Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
mik derulnek ki.. Menyus ferjnel van.
Vagy csak en nem figyeltem oda eddig? :-)
Jajjj az új paleo könyvben van egy isteni kifejezés a kötözködőkre. Már múltkor itt próbáltunk nekik nevet találni pumuklik meg hasonló gyenge próbálkozások születtek, de a könyvebn olvasott "fotelharcos" kifejezés mindent visz.
Ja az író régen vega volt, de aztán belebetegedett... Most egy Jedi lovag, aki harcol a sötét oldal ellen :-))))
Ma elég sokat elolvastam a könyvből, közben azon morfondíroztam, vajon ha ez az első paleos élményem belevágok-e???
Érdekes és új szemszög a biokémikusé. A bélhormonok irányából közelíti meg a szükségleteinket. Kicsit száraz olvasmány, de nem bántam meg, hogy megvettem.
Nem dagadt meg kicsit?
Nem volt nagyon meleg?
Megprobaltam szepen szervirozni a tanyerokra, de a kesz muvet 3db fogpiszkalo tartotta ossze :DD
Majd megmutatom.
Egyebkent finom :9
Már meg is néztem!
Köszönöm!
Hát ez sok minden, de nem paleo......
Pár nap pihenő, aztán biciklizz, gyalogolj, aztán futás. Én is csak néhány napot hagytam ki, aztán újra csináltam mindent. Ha kiugrott valamim a helyéből, pár órán belül már mentem is a csontkovács bácsikához.
Nem rándulást érzel?
ja, kozben neztem a naplodat, jo otlet.
remelem lesz majd fenykep.
na, en meg arra vadaszok, mert nalunk nincsen...
a lapokat mibol csinaltad?
Azt csak ugy kaptam, hogy truvia- steviaval, ettol is kimondottan ova inti Mercola a jonepet.
Nagyon csunya lett a tiramisum, fogpiszkalok rogzitik egymasra a lapokat, mert szetcsuszott az egesz :D
Nagyon guszta.
A xylitol nem cukor, sugar 0g, ch 4 grammban 4g.
Cukrosok is fogyaszthatjak ezert.
Osszesen kb. 10 kanal van az egeszben, szoval jocskan- nem mindet tervezem eltuntetni a tanyerrol.
de hat akkor ennyi erovel sime kristalycukrot is hasznalhatsz, nem?
vagy mennyi kell a xylitbol?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?