Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Én, -hogy egy kicsit bíztassam Menyust- nyáron nagyon vagányul picit (de csak épp egy picit) hosszabra hagytam a lábomon a körmöket. Na a kisujjammal belerúgtam a bevásárlókocsi kerekébe. Majd besz.rtam, ömlött a vér is belőle. 1-2 napig fájt, elég hülyén állt a körmöm, nem mertem leszedni, azóta folyamatosan le volt ragasztva. Tegnap csak úgy magától leesett.
Szóval reménykedjünk, hogy alszikrá még egyet és már nem ofg fájni
Mariann be van havazva, mert csalamádét rak el, meg vödrös savanyút gyárt, meg túrja a kertet is.
Tegnap megfőztem a gulyáslevest, holnap már csak kolbászt sütök.
Vasárnap meg rakott kelkáposztát alkotok kisfiam óhajára.
nekem is szep hosszu kormeim vannak, ezert a sajtot a tenyerembe teszem es ugy huzogatom. :-)
igy a kormom nincs veszelyben.
lehet, hogy szolidarítok veled :D
mit tornázzunk?
nekem meg szép, hosszú körmeim vannak :D
nem szívesen reszelem bele őket a kajába, a vérző ujjak sem az én világom :D ez a tapadós szerkentyű megvan már 21 éve, pillanatok alatt lereszel mindent, és nem kopik, nem törik, sosincs elrakva, mert minden nap kell használni valamihez: almát reszelek, diót, káposztát, főtt tojást, répát, sajtot, tököt, karalábét, mindent :D
akkor se volt olcsó, de most is simán megéri az árát :D csak öblítem és megy pihizni a szárítóra.
:D
Nekem csak sajtreszelőm van. Hagyományos.
egyben nem fér bele a paprikába!
nekem olyan tekerős reszelőm van, 1 perc a nagylukú betéttel:
en meg kihagytam a palacsintat, de betettem a naplomba amit csinaltam, nagyon jo lett.
Teli vagyok...
mindjart tornazok.
holnap jönnek a gyerekek, és biztosan visznek is el magukkal :D
így, hogy előre megfőztem, holnap velük lehetek egész nap :D
ma megfőztem a húslevest is (7 liter :D), és be van keverve a palacsintatészta is.
most én is Mariannt játszom :D
jol van, nem akarlak cikizni, biztos annyit esztek amennyit kell.
Meg gondolom meg is lepodnek, ha egyszercsak negy felnottre kellene foznom ;-)
semmi rízst nem tettünk bele sem én, sem ujlany.
én a hús súlyának fele karfiolt reszeltem bele. abszolút nincs mellékíze, párom áradozott :D
Túlvagyok az első melós héten. Ki lehet bírni, de a fiúk hiányoznak, ma már sírtak is a bölcsibe induláskor, de napközben szerencsére nincs gond.
Az ebédet egész jól meg tudtam oldani, kedden sütöttem egy nagy adag vagdaltot, ahhoz készítettem valamit minden nap, kitartott máig.
kozel 40 dkg hus szemelyenkent? :-)
hat vannak akik tudnak elni ;-)
Hé, már megint Szerencs van emlegetve??? :D én is cicás kakaóport használok :D
Mondjuk a nyuszisat is itt csinálják :D
250 g kakaópor Szerencsi cicás,
150 g eritritporral,
kis fahéjjal.
a nyusziskakaó fémdobozában vár összekeverve.
apa me estére is palacsintát rendelt :D
ma cocomassal fogom készíteni
és bekeverem 1 órával korábban, hagyom állni :D
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?