Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Ismét csak sok örömöt és egészséget kívánok Nektek!!!!!!
Majd visszaálsz! Most élvezd az anyaságot :D
Ez annyira furcsa. Nekem semmi ilyet nem mondtak, de mástól is hallottam, hogy szigorú diétára fogták császár után.
Mondjuk zöldségleves, húsleves ilyesmikre emlékszem, meg persze zsemle reggelire valamivel és hasonlók.
De nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy jól vagytok.
Gratulálok a babához! :)))
Ui: Churchill se paleózott, ha éppen inni támadt kedve, akkor sokat ivott, mégis 140/80 volt a vérnyomása még 80 évesen is, pedig mégcsak vékony se volt. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nehogy a kardodba dőlj, ha nem tudsz minden szabályt betartani, élevezd az anyaságot! :))
Gratulálok és jó egészséget kívánok nektek! Legyen sok örömötök a pici lányban!
Lassan beáll a napi ritmusotok, s akkor könnyebb lesz visszaállnod a paleóra is.
Nagy ölelés nektek!
sziasztok!
szeptember 7-én megszületett a kislányunk. :-)
a paleót viszont azóta nem tudom 100%-ban tartani. :-(
a kórházban a gyomrom kikészült teljesen azktól a kajáktól amiket meg kellett ennem. :-(
mivel császármetszésem volt, közölték, hogy nem szabad mást enni, csak azt, amit ott adnak. :-(
első napon pl. krumplipüré volt ebédre, reggelire meg kefír kenyérrel. :-(
vacsorára csak kefír. :-(
nem mondom, túléltem, de a gyomrom kivolt már a harmadik napra. :-(
Futsz még? Konditerembe nem mész?
Most voltam. Kezdtem a szokásos szaunával, aztán kardióztam és utána súlyzóztunk egy órát.
Kajában nem voltam túl jó ebben a hónapban, de azért bő két kiló lement, a hasamról és a karomból is ment le 2 centi körül, ami nagyon jó.
Azért az októbert megpróbálom egy kicsit komolyabban venni, mert az eredeti tervem szeptemberre 80-hoz közel kerülni és ez nem igazán sikerült, de legalább közelebb vagyok, mint a 90-hez.
:DDD
Így ők nyertek!
az én térdemmel akarsz te guggolgatni?
én majd addig átcsinálom a gépedet, vagy elviszem a rosszcsontodat úszni :D
Próbáltam saját magam elkészíteni paleós ételeket (pl. muffint), de nem sikerültek, vagy az állaga, vagy az íze nem volt megfelelő. Hozzáteszem, nem vagyok konyhatündér. Kisérletezéshez drágák az alapanyagok, ezért örültem meg a rendelés lehetőségének. Remélem, beválik.
Írok majd a tapasztalataimról, ha kérdésetek van, kérlek priviben tegyétek fel, mert olyan sokat kommenteltek egy nap, hogy nem lesz időm visszaolvasni. :)
Sziasztok!
Láttam, hogy korábban volt szó a Gastroyal paleos menüjéről. Holnaptól rendeltem péntekig a menüt, 1290 Ft-ba kerül, levest és főételt tartalmaz. Mellé a reggelit megoldom otthon kevésből. Kiszámoltam, ennyit nem paleósból is elköltök naponta kajára, sőt, van, hogy többet.
Nagyon kíváncsi vagyok, majd beszámolok.
nem????
pedig, ha minden kicsi csiguhoz egyenként guggolnál le, akkor helyettem is fogynál! :D:D:D
:S:S:S
mindig a gazdago járnak jól.
mostantól gazdag vagyok :D:D:D
:D
azt hiszem, a társaságból én vagyok aki a legjobban ráér :(
rugalmasan alkalmazkodom hozzád, hozzátok :D
Hát ha tényleg van kedved hozzá, én benne vagyok. Csak, hogy mikor azt még nem tudom. Nekem főként késő délután jó, hétköznap.
Ha bárkinek van kedve csatlakozni...
Ha jól láttam a kertes cuccot már Lillus révén megkaptad. Nekem is ez van meg, kedvencünk TARA révén.
de ha munkakeresőként nincs pénzem visszatölteni, akkor ingem-gatyám rámenne.
Van American Expressem, ahol év végén 1 %-ot visszaadnak, akciós időben 2 %-ot, ha vissza tudom fizetni időre.
De most, amíg bizonytalan a helyzetem, nem adsodnék el jobban.
(๏̯͡๏)
Hozzaszolasokban vagy bejegyzesekben szoktam irogatni, foleg ha kerdezik, de utolag a beirt bejegyzeseket torolni szoktam, csak kepek maradnak bent.
Ha valamelyik recept erdekel, akkor nyugodtan kerdezz es megirom.
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?