Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
XD Jojózni szerintem mindenki tud... vagyis több jön vissza, mint ahonnan elindul ...sajnos...
Azért nem volt paleo, mert visszahízta... illetve abbahagyta a nem tudom milyen fogyót, ami a nevéből is kitűnik, "kúra"
:))))
hat ez hatalmas teljesitmeny, de az agyra nincs jo hatasa.
mi az hogy elso labszaradat?
(a tobbit nem cikizem).
Basszus, kezd már el a hasprést! Tudsz belőle intervallumot is, szét isszadod az agyad, ha a lábaidat felemelet és az elsőlábszárakat vízszintesen tartod. Ha az terheli a térdeidet, akkor csak lazán tedd le behajlítva.
Most nyomtam le a bemelegítő 65 után 200-at. Hidd el sokkal több a semminél! :)
igy van, ez nagyon jo, o is egeszsegesebb lesz. :-)
Gratulalok egyebkent, biztos egy izgalmas idoszak ez most neked!
A fotelharcoshoz: bocsi de nekem mint kutyásnak rögtön eszembe jutott a kerítéskutya kifejezés :D
A mögött nagy a hangja...de elő nem jönne semmiért, akkor sem ha nyitva a kapu :D
ah, koszi, igy mar teljes a kep. :-)
Azert rendes ember, na. Foz, mos, takarit. Emelem a kalapom!
Köszi szépen!
Párom holnap kezdi. (Nem miattam, maga miatt.) Jó példa ragadós! :D
Te Mónika vagy??? azt hittem Lillus alias Lilla :D
tényleg az igazság pillanata :D
hat en ilyen nagy szamokkal nem tudok elojonni,
de eppen ma vagyok 100 napja teljesen tiszta. :-)
Jó!
Csak így tovább :D
Köszi! :)
Most "muszáj" :) egyébként váltanom, mert a babám kiköveteli magának ezt az étrendet :D (Nem bírom a szénhidrátot amióta gyereket várok. Hála Istennek.)
Ja :D
Tehát van nekem férjem is :D
A hosszú házasság titka, ha valaki még nem tudná: egész héten másik városban dolgozik :D már nyolc éve :D ezért nem emlegetem napi szinten :D
Ő és a kisebbik fiam nem paleoznak. elfogadtam. nem örülök, de ez van. Nekik mást főzök.
Egyébként a férjem nagyon húsos, tehát ezzel nincs gond...viszont reggelente egy fél liter kakaóval kezd...ezt bezzeg alig bírom nézni.....jobb lenne ha nem tenné. De én nem harcolok vele....van elég esze....ha kell majd átáll....lát elég rossz példát.
Tehát panaszkodni nincs okom rá....persze lehetne, de én nem idegesítem már magam ilyenen. Azt eszik amit gondol....kérte már a párolt brokkolimat köretnek a krumplija helyett :D
És a húslevesbe nem főzi bele a krumplit :D és nem tesz bele ma...i kockát :D mert igen még főz is...sőt mosogat is....és még takarít is ;)
Ez most az igazság pillanata??? Kiszámoltam :-)))))
Tehát:
Sziasztok! Mónika vagyok. 403 napja tiszta!
Szia! Én is például ezt írtam ma :D, illetve azt hogy átállok. Én úgy kezdtem meg az átállást, hogy friss gyümölcsöt, zöldséget és kolbászt, szalonnát, sonkát kezdtem el enni a párizsis-margarinos kenyér meg a gumicukor helyett.
Biztos én sem csinálom jól még, de próbálok közelíteni, nem is szeretnék drasztikus váltást. Folyamatosan olvaslak benneteket, sokat felszedek innen. Az "alapművet" még egészében nem olvastam sajnos. Mit gondolsz-gondoltok, első lépésnek jó ez a közelítés?
kuldtel egy levelet es megjelent a teljes neved. :-)
hat akkor mar emlitsd meg neha azt a szegeny embert is, en mindig csak azt olvastam, hogy a fiam, a fiam.
gondoltam akkor biztos egyedul neveled.
meg te nem is panaszkodsz a parodra, hogy mit eszik, meg mit nem. (uzenem neki, becsuljon meg, ritka az ilyen asszony ;-) )
:D ajjaj nem ez jött le? egyébként idén leszünk 21 éves házasok :)
És most ez hogy derült ki számodra?? XD
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?