihegve, levegő után kapkodva bezuhantam a fülkébe. DDDDDDDDDD
Kicsit kihívás nekem ez a futás, s csak azért is elkezdem. Kb a közeli tó 4km lehet körbe, hááááááááát, karácsonyig talán eljutok addig, hogy körbefutom.
Bevallom én még életemben nem készítettem semmilyen paleos kenyeret, sem mikrós bucit. Mivel azonban imádjuk a padlizsánkrémet, s tavaly még mellőznöm kellett,mert azt sem ehettem, így most reggel csináltam,( isteni lett) ahhoz pedig valamilyen kenyérféleség jó lenne. Drukkoljatok, sikerüljön a mikrós kenyérke.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?